פמפרס החדש דק דק ו2 מתנדבות שרוצות להתנסות

pinkipooh

New member
פמפרס החדש דק דק ו2 מתנדבות שרוצות להתנסות

היי בננות, ושוב בענייני פמפרס. מה אני אגיד לכן? להיות אמא של שירה ויואבי זה בכלל לא פשוט. כל הזמן פמפרס האלה מזמינים אותי לארועי השקה מנצנצים ואני צריכה ללכת... אז שבוע שעבר הייתי בארוע של פמפרס החדש. הם משיקים בחודש הבא את החיתול הכי סופג והכי דק בעולם. אז השאלה למה אנחנו צריכות טלפון דק? מחשב נייד דק? מסך מחשב דק? מסך טלויזיה דק? וחיתול דק? אז התשובה כי זה הרבה יותר נח. האמת הראו לנו ניסוי שמראה שהחיתול סופג במהירות ולא מתנפח. אבל אמרתי לעצמי בלב נו טוב, בטח ניסוי מפוברק. נבדוק בבית. זאת פעם ראשונה שאני לא מחליפה לשירה חיתול בלילה. היא קמה בבוקר החיתול באמת היה דק ולא היה לו את הטוסיק הנוסף הזה שבדרך כלל יש כשהחיתול מתמלא ומתנפח. בהחלט אשתמש אם החיתול יהיה במחיר אטרקטיבי. מחפשת עוד שתי חברות מתפוז שמעוניינות לקבל ערכת התנסות מפמפרס, להתנסות במוצר ואולי לזכות בפרס של חיתולים לשנה. תפנו רק במסר.

ymichala32

New member
אשמח לתת לך דרכי

שם אני הייתי באירוע המושקע בהחלט הפמפרס החדש מ ד ה י ם!! הוא אכן דק כמו שמבטיחים ואפילו יותר כמו תחבושת דקה רק בגדול ואיך שהוא סופג לילה שלם והכל נשאר בפנים לא מרטיב את המיטה את המגדים כמו באחרים הילד שלי רץ בכל הבית ולא הולך כמו ברווז (כפי שהלך בעבר) בהחלט מקווה שהמחיר יהיה אטרקטיבי

אין דברים כאלה!!!../images/Emo207.gif../images/Emo91.gif../images/Emo240.gif

אבל באמת באמת אין דברים כאלה, עוד לא ראיתי חיתול דק כל כך... גם אני הוזמנתי לאירוע ההשקה, בהתחלה לא הבנתי, הלא רק לא מזמן יצא חיתול חדש לשוק, החיתול הלבן המדהים שאני לא מוותרת עליו. מה כבר יכול להיות יותר טוב ממנו? איזה חידוש עוד יכולים לחדש בפמפרס? הלכתי לאירוע עם הקטנצ'יק ושנינו כל כך נהנינו. לקטנטנים דאגו בפמפרס ליצירות מפתיעות וכייפיות, פינות ג'ימבורי נעימות ומזמינות, הצגה, מפעילים מקסימים שעברו ושיעשעו את הילדים, והאמהות נהנו מכיבוד טעים טעים (יאמי...) ומהרצאה מעניינת על חשיבות המגע וכמובן על החידוש. החיתול הדק דק דק בעולם! בהתחלה לא האמנתי, זה כל כך דק שזה יכול להכנס לארנק, לא יכול להיות שזה גם סופג?! אבל אחרי ההדגמה באירוע ובמיוחד אחרי ההדגמה בבית (הלילה הראשון בחיתול הדק...) הבנתי שפמפרס עשו זאת שוב. חידוש מדהים, מחשבה מדהימה וביצוע נפלא ומושלם! אותה גמישות מדהימה בצדדים וזה ממש כמו לשים תחתונים. אני יוצאת מהבית עם הילדים ותיק קטן עם 2 חיתולים מקופלים בארנק ולא מאמינה שזה מספיק. אז רק רציתי לשתף אתכם, זה אמנם עדיין לא בחנויות אבל ברגע שיהיה רוצו לקנות!

השתגעת?!??!../images/Emo8.gif

אני כבר מחכה לנכדים... ( רק בתאוריה. בכורתי בת ה-23.5 ממש לא בכיוון!) יש לי 3 בנות בהפרשים של 7 שנים ביניהן. הצעירה כבר בת 9, אז גם פיספסתי את מומנטום ה-7 , רב המזל! רק עכשיו אני נגמלת מהרכבת פאזלים של בת הים הקטנה, הלבשת והפשטת ברביות ובראציות למיניהן ודקלום בע"פ של רוב סרטי וולט דיסני ומתחריו( טוב, זה החלק שאני אוהבת..) רק עכשיו אני מחלקת מטלות ביתיות - פינוי מדיח או קיפול כביסה רק עכשיו אני מעזה לתכנן חופשה ארוכת טווח של ..5 ימים בלי הבנות וגם על כך אני ננזפת, בתור אמא מפקירה ומזניחה אז עכשיו?!?!?!?!? אני משאירה לכן, צעירות חסרות מנוח ונמרצות הורמונים את כל הבמה! ומאחלת לכולנו- נחת מהילדים ובריאות!

ואני חייבת להגיד שאני יותר מתפעלת מהגישה

השיווקית מאשר מהספיגה של הטיטול. כל הכבוד לפמפרס שקלטו את העוצמה של שיווק יעיל מפה לאוזן (WOM) בשילוב עם אתגר/ תחרותיות ואהבת הפרסים האנושית. באמת עבודה מרשימה. ואיזה כיף שלא צריך להחליף חיתול כל הלילה.

pinkipooh

New member
אני ממש מסכימה איתך

וכאן גם צריך להגיד שמה שאני אוהבת בארועים האלו ובתפוז שיש שקיפות מלאה והם אומרים לכתוב את כל הדברים בהודעה. זה רעיון שיווקי נהדר.

pe t e l

New member
אפשר לעשות לך לייק?

גם אני מתפעלת מהרעיון השיווקי הזה. ולאחרונה הרבה חברות קלטו את העינין. גורם להפעיל את הגלגלים בראש ...
דנה

אכן דנה ונורית

ובמקרה הזה אני מניחה שהלייק הוא בעיקר לפמפרס. רק לפחות ממבט שטחי מהצד נראה שהם הגיעו לנקודה בה הם צריכים לחשוב כיצד לחדש ולרענן את המומנטום הזה.

למעלה