פלרטוטים

פלרטוטים

לפלרטט זה ליצור קשר עם אנשים- לרוב מבחינה זוגית.
יש אנשים שהם מאוד פלרטטנים בטבעם ולרוב כשנמצאים בזוגיות- עדיין מוצאים עצמם מלפרטטים עם נשים/גברים אחרים.

האם היה מפריע לכם לראות את בן/ת הזוג מפלרטט/ת עם אחרים

איך הייתם מגדירים פלרטוט

האם הייתם פוסלים לצאת עם מישהו שנראה פלרטטן מקצועי רק בגלל זה

לי אישית זה משהו שהיה מפריע...

אני די קולטת אנשים שמפלרטטים עם אחרים בשיטתיות ובתקופת הדייטים שלי נמלטתי מכאלה.
לא בשבילי ואני לא אדם קנאי פשוט- לא מתאים לי

&nbsp
ומה את חושבת?

sweetdreams

New member
אני חושבת שקשה להתייחס בצורה רחבה

באופן כללי אני לא חושבת שניתן לייחס פלירטוט לפעולות מסויימות, אלא בעיקר לכוונות שמאחוריהן. באופן כללי, אני חושבת שרוב האנשים היו מגדירים פלירטוט כיצירת אווירה אינטימית עם מישהו, אבל אני לא בהכרח חושבת שזה רע, בפרט שאני אדם שנוהג לתת קשב ויחס רב לאנשים שאני מדברת איתם (גברים ונשים).
אבל אני גם חושבת שעם בן זוג שאת בטוחה בכוונות שלו זה לא יפריע לך (או לפחות לי זה לא מפריע).
&nbsp
אני גם אוסיף, שאני בטוחה שיש אנשים שלא מכירים אותנו, ושאם יתסכלו עליי ועל בן זוגי מהצד יחשבו עלינו כעל מתירנים מהבחינה הזו, אבל האמת היא שאם ישאלו אותנו אז אני אגיד שאנחנו לא מפלרטטים - וזה, אגב, נכון! זה באמת מה שאני חושבת.

פלירטוט הוא לא רק בקונוטציה זוגית..

פלירטוט בעיני זה שפת גוף, קריצות, מילים בעלות כפל משמעות, שמרמזים על אוריינטציה מינית כלשהי. יש פלירטוטים ׳תמימים׳ כלומר, חיוכים רומזניים, או דיבור מרומז שלא באמת יוביל לשום מקום, אבל כן יוצר איזה שהוא קשר אישי עם הצד השני. ( אפילו עם לקוחות זה קורה, ולא בכוונה להתחיל איתם ) יש כאלה שהם פלרטטנים כרוניים, וכל פעם שיש להם איזו שהיא תקשורת עם המין השני ישירות זה גובל ברמזים שבעיני לא לעניין. בהחלט זה היה מפריע לי.

a wild rose

New member
כל כך מסכימה ומזדהה!

בעיני יש סוגים של פלרטטנות שכמו יופי, זה בעיני המתבונן. יש אנשים שהם over חברותיים ויש מי שמפרש אמירות תמימות או הומוריסטיות כפלרטוט, ובאופן כללי יש אנשים עם ניואנסים והומור מסוים שיש מי שיפרשו את זה כפלירטוט, ולפעמים אנשים מגיבים בצורה מוגזמת. בגלל שאני בחורה חברותית ואני נוטה להתיידד עם גברים בכל מקום כמעט, אני מניחה שיהיו מי שיטענו שאני מפלרטטת, למרות שאני לא חושבת שאני כזאת ואני גם מאוד נזהרת כי אני לא רוצה שיטעו בכוונות שלי.
&nbsp
פעם מישהי שעבדה איתי תפסה אותי לשיחה ונזפה בי קשות, וטענה שאני מפלרטטת קבוע עם אחד העובדים וזה לא לעניין כי הוא נשוי. אותו עובד היה אחד החברים היותר טובים שלי בעבודה הזאת, כולל שיחות ועצות אישיות דו צדדי והחלפת מתכונים עם אשתו, והשיחות שלי איתו לדעתי היו שיחות חבריות והיו קטעים של הומור ובדיחות מסוימות שלא היו שונים בהרבה מקטעים עם בנים אחרים שעבדו איתי, אבל היא טענה שזה שהוא נשוי משנה את המצב.
&nbsp
כשסיפרתי לו על זה זה מאוד הצחיק אותו.
&nbsp
&nbsp

מאוד מפריע. עוד בשלב של הדייטים המוקדמים

אפשר לראות מי פלרטטן ומי לא..
יצאתי עם כאלה שהיו פלרטטנים בטירוף עם המלצרית.. או עם כל בחורה באשר היא.
לי זה לא מתאים.

יש אנשים כאלה, שפשוט לא יודעים לדבר בלי לפלרטט.

