פלסטלינה

Bmaya

New member
פלסטלינה

אפשר גם לשחק בפלסטלינה וגם לא למצא אותה מודבקת בכל רחבי הבית?? כל הפרקט בבית עם "כתמים" של פלסטלינה... ניסיתי לרכז את המשחק בפלסטלינה לשולחן אחד ואפילו הבאתי לכל ילד מגשית מיוחדת עליה אפשר לעבוד. לא עוזר!! הפלסטלינה בכל מקום!! ה-צ-י-ל-ו

פלסטלינה ../images/Emo32.gif

אפשר להוציא אותה מהבית. אם אפשר לשחק על שולחן בגינה (כמובן אם זה בית פרטי). לשחק בחדר בו אין פרקט. או פשוט לא לשחק בפלסטלינה בבית אם זה גורם כזה נזק איום ונורא. עוד לא נפלה לאף ילד יד מזה שהוא לא שיחק בפלסטלינה בבית. היום יש חומרים אחרים גמישים מאוד ולא מלכלכים שאפשר להשתמש בהם כתחליף לפסלטילינה.

Bmaya

New member
איזה חומרים קלים יותר לניקוי?

ושלא מעלים עובש...

יש חומר הנקרא פולילינה, נראה כמו

גרגירים קטנים המחוברים בדבק. הוא לא מתיבש וכיף לעבוד איתו.

noosh1

New member
יש את החומר החדש הזה שעשוי מתירס

לא מלכלך כמעט, וגם לא רעיל...

מיכל שב

New member
רק המחשבה על החומר הזה

ויש לי צמרמורת בגוף
לא יכולה לגעת בו

אירישה

New member
האמת היא שגם אני לא סובל את המגע

של החומר הזה. דווקא עם פלסטלינה אין לי בעיה - רק עם הריח. אבל אני בכלל מעדיפה ניתוח להוצאת בלוטת הריח.

mbar30

New member
לנו יש שולחן עבודה שרק

עליו צובעי משחקים ואפילו עם החומר החביב הזה משחקים תני להם הסברים איך משחקים ואם הם מלכלכים הם ינקו

olcתי

New member
אולי תנסי

לפרוס על הרצפה מתחת לשולחן וברדיוס גדול יריעת ניילון? אפשר להשיג כזה בכל חנות לחומרי בניין, וגם לא עולה יותר מדי. את יכולה לחבר כמה יריעות יחד.

Bmaya

New member
לפרוס ניילון

טירחה גדולה מידי לדעתי... לפרוס כל פעם מחדש, לקפל, לאחסן... מה גם שבני משחק עם הפלסטלינה לאורך כל היום. היא נמצאת בתוך קופסא על שולחן קטן, ומתי שמתחשק לו (וזה קורה הרבה) הוא מייצר "מכוניות" או נקניקיות. אוףףף, כנראה אין מנוס. אולי אני צריכה לאסוף טיפים ל-- איך לנקות פלסטלינה ביעילות
אפשר לקבל עוד מידע על הפלסטלינה גרגירים? יש לה שם בלועזית?

פרטים- מופיע בשמה פולילינה, בקופסא

שקופה, פעם אחרונה ראיתי בפיראט האדום, ואני מאמינה בכול חנות צעצועים יהיה.

גילור

New member
רעיון אחר: למה לא לתת לו בצק במקום

הפלסטלינה? מתנקה בקלות מהפרקט. מנסיון!

שירי ל

New member
או בצק רגיל מקמח ומים

אם הוא נשאר הוא מתייבש כגוש אחד ולא נדבק. אגב, אצלי יש פרקט בבית והבנות שלי משחקות המון בפלסטלינה ולא קרה לי שזה לא ירד מקסימום עם גירוד קל של ציפורן

יש לקנות את מפעל הבצק של פליידו

זה בא במגוון צבעים, הכל חמוץ כך שלא מכניסים לפה והם מתייבשים כשהם זמן מסויים מחוץ לקופסא אז הם לא נדבקים

למעלה