פלרינג..

פלרינג..

אני עושה קורס ברמנים בברמאסטר והיה לנו שיעור פלרינג ויצאתי נורא מתוסכלת כי ל הצלחתי כלום :( אז אמרו לי שאפשר לקנות בקבוק פלרינג לתרגולים (שלא יישבר ולא ישבור לי איברים בגוף) ורציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש אחד כזה.. אשמח לתשובה וליחס בכלל (אני חדשה פה) :) חג שמח

kodkod24

New member
ברמסטר מוכרים בקבוקים?

זה חדש לי... בכל אופן, מכיון שאת לא מתכננת קריירה בתחום, והבקבוקים האלו לא זולים בכלל (מעל 200 ש"ח), אני ממליץ לך לאסוף בקבוקי ג'יימסון, מקסימום לצפות אותם בסלוטייפ שלא יתנפצו ולהמשיך לתרגל מעל דשא.

בקבוק פליירינג עולה 25 ש"ח

בטח ובטח שלא 200 אולי בקבוק ג'יימסון עולה 200 אבל זה כשהוא מלא
ובקבוקים טובים לפליירינג לא חסר : ג'יימסון (קטן), מאליבו, רוב סוגי האבסינט, אני אישית אפילו אוהב את המידורי (קצת כבד אבל אני אוהב אותו). מאיפה להשיג? לכי לבר, אבל לא בשעות עומס....ככה ב8-9 כשהם פותחים ותבקשי מהם בר ממוצע בארץ מפרק 2 בקבוקי ג'יימסון בערב, ברים קצת יותר מצליחים מגיעים להרבה יותר.

maxfain

New member
גם לי על הדרך..

אפשר להתעניין איפה בדיוק ראית בקבוק פליירינג ב25 שקלים?

ומה עם כסף על הקניה

גם אתה יכול הרי לקנות 10 ב250 ש"ח בוא נגיד שאני מוכן לקנות 7 ב250.... סתם נו, אבל אם אתם כאלה יהירים ומטילים בספק (לאו דווקא אתה....קודקוד) קפצו לארגל...

temptation411

New member
ארגל

מוכרים כוסות וציוד נלווה לברים ומסעדות וכאלה אני בספק אם יש שם בקבוקי פלרינג..במיוחד לא ב25 שקל

kodkod24

New member
כמו שאמרתי... חי בסרט

דיברתי עם סוכן של ארגל. בקבוק פלסטיק עולה 179 ש"ח טבין ותקילין. אבל נשמע לי טוב, תאסוף לי 7 ב- 250.

Symbolic

New member
מי בכלל קונה בקבוק פליירינג.?

לא חאראם על ה-200 שקל? עדיף לקנות בקבוק וויסקי חביב, לסיים אותו, לעטוף אותו באיזולירבנד וללכת להתאמן בדשא.

למעלה