"פלשתינאים אזרחי ישראל"

"פלשתינאים אזרחי ישראל"

אז פתחתם פה פורום חדש אני מבין. יש כמה בעיות עם השם הזה: נתחיל בכך שאין כזה דבר "עם פלשתיני". מה מקור השם "פלשתינה"? הכיבוש הרומי האכזר ניסה לדכא את רוחם של המורדים היהודים בכך שהפך את שמה של "פרובינקיה יודיאה" ל"פרובינקיה פלאשתינה" על שמם של הגרועים באויבי ישראל, הפלישתים(שאין לכם הערבים שום קשר גנטי אליהם). אתם אסופה של ערבים שבאו לכאן לקראת סוף המאה ה-19 מכל ארצות ערב השכנות בעקבות השגשוג הכלכלי שהביאו עימן העליות הראשונה והשנייה. לפני תקופה זו הארץ הייתה כמעט ריקה מלבד כמה קהילות יהודיות שהיו מפוזרות כאן עוד מימי תקופת בית שני. עד למסירת המזרח התיכון מידי התורכים לידי הבריטים והצרפתים - לא היה שום "עם פלשתיני". גם לא "סורי", "ירדני", או "לבנוני". הייתם עם ערבי. בועידה שנערכה בדמשק של המלך פייצל לאחר מלחמת העולם הראשונה ניסיתם לשכנע את המלך להיות חלק מסוריה הגדולה. אף אחד לא הזכיר אף לאומיות "פלשתינית". היהודים שחיו בארץ ישראל המנדטורית נקראו גם כן "פלשתינאים" (עד להיווסדה של מדינת ישראל). האם זה הופך אותנו היהודים ל"עם פלשתינאי"?
איפה הייתה "הלאומיות הפלשתינית" של ערביי יהודה, שומרון ועזה? האם הזהות המצרית/ירדנית הספיקה להם עד ל-1967?
ותגידו לי בבקשה, אם אתם מתעקשים על היותכם "פלשתינאים", למה שלא תלכו עם זה עד הסוף ותתמכו בתוכניתו של ליברמן? לא טרנספר, לא גירוש - רק הזזת הגבול בכדי שתחיו עם אחיכם במדינה הערבית ה-23 במספר. מדוע אתם מתנגדים לזה? לא תקבלו יותר ביטוח לאומי ותחיו ברמת חיים מערבית וגבוהה?
אז אני רוצה להגיד לכם משהו, "פלשתינאים אזרחי ישראל": אתם משניאים את עצמיכם יותר ויותר בקרב הרוב היהודי בישראל. אתם, התנהגותכם וחברי הכנסת שלכם דוחפים אותנו ימינה יותר ויותר, מיום ליום אתם משניאים את עצמיכם עלינו יותר ויותר. יום יבוא ופשוט נעשה מעשה, ניקח את כולכם ונעיף אתכם מפה לקיבינימאט ושום דמוקרטיה לא תעצור אותנו מלעשות זאת. אז תחשבו על זה.

webguy

New member
מה זה משנה ..?

אם יש עם או אין עם ..? יש מליוני אנשים שצריכים למצוא להם פתרון ישים ...שהם ואנחנו היהודים נוכל לחיות עם זה ..!! תקרא להם אוסף מוסלמים שרוצה מדינה משלו .. אם קשה לך לחיות עם המושג עם ..

webguy

New member
כל פתרון צריך להיות בהסכמה הדדית ..

נראה לך שיהודי ארה"ב יסכימו להיות אזרחים סוג ב ..בארה"ב ....? זה מגוחך ..הרי בעצם מה שאתה אומר מדינה דו-לאומית בלי זכות בחירה לתושבי השטחים .. ומה עם ביטוח לאומי ...נראה לך שאני עם 2 ילדים אסכים לממן את הפלסטנאי עם 7 ילדים ..? אם תגיד שלא יקבלו ביטוח לאומי ...אז למה שישלמו לך מסים ..? אז מי יקח את המיסים .. הירדנים ..? זה פתרון נוסח דרום-אפריקה ... כידוע בסופו של דבר זה נכשל ..!!

אתה כנראה לא הבנת אותי נכון

הפתרון הוא שהם יקבלו אזרחות ירדנית, אך יישארו עם תעודת תושב ישראלית. הם יצביעו לפרלמנט הירדני, אך יוכלו להשאר לגור ביהודה ושומרון אשר יסופחו לריבונות ישראל.

webguy

New member
שוב ..

פתרון צריך להיות מוסכם על שני הצדדים .. המלך הירדני כבר מזמן וויתר על הגדה אם אתה לא זוכר ... הירדנים בכלל לא מעונינים בפלשתנאים ...!! הם לא שכחו ולא ישכחו את ספטמבר השחור ... הפלשתנאים רוצים להיות אדונים לגורלם ולא להיות תלויים במלך או בישראל ... ההצעה הזאת עלתה לפני הרבה שנים .. זה מגוחך שאדם יחיה במדינה כאזרח ולא יוכל להצביע עבור נציגים שייצגו אותו הרי שאיפת כל אזרח לעצב את המדינה שבה הוא חי ... ואתה רוצה לשלול את זה מהפלשתנאים ..!!! חוץ מזה מדובר פה בסיכון ביטחוני בלתי -נסבל ... צריך היפרדות ..!!!

