|פמוטים||חלות|שבת שלום|חלות|פמוטים|

|פמוטים||חלות|שבת שלום|חלות|פמוטים|

אי רוצה להכניס מנהג חדש לפורום המגיע מפורום החברים של נטאשה. מנהג השבת שלום. כל יום שישי בערב מישהו יגיד שבת שלום ואם ירצה יפרט מה קרה לו השבוע והשאר יגיבו ויספרו מה קרה גם להם או שיגידו קידוש או כל דבר העולה על רוחכם. אז: "שבת שלום
" אני רוצה להגיד קידוש: יום השישי. ויכלו השמים והארץ וכל צבאם ויכל אלוהים ביום השביעי מלאכתו אשר עשה. וישבת ביום השביעי מכל מלאכתו אשר עשה. ויברך אלוהים את יום השביעי ויקדש אותו, כי בו שבת מכל מלאכתו אשר ברא אלוהים לעשות. סברי מרנן (לחיים!
) ברוך את ה' אלוהינו מלך העולם בורא פרי הגפן ברוך את ה' אלוהינו מלך העולם, אשר קידשנו במצותיו ורצה בנו, ושבת קדשו באהבה וברצון הנחילנו, זכרון למעשה בראשית, תחילה למקראי קדש זכר ליציאת מצריים, כי בנו בחרת ואותנו קידשת מכל העמים ושבת קדשך באהבה וברצון הנחלתנו. ברוך אתה ה' מקדש השבת.

fushi e

New member
שבת שלום!../images/Emo16.gif

השבוע עשו לי מזגן:)וקר לי בחדר !

אהבתי את הרעיון!! ../images/Emo45.gif

שאני אתחיל? טוב... אממ... היה לי שבוע... מממ
עדיף שלא נדבר עליו
אז שיהיה לכולם סופשבוע נעימי!

Negative creep1

New member
black sabbath ושלום

מנהג חכם:) i like השבוע הזה..היה די..לא יודעת..כרגיל..לא משו מיוחד חוץ משמקס נסע וחוזר מחר בצהריים ואני מיס הימ.. ו..בלה בלה שבת שלום

שבת שלום וביטחון

אההההההההההה מנהג של חז"ל! סתם לא חשוב טוב לא היה תשבוע הכי מסרוח נשבר לי הלב וזה ממשיך ומכה בי בכל מיני צורות מגוונות. מה שכן שידרגו לי תמחשב מוסר השכל: אל תשאירו את מיקי לבד, אפילו רגע ראחד. מיקי תודה שהרסת לי תמחשב, לאב יו בייב. גאד דמיט.

../images/Emo23.gif|ראש-כ|באיחור../images/Emo122.gif

היה שבוע משעמם. אשכרה משעמם ביום שלישי נסעתי לראפטינג בירדן פלוס טיול רגלי והיתה לנו עליה מטורפת
ויומיים אחרי זה עוד השרירים ברגליים שלי היו תפוסים
ובראפטינג בגלל שחלק מהאנשים שהייתי איתם (כל הקיבוצים של האיזור, ז' עד י"א, הרוב היו ז'-ח'-ט'...) עוד לא התבגרו, כולם בערך השפריצו על הסירה שלנו בגלל מישהי שהייתה איתי בסירה ו..לא שונאים אותה, פשוט..יורדים עליה וסטאף, אז כולם השפריצו עליה, ואני הייתי בקצה, כך שרוב המים עפו עליי...
הגיע אלי למחשב הארי פוטר החמישי באנגלית, שמחתי נורא, אבל אז הבנתי שגם אם הוא יהיה לי וגם לא אני לא אוכל לקרוא אותו, פשוט כי אני לא יודעת אנגלית מספיק טוב, אז אחרי חמש פיסקאות מאולצות הפסקתי. או שאני אבקש תרגום מהאינטרנט או שאני פשוט אחכה לתרגום שיהיה בחנוכה
אני ערה בשעה כזאת כי עבדתי עם אמא שלי בלילה במפעל שהיא עובדת בו, אני לא מקבלת על זה כסף אבל לפעמים כייף לצאת ככה בלילה ולעשות "זמן איכות" עם אמא... אם אתם יודעים ואם לא-אני כותבת סיפור כבר מינואר. בלילה בזמן העבודה עם אמא ישבתי וכתבתי אותו וסופסוף סיימתי. אני אשלח אותו לתחרות סיפורים של ערוץ הילדים ואם ייראו אותי בטלוויזיה אני אודיע לכם
. הסיפור המנצח מוצא לאור בתור ספר וזה החלום שלי
... אתמול החבר שלי היה צריך לבוא אלי בעשר וחצי והוא היה אמור להתקשר אלי בעשר, ואז עד עשרה לאחת עשרה שהוא לא התקשר והתעצבנתי, אז התקשרתי אליו ומסתבר שהערתי אותו כי השעון לא העיר אותו ואז אמרתי לו "טוב, תתארגן ותתקשר אלי כשאתה יוצא" ואז הוא שתק ושאלתי אותו "אתה קם?" והוא אמר "לא נראה לי". ואני אשכרה כמעט ניתקתי לו בפרצוף
חצוף שכמותו. דיברנו בלילה והוא הספיק להצטער מיליון פעמים וכבר הספקתי להגיד לו שאני מסוגלת גמור רק מלחשוב עליו
... זה בעיקרון מה שעבר עלי השבוע...ושוב לא יצא לי ללכת לבריכה בכלל בכלל... וואי מקווה שקראתם הכל..אם כן-קבלו ח"ח.....ממש הייתי צריכה לשפוך ת'לב איפשהו.....

