פנאי פלוס

TheCharm

New member
פנאי פלוס

סי, סי OC תהליך הליהוק: אדם ברודי, המגלם את סת כהן, עשה אודישן במקור לתפקיד של ראיין אטווד (בנג'מין מקנזי). ג'וש שוורץ, יוצר הסדרה, ביקש לבחון אותו בתפקיד סת וידע מיד שמצא את מבוקשו. "לא סבלתי את אדם באודישן הראשון. הוא עשה אימפרוביזציה על כל הסצינה שלו ותהיתי 'מה לעזאזל הוא עושה'?" הבדיחות הפנימיות: היכולת הוורבלית המדהימה של ברודי וחופש הפעולה שקיבל באלתורים, הובילו לכמה מהקטעים הטובים ביותר בסדרה. בעונה הראשונה למשל, ירד אדם/סת על כל מיני שחקנים שבנשמתם הם מוזיקאים, וצחק למעשה על חשבונו. הוא מתופף בלהקה שנקראת ביג ג'פאן. הסט: הסדרה מצולמת במנהטן ביץ', הקרובה יותר ללוס אנג'לס ודי רחוקה מאורנג' קאונטי. הבריכה של משפחת כהן היא בעומק 1.20 מ' בלבד, ולכן השחקנים נאלצים לעמוד על ברכיהם בעת הצילומים בה. צר לנו לאכזב אתכם, אבל מראה האוקיאנוס המדהים שנשקף מאחוזת כהן הוא ציור ענק בלבד. הצעצועים: סאמר היא חובבת מושבעת של צעצועי "מיי ליטיל פוני", כי רייצ'ל בילסון אוהבת צעצועים בחיים. שוורץ רתם את אביו סטיב, מעצב צעצועים נודע, לעיצוב קו הצעצועים. אבות מפורסמים: שוורץ אינו האיש היחיד בסדרה שאבי מפורסם. התסריטאית ג'יי.ג'יי.פילבין היא בתו של ריג'יס פילבין, מלך תוכניות הבוקר הוותיק. אבי אובליגנהרץ "The O.C." - פרק אחרון לעונה, yesWeekend 19:15

TheCharm

New member
2

אחי צ'ארלי, אחי ג'ון "שני גברים וחצי", הסיטקום הכי מצליח בארצות הברית כיום, אחרי ש"כולם אוהבים את ריימונד" ו"חברים כבר לא מתחרים, מגיע לבית חדש (בערוץ yesWeekend), אחרי שהתחיל בישראל 10. שני אחים, אחד קול ומצליח ושובב והשני לחוץ ופרוד ואבא לילד קטן, חיים בדירה אחת. בפרק הראשון בעונה השנייה יתארחו בין השאר שון פן ואלביס קוסטלו. בפרק "יס מונסניור", תופיע דניס ריצ'רדס עם בתה, סם שין. צ'ארלי שין, כוכב הסדרה לצד ג'ון קרייר, הוא בעלה בנפרד של ריצ'רדס (נפרדו כאשר היא בהריון שני, ובתם לולה נולדה ביוני השנה, ועכשיו הם מנסים להציל את נישואיהם). קרייר נפרד בשנה שעברה מאשתו, שרה טריגר. הם הורים לילד בן ארבע, שמו, נו, צ'ארלי! "הילד אוהב לבקר אותי בצילומי הסדרה", מדווח קרייר. "הוא מת על הרקע (המצולם) של האוקיאנוס הניבט מחלון הדירה". קרייר חייב תודה לצ'אר לורה, יוצר הסדרה, על תפקידו. השחקן הזה נושא על גבו, בצדק ושלא בצדק, תדמית של לוזר. "אני יודע שברשת היו היסוסים, בגלל המוניטין שלי בסדרות כושלות ('פרטנרס', 'טדי זי המפורסם' ועוד), אבל צ'אק התעקש. נאלצתי לעשות אודישן נוסף, הפעם עם צ'ארלי שין, וכנראה שהכימייה ביננו עבדה יפה". זו לא פעם ראשונה שלהם ביחד, בשנת 1991 שיחקו בסרט "לרקוד עם טייסים". קרייק, 40, הוא גם השחקן שהאודישן המצולם המחורבן שלו שכנע את מפיקי "חברים" לתת את תפקיד צ'נדלר למתיו פרי. "התגברתי על האכזבה. בסך הכל, אני שלם עם הקריירה שלי ואין תפקיד אחד ששיחקתי ולא אהבתי. אבל זה נחמד, סוף סוף, להיות בסדרת טלוויזיה מצליחה". אהרון מורג "שני גברים וחצי", yesWeekend 16:35

TheCharm

New member
3

קשוחות ואוהבות כשרשת FOX מריחה הצלחה, היא מסתערת. אלא שהפעם הקדימה אותה רשת ABC, שחטפה מתחת לידיה את "סופרנני", והביאה את ג'ו פרוסט מצ'אנל 4 באנגליה לאמריקה. ב-FOX לא ויתרו ומצאו תחליף, בשיתוך עם חברת הטלוויזיה הבריטית גרנדה. הטוויסט: לא נני אחת, אלא יחידת עילית של מטפלות אנגליות, שבהתאם לרגש הנחיתות האמריקאי הקולקטיבי כלפי כל מה שבא מלונדון והסביבה, צריכות להיות הכי טובות שיש. חיקו? מה פתאום, נזעק מייק דרנל, אחראי תוכניות הריאלטי ב-FOX. "זאת רק הוכחה נוספת לכך שרעיונות טובים יכולים להתגלגל בכל מיני וריאציות". כן, בטח. ליליאן ספרלינג, נני מנוסה, יחד עם העוזר שלה, הבאטלר פרייזר בראון, מקבלת בקשות דחופות לעזרה, ושולחת למשימה אחת משלוש המטפלות: דברה קרול עם 20 פלוס שנות הניסיון שלה, סטלה ריד שלא מוכנה לאכול חרא מאף ילד, ואיבון שוב, הצעירה מביניהן, שעבדה עם ילדים מפונקים במיוחד במשפחות אריסטוקרטיות. אהרון מורג "קומנדו נני", yesWeekend 20:20

shawn 1

New member
תגידו, התוכנית קומנדו נני היא לא

סיטקום?? אני מנסה להעלות תמונה שאני חושב שהיא באמת קומנדו נני....

TheCharm

New member
אה, אתה צודק!

מה שנתנו פעם בערוץ הילדים, שזאת ילדה מתבגרת והיא גרה עם אבא שלה ודוד שלה, והדוד שלה הוא טיפוס מגניב כזה ואבא שלה רדום ויבש ושמרני כזה.

Sole Survivor

New member
ניראה לי שהכוונה לסדרה

הישנה my 2 dads ששודרה בשידורים חוזרים בערוץ הילדים עם הילדה ששחקה באבא חורג אמא חורג

למעלה