פמיניזם וה

פמיניזם וה../images/Emo34.gif

האם כל הלסביות\בי הן פמיניסטיות? (מה אתן מאמינות? שבנות טובות יותר או בשוויון?)
אני פמיניסטית
. והומואים, יש כאלה שוביניסטים?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

הממ.. אני לא חושבת שאחד מהמינים בעולם הזה יותר טוב כולם בניי אדם בסופו של דבר( או שהם
ירוקים מעולם אחר..) והומואים שוביניסטים? הכל יכול להיות....

TwelveEyes

New member
אממ..

אני פמיניסטית. נו, נובו-פמיניסטית, בכל אופן
אבל אני לא ממש מבינה מה זה קשור למיניות שלי.. אני מכירה גם הרבה סטרייטיות פמיניסטיות. ובאותה מידה, יכולים להיות גם הומואים שוביניסטים - למה לא? אין שום קשר בין השניים.

Orion14

New member
לאאאא.... זה רק אתה!

אבל ברצינות, אני חושב שהומואים הם כן שוביניסטים כי בכל זאת, רוב ההומואים (ויש יוצאים מן הכלל), פשוט רוצים סקס ואם מתחיל איתם מישהו שלא נראה כמו FOX קולקציית חורף 2002 אז הם לא משתינים לכיוונו. למזלי, אני לא כזה בעולם שלנו. אגב, לסביות פמיניסטיות??. אני חושב שכל הנשים הן פמיניסטיות. אפילו אני פמיניסט D-:

LoKKo

New member
מה הקשר???

רוצה להסביר לי בבקשה מה הקשר בין שובינזם לבין זה שרוב ההומואים מחפשים סקס עם חתיכים מהלכים קולקציית פוקס חורף 2002??? אין שום קשר בין האדרת המין הגברי על חשבון המין הנשי לבין ההעדפות של מי שאתה יוצא איתו.

RedRose

New member
אתם מגדירים את קטלג פוקס 2002

כהיי-לייט של הגייז סקס
וואל.. שני דברים. הקטלוג ממש ממש גרוע, והדוגמנים ממש לא שווים. נראים טוב, אבל לא שווים. דבר שני, מה הקטע עם "סקס הומואי זה סקס של חתיכים"
כאילו, זה כזה בולשייט וזה כזו הכללה גרועה
לא כל הומו נראה כמו יהודה לוי/בראד פיט/ דודי בלסר/ כל אחד אחר.

sunshine03

New member
עד לFOX חמודה

אני לא חושב שפוקס מנסה להעביר מסר לגייז או משהו כזה אבל יש בזה משהו פוקס כחברה היא אחלה אבל לא כאחת שמנסה להעביר מסרים אם איזה אנשים בדיוק?? נכון שהשנה היא מנסה לחכות את קסטרו בטירוף אבלב כנראה שבזמן הקרוב לא צליח לה כל כך

LeeCooper69

New member
אני פשוט הוצאתי...

חברת אופנה מוכרת. אגב, קיץ 2002 היה טווווווב
תתבעו אותי!

RedRose

New member
הקטלוג שלהם מזוויע../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif

כאילו, הם כל כך לא חברה רצינית שתעשה קטלוג.. הם הופכים את עצמם למשהו שהם לא, והשינוי שהם עוברים הוא מהיר מידי. יש שלבים לשינוי, ואני עדין רואה את החברה כחברה שולית ביותר, אם בגדים שנראים טוב רק על הדוגמנים עצמם. אני אמשיך לדבוק ב gap

sunshine03

New member
לכל יועצי האופנה למינהם

אני חושב שדשנו מספיק בפוקס ,הדוגמנים שלהם בקטלוגים. פוקס כחברת אופנה עשתה מהפך משמעותי ממעבר מחולצות טי שירט בצבעים שונים למותג ישראלי מוביל המספק כמעט כל פריט לבוש אפשרי מגרביים מכנס חולצה ועד לסיכות ואביזרי אופנה. לא קל בשנה אחת להצליח. נכון שפוקס עשתה מהפך רציני ועדיין לא יודע מהם קווי האופנה המובהקים של אבל במשך הזמן הם יתגבשו. שיהיה לכם בוקר טוב.

LoKKo

New member
אהכתי איך הדיון הזה...

הפך לדיון על אופנה... זה התחיל בפמניזים ונגמר בקולקצית פוקס רומניה חורף 62´... = = = = = = = = =

magicgirl

New member
טוב קודם כל...

