פם. בגללך.

מר בד

New member
פם. בגללך.

עורב אחד מסתובב ביער. לפתע נתקל בארנב אדום. שואל העורב: "למה אתה אדום?" עונה הארנב בקול מבוייש: "הפילה משתמשת בי כבטמפון". העורב צוחק... צוחק.... למחרת הוא שוב נתקל בארנב האדום. חוזר על השאלה מאתמול והארנב מודיע לו שאותו הדבר קרה עם הפילה. לאחר מספר ימים מסתובב הארנב ביער ורואה את העורב אדום כולו. העורב רואה אותו וצועק: "אתה המניאק שאמר לפילה שיותר טוב עם כנפיים?!?"

מר בד

New member
עוד אחת (בדיחה)

שלחתי יד אל פטמותיה, בלב הולם הבטתי בה, היא פיסקה רגליה ואז - בלי בושה התחלתי. עד שפתאום - הנוזל הלבן פרץ! הכל נגמר. זה היה ממש לא נורא לחלוב פרה!

femme

New member
פעם ראשונה זה תמיד קשה....

...אח"כ זה רץ ! welcome to the club אני כל הזמן חושבת מה פרח תעשה עם כל כך הרבה בדיחות שמחכות לה כאן

מר בד

New member
את מתכוונת ל:

בחור ובחורה עושים זאת בפעם הראשונה. היא אומרת "כואב לי" הוא עונה: "צר לי..."

femme

New member
די ! התשת אותי ! אני הולכת לנוח

כי בערב יש לי תכנית מאד עמוסה. יש לי סדנא לכתיבה יוצרת ואני רוצה ללכת מוקדם לתפוס מקום טוב בשורה ראשונה. המורה שמה מזה קשוחה ואם לא אדע לענות היא תשלח אותי הביתה.

מר בד

New member
אחת אחרונה...

שני גברים יושבים בפאב. פתאום האחד צועק לשני: "שכבתי עם אמא שלך!" אורחי הפאב בטוחים שעוד רגע תתחיל תיגרה. ואז אומר הגבר השני: "אבא... אתה שיכור... לך הביתה."

femme

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מר בד אני גאה בך ../images/Emo3.gif

ותכין שיעורי בית למחר. אוי פרח מסכנה !

מסכנים!

מסכנים החבר'ה בעבודה שלי - יצטרכו מחר לשמוע איך עורב אדום מזיין אמא של גבר שיושב בפאב, ואבא שלו צועק לו "יללה קח כנפיים ותתחפף מפה" בעוד הפילה אומרת, "צר לי!" אל תתיאשו, תמשיכו!

למעלה