פלצפני החדר...שאלה...

אבו-דני

New member
פלצפני החדר...שאלה...

האם אלוהים טועה? האם אלוהים טעה אי פעם? שלכם האבו.......שלא דיבר עם אלוהים שבוע

morning star

New member
צריך להתחיל מ...

האם יש אלוהים (תנו לי זמן להתכופף לפני שאתם זורקים עגבניות...)? אלהים ברא את האדם, I rest my case. הנווד

האם יש אלוהים?

ואם יש אלוהים אז אסור לו לטעות, שכן הוא מעל בני אדם שטועים בטעויות טריוואליות ויומיומיות, ה` הוא התגלמות המושלמות(בהנחה והוא קיים) ואם הוא טועה זה הופך אותו ללא יותר גבוה מבן אנוש... שלך, מריה

^^flower^^

New member
אלוהים...

אני מצטערת מאוד להגיד לך את זה ושכך אתה מבין את העניין אבל............... אין אלהים!!!!!!!!!!!!! לפחות לא האלהים שלמדנו עליו בשיעורי תנ``ך אולי יש ישויות עליוניות, אולי יש אלוהים בכל אחד מאיתנו, או בכל חפץ והתאוריות עוד רבות.... תחשבו על זה...

morning star

New member
עניין של אמונה

והרי ויכוח בעניין יהיה חסר תוחלת, והצהרה מעין זו לא שונה בהרבה מהצהרתם של אדוקים (כדי לא להשתמש במילה חריפה יותר) מ``הצד השני`` אשר טוענים לקיומו האבסולוטי של האלוהים התנ``כי, או לשם הדיון אלוהות אחרת. אומרים ``צדיק באמונתו יחיה``, היום שונה ל``איש באמונתו יחיה``. אשרי המאמין. הנווד

^^flower^^

New member
צודק

אתה צודק בהחלט אני מצטערת אם פגעתי במשהו - הסברתי את דעתי... ושוב סליחה!!!

מישאל

New member
בהקשר לשאלה אם ה` טעה או בעצם יכול

ה` לא טעה כי בכך שהביא את המבול (באחד ההודעות היה הקשר למבול ) הוא בא לתקן אותנו בני אדם ... אנחנו אלה שטועים והוא בא לתקן אותנו... ה` לא יכול לטעות אפשר לומר שבעצם בריאתו אותנו שאנו טועים אז בכך הוא טעה... אבל הוא לא טעה כי הוא נתן לנו את האפשרות להחליט ואנו אלה שטועים.

אבו-דני

New member
אלוהים טעה .....או כאחד האדם?

פלצפני הפורום..מכובדיי.. אלוהים אליבא דמסמך הדת (התנ``ך) ברא עולם והתחרט על טעותו על כן הפך את כולו... ואת המבול הביא כתיקונו.. (0איזו יצירה פגומה שלא לכבודו... הלא כן?) עד כאן שלכם האבו...

למעלה