פנאתינייקוס מפסידה במשחק אימון

פנאתינייקוס מפסידה במשחק אימון

אתר הספורט ONE מביא שפנאתינייקוס הפסידה במשחק אימון לציבונה. אני מקוה שכך הם ימשיכו, ומצבנו טוב.

roi cohen

New member
למי איכפת? העיקר שינצחו את מכבי

בגמר. דרך אגב, ב מ ק ר ה שכחת לציין שהם שיחקו בלי בודירוגה, רבראצ`ה, והמאמן אוברדוביץ`. אה, ובלי מה שמו... נו... זה שקרע אתכם בשלשות בגמר... נו, איך קוראים לו... אה!!! עודד קטש...

roi cohen

New member
נגדכם, ברור!!! זה כל התענוג!!!

לראות אתכם מגיעים עד לגמר עם האגו בשמיים ואז שחקן בית שלכם משחיל לכם שלשה אחרי שלשה!!!

roi cohen

New member
כשנגיע לאן?

לליגה העלובה החדשה של מכבי, שמזכירה ברמתה את גביע קוראץ`? בגביע קוראץ` כבר היינו. לא אהבנו. איפה אנחנו עכשיו?

ובכן.....

ובכן שההנהלה שלכם מזוכיסטים ואוהבים הפסדים. זה אומר שאתם יותר טובים מגביע קוראץ`? מה אתם בליגה ההיא, בקושי גמדים, בין ענקים. תכניס לך את זה טוב טוב לראש, אתם בדיחת אירופה בעונה הבאה. תתפלל חזק שתגיעו לגמר הגביע בארץ, אולי. אבל באירופה מי אתם בכלל, חבורת נמושות.

roi cohen

New member
לא, לא, יש לך טעות

אם אנחנו נמושות אז אנחנו אמורים להיות בליגה שלכם, ביחד עם אוסטנד, וכל אלו... בעצם חבל שאנחנו לא שם, כי אם היינו שם, היננו קורעים לכם את הצורה כמה שיותר מוקדם, ולא היינו צריכים לחכות עד הפלייאוף בארץ. היינו משתיקים אתכם בצורה כזו, שאף אחד מכם לא היה נכנס יותר לפורום הזה.

gil_e

New member
רועי

לפעמים בשעת זעם אומרים דברים שלא מתכוונים... אני מקווה שההודעה הזו לא תחזור אליך בבומרנג בסוף העונה. הפועל בנו קבוצה נחמדה מאוד. אבל לי מה שראינו עד עכשיו לא בטוח שהם קורעים את הקבוצות בפיב``א.

MegaYellow

New member
מתי תלמדו....

כנראה שאף פעם לא. בדיוק מהסיבה הזו אתם תמשיכו להיות שק חבטות באירופה, ובארץ תתענגו לעד על שני הגביעים שלקחתם. אליפות? כן שמענו עליכם. קודם תנסו להתקדם מהמקום השביעי. היום שבו יהיה לכם איזשהו סיכוי קלוש לחשוב על אליפות הוא היום שבו תבינו שבבילבולי ביצים לא לוקחים תארים. יש לי תחושה שהיום הזה רחוק רחוק...

roy_ma

New member
מר כהן: חבל מאודף שאין משחק

אימון במלחה, בין י-ם לבין מכבי. זה היה חוסך לנו את ההמתנה, להחזיר אתכם לגומחות מוקדם מהרגיל.

בהנהלה שלנו מזוכיסטים ואוהבים הפסדים

אבל כנראה היה להם ממי ללמוד. חמוד, זוכר את המשחק נגד ציבונה, כמה התאמצתם להפסיד? וכדרכם הייתם כל כך לוזרים שאפילו להפסיד לא הצלחתם באותה תצוגה עלובה. כפי שהגעתם לגמר כל כך הרבה פעמים בעשרים שנה האחרונות וחזרתם הביתה בבושת פנים.

אשכולון

New member
לעג לריש

רוי צא מהקטע של לעג לאחרים. קודם תיחל לכך שקבוצתך תגיע למקומם. הדרך הטובה היא ההוכחה על המגרש. מילים זה חרטה ....

roi cohen

New member
בוא אספר לך סיפור, אולי אפילו וידוי

אני הייתי מאלו שבאמת רצו שמכבי תיקח את אליפות אירופה בעונה שעברה. אבל אז בא דון שמעון, והעיז לקרוא לי, כאוהד הפועל ירושלים, מטומטם!!! מאותו רגע, איבדתי כל טיפת סימפטיה שהיתה לי, והפכתי לשונא מכבי כמעט כמו שאני אוהב את הפועל. (כמעט). אז בבקשה, אני לא חושב שיש למישהו זכות לומר לי ולעוד רבים כמוני ``לצאת מהקטע`` של לרדת על מכבי. יש הבנה?

