פלפלים ממולאים לא שגרתיים

פלפלים ממולאים לא שגרתיים

פלפלים ממולאים בגריסי פנינה פלפלים במגוון צבעים 1-2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות 1 בצל סגול גדול 1 כוס גריסי פנינה 1 קישוא ירוק כהה חתוך לקוביות קטנות 1 שושקה חתוך לקוביות קטנות מלח, פלפל, שמן זית תבלין קציצות, קורט קינמון לחתוך מהפלפלים את ה"גג" שלהם ולשמור בצד. להכניס את גריסי הפנינה לסיר עם מים רתוחים ולהרתיח שנית ולבשל בערך 10 דקות. לסנן מנוזלים ולהחזיר לסיר לבישול . להמשיך לבשל על אש קטנה עוד מספר דקות (תהליך זה יבטיח את אידוי המים שנשארו). הוסיפו מעט מלח והניחו בצד. לחמם תנור לחום בינוני גבוה (190 מעלות). במחבת כבדה לשפוך מעט שמן זית ולטגן את הבצל עד שקיפות. להוסיף את העגבניה עד רכות ולהוסיף את הקישוא. לתבל ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שהקישוא מתרכך. להוסיף את גריסי הפנינה ולערבב היטב. למלא את הפלפלים בתערובת. להניח הפלפלים הממולאים בתבנית אפיה, לכסות עם ה"גג" ולאפות כ 25-30 דקות עד שהפלפלים מאבדים את צורתם הנוקשה ומזלג נכנס לתוכם בקלות. ממליצה להתבונן בכל התמונות מרהיבות העין http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1281536
 
למעלה