פלפלים ממולאים צמחוניים
פלפלים ממולאים - מתכון שהמצאתי היום.
מצרכים:
4 גמבות ירוקות בהירות.
3 גמבות אדומות.
1 בצל.
5 שיני שום קצוצות.
2 כוסות של פלסטיק לשתייה חמה (200 מ"ל) אורז מיקס קלאסי של חברת סוגת. (אורז מזין ובריא).
חופן פטרוזיליה.
חופן שמיר.
5 - 6 גבעולי עלי סלרי.
1 ביצה.
1 רסק עגבניות.
1 קופסא של רכז עגבניות הכי גדולה של יכין.
1 עגבניה קצוצה.
בתחתית הסיר:
חצי כרוב לבן קצוץ לרצועות.
5 עגבניות פרוסות
4 כפות אבקת מרק עוף.
3 כפות שמן זית.
ההכנה:
לטגן את הבצל עם השום להוסיף מלח גס..פלפל שחור כורכום כאשר הבצל מזהיב לכבות את האש!
להוסיף את שאר המצרכים והתבלינים ולערבב היטב.
בתחתית הסיר:
לקצוץ את הכרוב לפזר מעל כפית מלח גס..פלפל שחור..ושלוש כפות שמן זית. ולערבב היטב את הכרוב.
מעל הכרוב לפזר את העגבניות הפרוסות ומעל להניח את הפלפלים למלא אותם בתערובת הנ"ל להוסיף מים מעל גובה תכולת המצרכים ואת הרסק ולבשל על אש קטנה במשך שעה, ולפזר את גבעולי עלי הסלרי מעל.
התמונה צולמה לפני הבישול.
פלפלים ממולאים - מתכון שהמצאתי היום.
מצרכים:
4 גמבות ירוקות בהירות.
3 גמבות אדומות.
1 בצל.
5 שיני שום קצוצות.
2 כוסות של פלסטיק לשתייה חמה (200 מ"ל) אורז מיקס קלאסי של חברת סוגת. (אורז מזין ובריא).
חופן פטרוזיליה.
חופן שמיר.
5 - 6 גבעולי עלי סלרי.
1 ביצה.
1 רסק עגבניות.
1 קופסא של רכז עגבניות הכי גדולה של יכין.
1 עגבניה קצוצה.
בתחתית הסיר:
חצי כרוב לבן קצוץ לרצועות.
5 עגבניות פרוסות
4 כפות אבקת מרק עוף.
3 כפות שמן זית.
ההכנה:
לטגן את הבצל עם השום להוסיף מלח גס..פלפל שחור כורכום כאשר הבצל מזהיב לכבות את האש!
להוסיף את שאר המצרכים והתבלינים ולערבב היטב.
בתחתית הסיר:
לקצוץ את הכרוב לפזר מעל כפית מלח גס..פלפל שחור..ושלוש כפות שמן זית. ולערבב היטב את הכרוב.
מעל הכרוב לפזר את העגבניות הפרוסות ומעל להניח את הפלפלים למלא אותם בתערובת הנ"ל להוסיף מים מעל גובה תכולת המצרכים ואת הרסק ולבשל על אש קטנה במשך שעה, ולפזר את גבעולי עלי הסלרי מעל.
התמונה צולמה לפני הבישול.