מה שאת מגדירה כ"לסבופובים"
לדעתי הם סתם שונאים לסביות. פוביה=בעתה. כלומר פחד עמוק, מלידה, שמקורו בעברו הרחוק של האדם הקדום. הם רואים הומו או לסבית או כל פעולה או משהו שקשור לזה איכשהו - הם מיד נתקפים דחף חזק לחסל את התופעה הזו, או נרתעים בבהלה לקצה החדר וצורחים "אייייייכס איכסההההה יאאאאאאק!" (ואפילו "בהה! תרחיקו את זה ממני! אמאל´הההה!" וכו´). אצל רב ההומופבים כיום זה מתבטא, לידיעתי (המעטה), בלהכות/לרצוח הומואים ו/או לסביות (ו/או בי - בשבילך דנה [שיוויון זכויות לבי!!]), ובשאר ניסיונות עקשים לדכא את התופעה. כמובן, ההומופובים שהם לא מטומטמים אלימים וחסרי-מוח משתדלים לא להראות לכולם שהם כאלה, כדי להשתלב בחברה בצורה נורמלית יותר. אחרי הכל, ההומופובים - גם הם חריגים. יש דיעות אנטי-הומוסקסואליות, זה משהו אחר. אלה אנשים שחונכו נגד החירות בהעדפת המין, או אימצו לעצמם דיעה זו. מדעית, אדם בעל דיעות אנטי-הומוסקסואליות אינו נחשב הומופוב. אבל נהוג לקרוא גם להם "הומופובים" (ולי אין בעיה עם זה
חוץ מזה שהכינוי הזה כלפיהם כבר הוחדר בשפה). אנשים שסתם אוהבים לרדת על לסביות וללעוג להן (או יותר נכון, לסטיגמה הלסבית שהם החליטו להצמיד להן בהכללה) - לא נראה לי שהם לסבופובים (חוץ מזה ש"הומופוב" כולל בתוכו גם את שונאי הלסביות...
). הם סתם אידיוטים. למקרה שלא שמת לב, לאחרונה בדיחות ההומואים נעשו מאוד פופולאריות כאן בארץ. תוכניות הומור ישראליות בטלויזיה עמוסות בזה - חלומות בהקיציס, שידורי המהפכה, החטא וענשו.. (אוקיי כאן אני אפסיק כי כאן בערך נגמר הידע שלי בטלויזיהישראלית..
). לדעתי - זה רק חלק מזה. לאנשים האלה נתקעה בראש מין אופנה כזאת, לצחוק על פרחות. כמו כל אופנה אחרת, גם זו תחלוף.