פםפםפםפם../images/Emo135.gif
כן, פסח בפתח [רק עוד שבוע!1@#] ולכן הגיע הזמן [בתקווה שמזג האוויר יאפשר זאת]...
מפגשבלונימים!11
מין הנחה שכזו שבפסח כבר יתחמם יותר ולא יהיה ברד כמו שהיה ביום חמישי XDD בלונים כבר יש, כמובן. 200 אפילו, ככה שאתם תמיד מוזמנים להביא חברים XDD;; וגם בקבוקים זה טוב, לא רק בלונים!! טוב, בכל מקרה! המיקום, כמו המפגש הקודם, הולך להיות בתחנת הרכבת של האוניברסיטה (הקווים שמגיעים לשם- 21, 28, 47, 48. אני יודעת רק שב47-48 זה תחנה לפני הלונה פארק. ותמיד אפשר גם לשאול את הנהג, לא יזיק). אני הולכת לשרשר לכאן תאריכים מה25.3-11.4, נתחיל בבירור של איזו סביבת תאריכים יותר נוחה, אח"כ נקבע תאריך ספציפי שיהיה הכי נוח לרוב האנשים בימים הקרובים. יהיה גם נחמד אם נארגן פיקניק כזה כמו שעשינו במפגש הקודם- אנשים יביאו אוכל, שתיה וכאלה, אני כרגיל אביא עוגיות ואגרור כנראה את בארו להכין אותן איתי XDD נראה כבר. מומלץ בחום
אם אתם מביאים דברים שיכולים להיהרס במים, כמו נגן אמפי, פלאפון, ציורים וכאלה- שימו אותם בתיק בתוך -שקית ניילון סגורה-, כי לא חשוב כמה רחוק מזירת הקרב תשימו את זה, עם הכשרונות הפורומיסטים שלנו הבלונים יכולים להגיע גם לעזה. אז באמת מומלץ להגן על הדברים.
בגדים להחלפה- ליד הברזים בגני יהושוע יש שירותים, משמע שאפשר להחליף בגדים כשאתם מרגישים רטובים כמו כלב- למרות שבמפגש הקודם בעיקרון אנשים פשוט עמדו בשמש והיה חמים ונעים והתייבשנו מהר, אבל זה היה אוגוסט ויש קצת הבדל בין אוגוסט לאפריל\מרץ XD
לא להביא מנגות XD כן, אולי ישעמם לכם, אבל בשביל זה יש אנשים, ואולי גם נארגן איזה אמתאוחובה אחרי כל הבלונימים. יהיה מגניב, בקיצור, וחבל שהמנגות יירטבו- גם אם אתם 'באמת חייבים לדעת מה קורה בווליום 4 של יילו'(ואם באמת יש לכם את הווליום הזה אתם מוזמנים להגיד לי מה קורה שם, אני מחפשת את זה כבר שנה שלמה XDD) ואחרי שקראתם את כל זה אני הולכת לשרשר לכאן סביבות תאריכים- כשיש סביבת תאריכים מסוימת שנוחה לכם, שרשרו אליה "
". אם יש לכם בקשות, הצעות, בעיות, שאלות או משהו שאתם יכולים להביא (לפיקניק למשל), שרשרו את זה להודעה הראשית (נו, ההודעה הזו).
בברכת פסח שמח (אפילו שהוא קצת עוד שבוע). נ.ב. ראוי ואף רצוי לציין- כל אלה ש"לא רוצים מפגש בלוני מים וזה נראה להם מעאפן" באמת לא חייבים להגיב פה. הולכים להיות עוד מפגשים בפסח, ואם זה מעאפן בעיניכם סבבה, אבל זו הבעיה שלכם. אל תיפגעו
כן, פסח בפתח [רק עוד שבוע!1@#] ולכן הגיע הזמן [בתקווה שמזג האוויר יאפשר זאת]...