פםפם הודעה מיובל!

Hezi The One

New member
פםפם הודעה מיובל!

חברים וחברות יקרים כבר שנה שלישית שאנחנו מועמדים בקטגוריית להקת השנה ובאמת שהגיע הזמן.. השנה, לראשונה, קולות המצביעים מהווים כ90% מהתוצאות וזה אומר שנגמרו התירוצים. היכנסו לאתר של מוזיקה 24 ואנחנו מבטיחים שנתלבש יפה ולא נדבר שטויות כשניקח את הפרס מהדוכן. זה לא יכול לקרות בלעדיכם, קדימה להפציץ!! תודה יובל מנדלסון בשם להקת שייגעצ _____________________ כן אז תצביעו:]

היי ,חדשה פה ../images/Emo9.gif

יאי, להקת השנה? איזה כבודדד!!1
מממ אפשר קישור להצבעה בבקשה? :] שמחתי להצטרף

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאת יודעת,

הוא חתם לי ואני לא קונה דיסקים. למען האמת, דיסק אחד שלהם בתכנון שלי אבל עדיין, עד כה אין לי דיסקים. מאיפה הוא בכלל אמור לדעת? ;; הזוי. וברוכה הבאה וכל היוצא בזה.

../images/Emo9.gif

חח זה מתוך הדיסק שלהם...הוא רשם לכל שיר כזה משפט אז לאחד השירים הוא כתב : 'יובל לא חותם לאנשים שלא קונים דיסקים' D: יאי איזה כיף לך! רציתי לבוא מתישהו שהם היו אמורים לחתום,אבל בידיוק באותו יום הם ביטלו את המפגש !
אני דווקא רוצה לקנות תדיסק שלהם.. תודה רבה :]

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאני יודעת שזה מתוך הדיסק אבל

הוא באמת נוקט בשיטה הזאת. כאילו, אם הם חותמים באחת החנויות אז הוא חותם רק למי שבא עם דיסק, לפי מה שהבנתי. היה אמור להיות מפגש שהם היו אמורים לחתום? נייס. אני החתימה השגתי אחרי ההופעה שלהם כשהם ירדו לקהל לשמוע את ההופעה הבאה. ואני חושבת שזה ככ חמוד שיובל יודע את כל המילים של השירים של מוניקה סקס.

יאי :]

איזה כיף לך, עדיין לא יצא לי להיות בהופעה שלהם לצערי
אני מקווה ללכת להופעות הקרובות! ידע את המילים ? פש, תותח מנדלסון!1

למעלה