פנויים מול תפוסים

ליאן.

New member
פנויים מול תפוסים ../images/Emo12.gif

שמתם לב שלתפוסים יש יותר מדי חגים ? את חג האהבה חוגגים גם בעברית וגם באנגלית ! 9 באב חג האהבה היהודי
ויום וולנטיין ב 14 בפברואר שזה חג האהבה והמאוהבים במיוחד, הלועזי.
ומה עם כל הסינגלים ? איפה החג שלנו ?? ואולי בעצם זה יום יום חג - חוגגים את האהבה העצמית.. ? הקיצר, מה תאמרו על השערורייה הזו ? מוזמנים להעלות בפנינו הצעות, רעיונות, תאריכים וסמלים למיניהם וכל מה שתרצו.

טוב, זה קל

לנו, הסינגלים (קולטת כמה מהר נכנסתי לראש החדש) יום יום הוא חג. אנחנו לא צריכים תירוצים בשביל להיות מפנקים, מקסימים או לבצע תנוחות חדשות ומסובכות במיטה - אנחנו נותנים את כל הארסנל כל פעם מחדש, האין זאת? בכל מקרה, לצד חג האהבה, חג הידידות בן בני האדם (נשבע לכם ששמעתי את זה פעם) ודומיהם, אני מציע כאן ועכשיו את הראשון ביולי, היום הראשון בקיץ הרשמי כיום הסטוצים הבינלאומי. מי איתי?

ליאן.

New member
לא רע !! ../images/Emo42.gif

אני בעד
מה עם סמל ? אולי ה
על שום הקיץ והים ? או ה
על שום ההוללות הליילית ? או אולי ה
וה
על שום הבילויים ויציאות בפאבים וכד´ ?

MemphisRaines

New member
בואו נעשה לנו חג ../images/Emo13.gif

דיי פשוט ימי ששי זה חג הסינגלים
כל יום ששי לקראת חצות זה הזמן שבוא אנו הסינגלים יוציאם מהמחבוא ורצים לתפוס לנו סינל/ ית שרון

אלעד.ג.

New member
בשביל לחגוג צריך לעבוד ../images/Emo3.gif

קרי כדי שתוכלי לחגוג את צריכה להרוויח את לחמך, משמע למצוא בן זוג. אז שלוש ארבע ....ולעבודה.

ליאן.

New member
אז הסינגלס צריך להיות בעונש ? ../images/Emo6.gif

ולדעתי, דווקא הזוגיים הם אלה שצריכים להרוויח את לחמם.. להשקיע בקשר. אז קדימה..!

arikאריק36

New member
תיקון קנטנטן...

לא שאני קטנוני חג האהבה ה"יהודי" נחוג ב-15 באב ולא כפי שציינת בטעות ב-9 בו (שכידוע הוא חג החורבן ובו צמים ומתענים וכולי וכולי). לחיי האהבה.....

למעלה