טוב קראתי הכל ו...../images/Emo66.gif

קודם כל, כל הכבוד על השפיכת לב כאן. אני חושב שאת צריכה לראות את הדברים בפן יורת חיובי. תחשבי על זה... עם אביב הכל יהיה בסדר. אני יודע...
ומאחל לך ולכולם המשך חופש מהנה. ד"א, מה זה ה|ראש-כ| הזה?

../images/Emo23.gif|ראש-כ|טחח,חשבתי שלעולם לא תשאל

חחח...
אוקי..אז כיוון שאני חרמנית בעלת ראש כחול, התעצבנתי שלתפוז אין אייקון שייצג את זה בכבוד, אז הכנתי אחד משלי (שהוא התאום הלא זהה של
) והבנתי שאם הוא היה בתפוז, היו קוראים לו |ראש-כ|, לציון הראש הכחול שלי.. שים לב שהוא זומם מזימות, כמו אח שלו-
, רק שהמזימות שלו הן כחולות
והנה בזאת האייקון...

../images/Emo23.gif|ראש-כ|מקווה שהכל יהיה בסדר

עם אביב..אין לי כוח עכשיו למריבות...סוף החודש אנחנו חצי שנה ביחד..

אוייש באמת! למה שלא יסבול אותך?

חוץ מזה להשאר עם מישהו חצי שנה זה לא סבל (האא חוץ מחצי שנה עם מישהו שקוראים לו עמית) אם הוא היה סובל הוא היה מנפנף אותך כבר, אבל לא

../images/Emo23.gif|ראש-כ|הוא לא היה מנפנף אותי,

הוא היה סובל בשקט עד ש-ל-י זה היה נמאס....

בואר

New member
תגובהה:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

ה"פ 5: נכון שאת ממש ממש חמודה ושתשלחי לי אותו אם עוד יש לך אותו? *פאפי פייס* בהצלחה בקשר לסיפור שלך! בקשר לחבר שלך-אם כשדיברתם אחרי זה הוא הצטער מליון פעם, סימן שהוא אוהב אותך ולא רוצה שתריבו... *זכרונות לא נעימים מריב מאוד לא נעים
* בשיחה הראשונה-הערת אותו. הוא היה מאוד עייף בטח. בטוח לא היה לו כוח לזוז (מכירה את התחושה). בגלל זה הוא לא בא, לא בגלל שהוא לא רצה לפגוש אותך. הרי אתם חברים כבר חצי שנה לא? אם הוא לא היה אוהב אותך הוא היה זורק אותך. אבל הוא לא. מה שאומר-הוא אוהב אותך, את אוהבת אותו, מריבה קטנה כזו לא אמורה להפריע לכם (*זכרונות רעים
*) אל תתנו לזה להפריע לכם. זה הכל. לאב יו,
מעין

../images/Emo14.gif|ראש-כ|וואי..איזה הרגשה

טובה נתת לי... אבל גם ככה אני בבאסה של החיים.. אני חושבת שהכל זה בגלל שאני עוד מעט במחזור.. היום בהתחלה הייתי עצבנית נורא ולא היה לי זין לכלום ואז פתאום נעשיתי קופצנית ושמעתי מוזיקה חזק נורא (ואז פתאום שמעתי את אמא שלי שורקת את גשם חזק
) והיה ממש פנאן.. ואז מישהי הצטרפה לאיזשהו פורום שאני נמצאת בו..והכינוי שלה הזכיר לי דברים...לא דברים שאני מעדיפה לשכוח, אני בחיים לא אשכח..פשוט..דברים שרוב הזמן גורמים לי לבכות.. ועכשיו קראתי ת'הודעה שלך והיא ממש ממש עזרה לי... ו..רוצה את פוטר החמישי? יש לך מסנג'ר? [email protected] שיט..איך ההרגשה המדהימה של קודם נעלמה לי בשניה...

בואר

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

נתתי לך הרגשה טובה? ייפי!!!!!! אל תהי מבואסת... אפילו לא אם את לקאת מחזור... לא סיבה מספיק טובה!

למעלה