פלפון מלפני 800 שנה?? מה זה? מעניין.....

Critical Thinking

Well-known member
זה לא מעט מוקדם מדי?

אחד באפריל עדיין רחוק למעלה משמונים יום מאיתנו...

kikona126

New member
ראיתי את זה לפני שבוע

זה מעניין. כי גם המספרים הרשומים עליו אינם מספרים שבשימוש, וגם כי ה"גרסה" שלו כבר לא כל כך בעולם (אולי רק כטלפונים כשרים)
&nbsp
יכולות להיות כל כך הרבה תיאוריות לגבי זה, ואני חושבת שאנחנו לא נדע את התשובה שלהן. יש שיגידו שזה שייך לחייזרים, יש שיגידו שבעוד מספר שנים תהיה אוצפציה למעבר בזמן (וגם אם כן, מי יקח איתו טלפון נייד? ואיך הוא בכלל יוכל לעבוד?) ואולי, האנשים פעם היו יותר מפותחים ממה שאנחנו חושבים? אולי כל ההמצאות של עכשיו הן לא באמת המצאות אלא מעין סוג של חזרה על ההסטוריה, אולי היה משהו בהסטוריה ש"מחק" זיכרון קולקטיבי? אולי יש חלק בהסטוריה שאנחנו לא מכירים שחוזר על עצמו, אולי גם את החלק שלנו לא יכירו כחלק בהסטוריה?
יש הרבה אולי וקצת ודאי... מעניין... אבל עד שלא יבדקו מה יש בתוכו, לא יוכלו לדעת..

Critical Thinking

Well-known member
"יכולות להיות כל כך הרבה תיאוריות לגבי זה, ואני חושבת שאנחנו

לא נדע את התשובה שלהן"???
יקירתי, לא טוב הוא לאפסן את השכל ב"שמירת חפצים" ולהסתובב חופשי בלעדיו.
הספקות שלך - אינם במקומם.
טכנולוגיות התקשורת היחידות שהיו קיימות לפני כ- 800 שנים היו smoke signals, סמפור (איתות דגלים), יוני דואר, או שינוע מכתבים באמצעות שיירות מסחר ביבשה ואניות בים.
על המקשים מופעים סימנים של כתב יתדות שומרי, או כתב אוגריתי (כך זה נראה. אני חובב ארכאולוגיה, אולם לא מומחה לשפות עתיקות של המזרח התיכון), ושתי אימפריות אלה נכחדו לפני יותר מאלפיים שנים.
זו מתיחה, ומי שנפל בפח - חייב לחזק קמעא את החשיבה הביקורתית אצלו...

האומנם , לא היו ערים בצורות בשמיים

וזה פועל בטכנולוגיה יותר מתקדמת ממה שיש עכשיו רישמית .
אז מי אמר שלא היה טכנלוגיה מתקדמת , לילידים בארה"ב היו אותות עשן והשאר לא השתמשו בזה .
יכול להיות שבמקרה הנ"ל זו מתיחה , אבל התיארוך בפחמן היכן שהתגלה מצביע על זמן קדום . אולי נוסע בזמן מהזמן שלנו לעבר .
אני עדיין מחכה לגילוי הרישמי של הספינקס על מאדים , שכולם יודעים שהוא שם .
דוד

kikona126

New member
אתה מזלזל ביכולות בני האדם דאז

איך אתה מסביר את בניית הפרמידות?
איך אתה מסביר את האבנים הגדולות שעומדות באופן מסודר וסימטרי באירלנד באזור של אינורנס? (קרב נאדאן אם אני לא טועה)
ויש עוד הרבה ״פלאי טבע״ שכאלו. היו אמצעים שעדיין לא הבנו אותם.
&nbsp
מה שמציע הוא שדווקא שביקשת משהו מדעי קיבלת משהו שהתגלה באזור חפירות והוא עשוי מאבן שלפי בדיקות היא מלפני 800 שנה... קיבלת משהו שהמדע בדק אותו... תעשה חיפוש באינטרנט (באנגלית) ותרא שעיתונים קצת יותר רציניים מynet דיברו על זה.

kikona126

New member
אין לי פה אפשרות עריכה

אז קרב נדאן זה קרג נדאן
מה שמציע זה מה שמפתיע

אפשר קישור לאבנים האילו<?