הייתי מאד דלוקה על אחד כזה ובכל זאת לא הייתי יוצאת איתו בחיים, כי ראיתי שהוא פשוט לא מסוגל לדבר עם אף אחד/אחת בלי הפלירט, ולי זה לא מתאים.

A לוןA

New member
מודה באשמה

ספנק טוענת שאני נורא פלרטטן
אני באמת לא עושה שום דבר מזה בכוונה

בהתחלה, כשהתחלנו לצאת, היא היתה מעירה לי על זה
אחרי כמה זמן היא הבינה שזה לא שיש לי משהו כלפי מישהי- זה פשוט יוצא ממני באופן הכי טבעי, בלי שאני שם לב, בלי שיש לי כוונה להתחיל איתה או שזה ימשיך לאנשהו. אני באמת מנסה להבין מתי אני עושה את זה ולהקטין מינונים, לא בשבילה (היא אומרת שזה ממש לא מפריע לה)- אלא כי זה עלול ליצור אי נוחות בצד השני.

(הכוונה לפלירט תמים, בלי רמיזות מיניות וכיוב' כמובן)

1Shir

New member
אני לא הבחנתי בכך

להיעלב?

דווקא מבין שניכם היא עשתה רושם של יותר "שובבה" (מבחינתי כל עוד זה לא מוגזם אין בכך שום אי נוחות)

A לוןA

New member

בכלל לא להיעלב...
אמרתי שאני מנסה "להשתלט" על העניין, לא?
והיא? היא המון דברים, גם "שובבה"

שאלה

איך גבר מפלרטט שזה ישמע כפלירטוט?
מה בין פלירטוט לבין סתם שיחה ידידותית עם זרה (שני אנשים עומדים בתור לקופאית בסופר ומדברים כדי להעביר את הזמן)
&nbsp
אני פשוט מנסה להבין מה זה לפלרטט
ואיך זה בא לידי ביטוי בפועל.
&nbsp
מן הסתם אני יודעת מה זה פילרטוט נשי (אני אישית לא הטיפוס הזה)
אך גברי לא יודעת...
&nbsp

A לוןA

New member
אני גם מנסה לפצח את העניין

ברור שאם השיחה היא שיחה עם קונוטציות מיניות, נניח, אז ברור שיש כאן מעבר לרק שיחה "תמימה". אם השיחה מובילה או רומזת לכיוונים קונקרטיים- גם כאן אין שיחה תמימה.
אבל איפה עובר הקו בין להיות נחמד (או נחמד מאוד) לבין פלירטוט?
כשתגלי, ספרי גם לי...

ההבדל הוא בשפת הגוף של האישה

אפשר לראות זאת בסרטים אמריקאים.
ולפעמים בחיים האמיתיים.

רואה 6 6

New member
אלון,כל הפלרטטנים אומרים שהם לא מודעים לזה

ואומנם,אני מקבלת טענה כזו בהחלט,רק חושבת שכבר נעלם הזמן בו כן היו מודעים לזה.

A לוןA

New member
קראתי

קראתי שוב
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ולא הבנתי למה התכוונת...
הסבר?

1Shir

New member
אולי היא מתכוונת שזה משהו שהתפתח בגיל מוקדם וזה נהיה טבע שני

של הבנאדם כך שהוא כבר לא שם לב לזה ולא מודע לזה... אולי לפני 30 שנה, כשזה התחיל, הוא כן היה מודע, וזה עבר לו.

... או שגם אני לא הבנתי

רואה 6 6

New member
אני חושבת שזו טעות,פלירטוט הוא לא לא ליצור קשר

הוא הדרך להשיג משהו. קשר אפשר ליצור גם בלי מחוות מוגזמות ופלירטוט לדעתי מנוי על הגזמה,למרות שנראה לעיתים אלגנטי.
מי שמפלרטט פוחד לא להיראות או לא ליהיות מורגש ע"י מי שמדבר/ת איתו. חסר אצלו/ה משהו, ביטחון עצמי בעיקר.
בכולופן,זו התנהגות טרחנית ומעצבנת ולדעתי אין דבר מנג'ס מלראות מישהו מפלרטט עם מלצרית כשהוא מדסקס על תפריט.זה דוחה. מלצרים אמורים לפלרטט טיפה.הקהל לא. לא קשה י לראות מקצוענ/ית מפלרטט בגלל עבודה (ברמן למשל) אבל אלו הנסיבות היחידות שאני חושבת שזה אפשרי ואולי נחוץ כשאנשים תפוסים. כל דבר אחר הייתי מוצאת מרגיז ביותר.
איך להגדיר פלרטוט? סמולטוק או דיסקשן אינסטרומנטלי ושפת גוף. זה בטח לא יהיה מישהו שמספר על אמא שלו שפגעה בו כשהיה ילד או החשבונות שלו עם מס הכנסה...

למעלה