gil_e

New member
בלי כוונה לפגוע

אז אתה הולך ומצדיק את הכינוי? בסדר אז הוא קרא לך מטומטם.. אם אתה כל כך מזלזל בו ושונא אותו למה זה נוגע לך בכלל? אתה יודע כמה אנשים אמרו עלי דברים רעים בעבר? שים בצד. זאת לא סיבה ליחל לכשלון של הקבוצה שלו... אני גם לא אוהד מכבי ומתעצבן כל שנה כשגליל יוצאים מהמירוץ (אני מודה - בניגוד להרבה אוהדי הפועל אני לא מצפה לתארים בד``כ). אבל ליחל שיפסידו באירופה? הלוואי שמכי יקחו את פיב``א, הפועל את יולךב, וגליל את ספורטה! איפה הכבוד למדינה שלכם? ועכשיו כמובן תגיד לי שאיך קבוצה עם מלא זרים מייצגת את המדינה... אבל זה כבר דיון אחר לגמרי - ולא מוצדק לגמרי. כי עובדה שרוב האוהדים התנגדו לשחקנים.

roi cohen

New member
גיל, אתה מפספס את הנקודה

ראשית, אני הייתי אוהד מכבי באירופה, באמת רציתי שהם יצליחו. אבל אז בא היו``ר שלהם ומתבטא בצורה כזו- אז כן, זה מסעיר ומכעיס. בקשר לייצוג המדינה- אני לא חושב שזה דיון אחר לגמרי כי זה כל העניין! 3 ישראלים בקבוצה ישראלית. מי שמע על דבר כזה?

הילה*

New member
גיל, אני רוצה לומר לך משהו.

קודם כל אני מעריכה את מה שאתה אומר. אני באמת מחבבת מאד את גליל. רוב השנים לא חשבנו שניקח תואר. לא באנו לעודד את הקבוצה בגלל המחשבה על התארים. אבל בזכות האמונה והעידוד הבלתי פוסק כן התקדמנו. גם אתם יכולים. יש לכם קהל נהדר! עכשיו לגבי מכבי-אני זוכרת איך הקהל שלכם שר ``עודד קטש`` בסוף העונה שעברה,ככה שאל תיעלב אבל נראה לי שאתה בקרב מיעוט :) עוד משהו-מכבי זה לא נבחרת ישראל. צריך להבדיל בין שני הדברים האלה. כשאוהדי אולימפיאקוס ייחלו להפסד של פנאתינייקוס זה לא נחשב לדבר מוזר. כשהייתי קטנה אהדתי את מכבי באירופה,אבל ככל שנכנסתי לעניינים וראיתי עד כמה ההנהלה שלה מושחתת,התחלתי לרצות שהם יפסידו גם באירופה. תבין, מכבי היא קבוצה,אבל בהחלט לא נבחרת! זה גם קשור במידה כלשהי לזרים ולמתאזרחים הרבים שיש לה. אני לא מרגישה שהם מייצגים אותי,הפועל מייצגת אותי.אתה רוצה להגיד לי שפנאתינייקוס מייצגת את כל יוון, או שפילזן מייצגת את כל טורקיה?(פנאתינייקוס מייצגת רק את האוהדים שלה)יש אוהדים טורקיים שהיו רוצחים אותנו על אמירה כזאת! אני כמובן תומכת ביתר הקבוצות הישראליות באירופה. אין לי בעיה עם הקהל או השחקנים(עם רובם לפחות)של מכבי,אלא עם כל מה שמכבי מייצגת. בספורט יש דברים חשובים יותר מניצחון! נצחונות של מכבי באירופה לא הופכים אותה לקבוצה של המדינה. אני מקווה שהצלחתי לענות לך ושאתה מסוגל להבין את העמדה שלי.

אשכולון

New member
קפיש?

תתעלה אחי תתעלה. דון זה דון אחר. פיספסת את המוטו של דברי. בתור אוהד הפועל ירושלים אתה צריך לשאוף לכך שהקבוצה שאתה אוהד תגיע (מקצועית) לאותו מקום לפחות בו נמצאת מכבי תל אביב . תאמין לי שלא צריך להתעסק עם העסקנים ו/או האוהדים של קבוצות אחרות. תנתב את האנרגיה שלך לאידוד קבוצתך ולעזרה לקבוצתך. קפיש אחי?

roi cohen

New member
מסכים לגמריי

אני רק הסברתי למה אני שונא את מכבי. בנוגע לכל השאר- אני מסכים ומבין. אתה צודק במאה אחוז.

למעלה