מעניין

kikona126

New member
תודה רבה קיקיונה:) יפה אני לא מתחברת לפגאניזם

יותר מידי טקסים מיניים הלכו שם. גם העמוד שבנות רוקדות סביבו ומסמל לכאורה דברים של האביב זה סמל פאלוס שקשור לפיריון ואני לא כל כך אוהדת שרופה של זה
אבל אכן מדהים איך סחבו את הדברים האילו באמצעים של פעם

kikona126

New member
כן המעניין הוא

אכן איך סחבו את האבנים.
בקשר לפגאנים, גם אותי הם לא כל כך מעניינים....
&nbsp
&nbsp

Critical Thinking

Well-known member
את הפירמידות - אני מכיר. למצרים לא חסרו עבדים.

אינני מכיר את האבנים באירלנד. נא ספקי קישור לאתר המתאר אותן.

"ויש עוד הרבה ״פלאי טבע״ שכאלו. היו אמצעים שעדיין לא הבנו אותם"?
גם אם קיימים אוביקטים שלא ברור לנו עדיין איך בוצעו באמצעים של אז - זה לא אומר שצריך לקפוץ מיד למסקנות כי היתה להם טכנולוגיה מתקדמת יותר מזו המוכרת היום. צריך פשוט לחקור יותר.

"תעשה חיפוש באינטרנט (באנגלית) ותרא שעיתונים קצת יותר רציניים מynet דיברו על זה"?
הציעי נא לי ארגומנטי יפוש מתאימים.
בשלב זה טרם מצאתי התיחסות עמצאים אחרת לתגלית זו של ynet...

kikona126

New member
דרך אגב

אני לא טוענת שזה היה טלפון שמיש שניתן לדבר בו עם אנשים. השימושים של זה זכולים להיות לדברים שונים, היופי הוא בעובדה שזה דומה למשהו שבשימוש כיום

Critical Thinking

Well-known member
מצאתי! זו מתיחה שעשתה שימוש במוצר שיצר האמן הגרמני

Karl Weingärtner בסטודיו שלו, Art Replic, ב- 2012.
הפריט עשוי חימר, ומצופה עור.

מי שעבד עליך - מחק סימן מים (watermark) המופיע בתחתית צילום רשמי ובו מצוין כי זהו פריט של הסטודיו art-replik, ואת נפלת בפח, בדיוק כפי ששיערתי, בטרם מצאתי את ה"הוכחה" לפתאיותך.
העובדה שהתנבאתי כי את פתיה, לפני שמצאתי ראיה לכך - מוכיחה, לדעתי, כי ניחנתי בכשרון נבואי...

kikona126

New member
כל הכבוד הרגע הפרכת

את חזון החזרה בזמן

&nbsp
תאמין לי שיש לי 2 רגליים על הקרקע.
&nbsp
דרך אגב מה דעתך על הטיסה לירח? היתה או לא היתה?

בטוח היתה

וגם הגיעו לגלקסיות אחירות , רק בסרט שאתם נתונים בו עוד שואלים את זה מין הזיה יהודית ללא אלהים .
דוד

Critical Thinking

Well-known member
כתבת "תאמין לי שיש לי 2 רגליים על הקרקע".

זה לא נראה כך.
הנכונות שלך לאמץ את המתיחה ולקבלה כנכונה, חרף אי סבירותה הברורה - מעידה על "ריחוף" או תלישוּת.

אשר לטיסה לירח - אני סבור כי התרחשה בדיוק על פי הדיווח של NASA.
הראשונה התרחשה ב- 20 ביולי 1969, והשנים ששוטטו על הירח היו ניל ארמסטרונג ובז אלדרין.
היו כמה נחיתות נוספות מאז ועד 14 בדצמבר 1972, והשנים האחרונים ששוטטו על הירח היו ג'ן סרנן וג'ק שמידט, ובין הראשונה לאחרונה היו מספר נחיתות מאוישות נוספות. המספר הכולל של אמריקנים ששוטטו על הירח הוא שנים עשר...

למעלה