../images/Emo45.gif

"אתם משניאים את עצמיכם יותר ויותר בקרב הרוב היהודי בישראל. אתם, התנהגותכם וחברי הכנסת שלכם דוחפים אותנו ימינה יותר ויותר, מיום ליום אתם משניאים את עצמיכם עלינו יותר ויותר." מדינות אירופאיות ממזמן היו עושות לכם מה שהן עשו לנו. ביוון למשל, גורשו 4 מיליון מוסלמים!! באירופה הימין הקיצוני מתחזק ובקרוב המוסלמים שם יסבלו, אירופה לא השתנתה, היא עדיין אנטישמית ושונאת זרים והיא תהיה כך לעד, והמוסלמים הם הבאים בתור לסבול, אני לא אומר זאת כי אני שונא את המוסלמים באירופה, אלא כי ככה אירופה היא באמת. מתחת למעטה הליברליות והנאורות שלה, היא אותה אירופה הישנה והרעה. ובקשר למשפט למעלה, אם לא תתעשתו, תהיה פה מלחמה ומישהו ישא בתוצאות. אתם אומרים שאתם פחות ופחות מזדהים עם המדינה ובגלל זה עושים דברים נבזיים שאינם מקובלים על הציבור היהודי, ובגלל זה הציבור היהודי יסלוד ממכם וכבר בסקרים רואים זאת כמה הציבור היהודי "שונא" אתכם. אתם בכלל לא מיעוט מתון, אתם חותרים תחת המדינה.

chris benoit1

New member
../images/Emo45.gif כל כך צודק ושאלה לי אליך ידידי

מה כתוב בפרקים שרשמת ברשימה שלך?..למה כתבת דווקא את הפרקים האלה שבתורה?

וגם בקוראן יש לנו זכאות

http://www.arabsforisrael.com/whoarewe.html למטה כתוב Israel in the Quran שם יש פסוקים בקוראן שמוכיחים שא"י שייכת ליהודים. ובסוף בסוף יש הערה מנצחת - In addition, Honest analysis of the Quranic verses above leads to the conclusion that the West Bank and Gaza are better called the “occupied” Israeli land. עזה והגדה הם שטחים ישראלים כבושים ע"י ערבים. מה יותר מזה אנו צריכים?

מוחמד5

New member
לא צריך סיבות

בכדי להשמיע דברי גזענות. (תופעה שחלפה מהעולם אבל נשארה אצל חלק מהיצורים ).

"גזענות" ו"אפרטהייד" זה תמיד התירוץ שלכם ../images/Emo6.gif

תמיד שאתם יודעים שאתם טועים ואנחנו צודקים אתם ממציאים את התירוץ הזה אתם תמיד משתמשים בתירוץ הזה שאין לכם כבר מה להגיד כמה פאתטים אתם! חחח...

שמולק

New member
אתם צועקים על כל דבר גזענות גזענות

בוא תגיד לי מה יעשו לערביה שתלך עם יהודי ? ותענה בכנות.

הMפצח

New member
עזוב יהודי, מה יעשו לה המשפחה

אם בכללי היא תעשה משהו שיחשב כמבייש ? תכיר (ונראה לי שאתה מכיר) מושג בשם: רצח על כבוד המשפחה. אח רוצח אחות בעל רוצח אישה וכו' וכו'.... "תרבות לתפארת"

כשהמטרה מקדשת את כל האמצעים../images/Emo5.gif

האדמה באה אח"כ בסולם הערכים, לאחר מכן הכבוד וכבוד המשפחה, ולבסוף...(סוף סוף) ערך החיים. מה אתה מצפה שיקרה לאותה בחורה
מעניין היכן המוסר הערבי מסתתר ברשימה

צעירה מוסלמית? זה מה שיעשו../images/Emo129.gif

כל הרשת מפוצצת בזה, ת'גגל ותבחר תאריך ושפה, ממש ככה. רק לאחרונה שמענו על אב שלא מצא חן בעיניו שביתו נישאה לבחיר ליבה. השב"כ
עלה על כך בזמן, בזמן שהבעל ירד למחתרת ואישה ברחה למעון לנשים מוכות בחסות היאהוד אלא מה... האב נתפס על חם כשהוא מנסה לעשות וידוי הריגה ל"גופה" מפוברקת של ה"חתן" לאחר שמימן ותמך ב"רצח"... רק אז הופסקה ההצגה. אהה, כמובן מדובר על מקרה בארץ. וזה ברשות הפלסטינית, הגרסה המזעזעת יותר של ה"פלסטינים שהם לא אזרחי ישראל" בא לי להקיא איזו אכזריות... רצח מזוויע. לא לבעלי לב חלש.. במקרה הגעתי לזה.

אתה לא יכול להגיד גזענות

כשאומרים דברים נגד הפלשתנאים\ ערבים..זה לא גזע שנאת חינם כמו שיש עם היהודים וכמו שהיה לפני 60 שנה.. וכמו שהיה עם השחורים בארצות הברית ובכל מיני מדינות.. זה לא כמו שישראלי ישנא פלסטנאים\מוסלמים שבבסכסוך מתמשך על פני עשורים וגבו כמה אלפים של ישראלים (הפלסטנאים).. ככה שאי אפשר גם בזה לעשות טיפה של השוואה

למעלה