כל ההומואים שפגשתי לא רק שוביניסטים אלא גם לסבופובים (כלומר מסתייגים מלסביות) זה לא מתבטא בזה שהם לא מסתובבים עם לסביות כי הם כן וזה לא אומר שאין להם חברות לסביות ,יש להם .אבל,הם אוהבים לרדת על לסביות ולהדגיש כל סטיגמה מטומטמת ומזעזעת וכל כדי להרגיש טוב עם עצמם ועם המיניות שלהם (הם יותר טובים/היגניים/יפים/מתופחים מלסביות) דבר שלא צריך להיות! אני לא חושבת שכל הלסביות הן פימיניסטיות וגם לא כל הנשים :ואני יביא דוגמה: אני לומדת במכינה ברשל"צ וכמו בכל כיתה יש צמד בנות שבא פשוט לבעוט להן בראש, ובשעור שלנו עם המנהל ,שידוע בהערות שוביניסטיות (בצחוק כמובן), החליטה אחת מהן לפתוח את הפה ולהגיד למנהל: אתה יודע אני חושבת שכל הפימיניסטיות היא שטויות ואישה לא צריכה שיוויון אלא היא צריכה להיות בבית ,לבשל ,לטפל בילדים וכו. המנהל ,לא צריך לומר, היה המום כמו כל הכיתה! אז מסתבר שיש גם נשים שובניסטיות אני דרך הגב חושבת שנשים ,אם הן רוצות ,הן יכולות לעשות כל מה שגברים עושים ואף יותר טוב (ולוו דווקה השקפה פמיניסטית אלא יותר משהו שמוכח) magic_girl אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

מה שאת מגדירה כ"לסבופובים"

לדעתי הם סתם שונאים לסביות. פוביה=בעתה. כלומר פחד עמוק, מלידה, שמקורו בעברו הרחוק של האדם הקדום. הם רואים הומו או לסבית או כל פעולה או משהו שקשור לזה איכשהו - הם מיד נתקפים דחף חזק לחסל את התופעה הזו, או נרתעים בבהלה לקצה החדר וצורחים "אייייייכס איכסההההה יאאאאאאק!" (ואפילו "בהה! תרחיקו את זה ממני! אמאל´הההה!" וכו´). אצל רב ההומופבים כיום זה מתבטא, לידיעתי (המעטה), בלהכות/לרצוח הומואים ו/או לסביות (ו/או בי - בשבילך דנה [שיוויון זכויות לבי!!]), ובשאר ניסיונות עקשים לדכא את התופעה. כמובן, ההומופובים שהם לא מטומטמים אלימים וחסרי-מוח משתדלים לא להראות לכולם שהם כאלה, כדי להשתלב בחברה בצורה נורמלית יותר. אחרי הכל, ההומופובים - גם הם חריגים. יש דיעות אנטי-הומוסקסואליות, זה משהו אחר. אלה אנשים שחונכו נגד החירות בהעדפת המין, או אימצו לעצמם דיעה זו. מדעית, אדם בעל דיעות אנטי-הומוסקסואליות אינו נחשב הומופוב. אבל נהוג לקרוא גם להם "הומופובים" (ולי אין בעיה עם זה
חוץ מזה שהכינוי הזה כלפיהם כבר הוחדר בשפה). אנשים שסתם אוהבים לרדת על לסביות וללעוג להן (או יותר נכון, לסטיגמה הלסבית שהם החליטו להצמיד להן בהכללה) - לא נראה לי שהם לסבופובים (חוץ מזה ש"הומופוב" כולל בתוכו גם את שונאי הלסביות...
). הם סתם אידיוטים. למקרה שלא שמת לב, לאחרונה בדיחות ההומואים נעשו מאוד פופולאריות כאן בארץ. תוכניות הומור ישראליות בטלויזיה עמוסות בזה - חלומות בהקיציס, שידורי המהפכה, החטא וענשו.. (אוקיי כאן אני אפסיק כי כאן בערך נגמר הידע שלי בטלויזיהישראלית..
). לדעתי - זה רק חלק מזה. לאנשים האלה נתקעה בראש מין אופנה כזאת, לצחוק על פרחות. כמו כל אופנה אחרת, גם זו תחלוף.

עצוב לשמוע על אנשים שלא רואים את

הנשים כשוות להם ולגברים בכלל... לי יש שוביניזופוביה
... פשוט, מי שלא מסוגל לקבל את הנשים כשוות-יש לו בעיה.

למעלה