פלפלים צהובים

aster1409

New member
פלפלים צהובים

אתמול ראיתי את הפרק השני והפריע לי שבמפגש האחרון לסיכום האיבחון הרופאה דיברה רק על נושא התקשורת בפי.די.די מה עם שאר הפרמטרים?.

aster1409

New member
מה חסר?

שהרופאה המאבחנת לא דיברה ולא נתנה הסבר על מאפייני הפי.די.די כגון: תחומי עניין מצומצם,לקות בקשר בין אישי,קושי עם שינוי, התנהגות חזרתית, משחק נוקשה,חוסר משחק דמיוני,וכו'.

אני מסכימה חלקית ../images/Emo13.gif

אני חושבת שחלק מהעניין הוא שאנשים ילכו ויחקרו. חוץ מזה, חלק מהמאפיינים אנחנו נראה בצורה בהירה יותר בהמשך כשיתחילו הטיפולים.

aster1409

New member
שוב מתחילה מחדש

אוקי. אז לפחות הייתה נותנת להורים עלון עם מידע ראשוני על הלקות כמו שאנחנו קיבלנו.

אני מסכימה לגמרי

היה משהו מאוד לא מזמין ברופאה. אותי מאוד הכעיס כשהיא אמרה שהפסיכולוגית תדבר איתכם. האם אי אפשר להקדיש עוד כמה דקות כדי להסביר?

אני חושבת שבצורה עצובה מאוד הם שיקפו

את המציאות. אני בטוחה שלא כל הרופאים המאבחנים כאלו, אך לצערי הרב יצא לי לפגוש בלא מעט הורים שכך נאמר להם כי ילדם מאובחן כלוקה בPDD. נזרקו לחלל האוויר המון מילים ואותיות מבלי להסביר מה בדיוק הלקות ואיפה הקושי. ומצפים שההורים יבינו לבד ומיד, או לחילופין יעשו את המחקר בעצמם לגבי הלקות ודרכי הטיפול השונות. ולכן מאוד מאוד התחברתי אל הדמות כשהוא התעקש ושאל- תגידי לי מה זה, סרטן? טרשת נפוצה? הוא חיפש את השם המוכר כדי לדעת מול מה הוא מתמודד.

dina199

New member
זו לא התנהגות יוצאת מן מהכלל

של הרופאים , לכן לא מפליא.

dina199

New member
../images/Emo140.gif תודה

לב טולסטוי היה גאון

אנחנו באבחון לא קיבלנו שום מידע

פשוט אפס מידע לגבי הלקות. הכל היינו צריכים ללמוד לבד. ככה שזה דווקא מאוד מציאותי ומאפיין את איכות המאבחנים

למעלה