פלפוט

פלפוט

אני עוסק בחיסול דירה ישנה של ההורים במרכז ת"א. במסגרת זו מצאתי אוסף גדול, לדעתי, של כמה מאות גלויות. אני מנסה למיין אותן בלי לדעת מה המיון הנכון. התחלתי למיין לפי יצרן. מתברר ש בערך 70% מתוכן הן של פלפוט. שמתי לב שלכל גלויה יש מספר - רובן בנות 4 ספרות. ניתן ללמוד מזה משהו? יש כאן מי שמתעניין בגלויות?

בוקר אור.

רשמתי לפני. ובכל זאת הייתי מעוניין לפני זה קצת ללמוד על הנושא. אני אנסה היום במקביל ליצור קשר עם פלפוט ולהבין מהם. ויש כמובן גם יצרנים אחרים, יש כאלו שנראים לי מיועדים לאלבום כלשהו, יש לא מעט עם פרסומת של סיגריות לטיף שעד היום לא ידעתי שהיו קיימות חוץ מהשיר על גשר ביילי, ויש כאלו שבכלל ריקות מאחורה, ללא שום כיתוב, במיוחד כאלו שמזכירות ימי עצמאות מילדותי. אתה יכול להרחיב יותר בנושא היצרנים בבקשה?

בוקר טוב.

בוקר טוב.
למרות שהאוסף שלי החל בערך בגיל 13
למעשה באוסף התרכז בנופים ואתרים מישראל והעולם .
היה ניסון לארגן אתאלה מפלפוט לפני מספר לא הצלחתי.
וגם פעם פניתי אלהם והתשובה חמקנית .
לימים השירות הבולאי יצא עם גלויות ובול תואם . אני שנים לפני הייי עוקב אחרי השירות הבולאי שמוציא בולים וכך הייתי מאתם בין הגלויה לבולים וזאת נעשה שאחרי שיום אחד הייתי צריך לשלוח כסף לתמונות [
העיקר פגשתי בבית הדואר איש מוגר שלוקח את דפי ההסבר שהיו יוצאים עם הבולים ומדביק עלהם בול ומחתים בחותמת יום ההופעה .
אני גם העתקתי ממנו וגם אני החתמתי את דפי ההסבר האמת שין לי הרבה .
מאיר כרמיאל

אולגה007

New member
תעלה קצת תמונות ונראה מה הסוג של הגלויות

פלפוט היתה חברה פרטית שהוציאה לאור גלויות (בעיקר) אך לא רק. תעלה כמה תמונות....

art307

New member
חפצי נוי ישנים

אני מעוניין בכל מיני חפצי נוי ישנים שלך לי את מספר הטלפון שלך גדעון
&nbsp

למעלה