פנוי בן 28 שלום לכן, פנוי בן 28 מחפש קשר רציני נו . . . ויש צד שני שמחפשת כזה ?
R ronilev3 New member 21/3/02 #1 פנוי בן 28 שלום לכן, פנוי בן 28 מחפש קשר רציני נו . . . ויש צד שני שמחפשת כזה ?
ע עינת מירון New member 21/3/02 #2 כבר מעייף אותי לשאול.. ובכל זאת.. נראה לך שיש בהודעה שלך מספיק מידע כדי לעניין את מי שמחפשת?
ה הפנטזיה New member 21/3/02 #3 גם זו התחלה כולנו עייפנו מהתקליט השבור של הצגת כרטיס הביקור שלנו לי זה דווקא הספיק!
ע עינת מירון New member 21/3/02 #4 סבבה.. אני משום מה מתעקשת על קצת יותר תוכן בפניות אליי.. אבל היי.. כל אחת והג´וק שלה, העיקר שמתאים לך מה שמתאים לך. שיהיה המון בהצלחה ואם יש חדש, לא לשכוח לבא ולעדכן אותנו כדי שנאמין שזה קורה
סבבה.. אני משום מה מתעקשת על קצת יותר תוכן בפניות אליי.. אבל היי.. כל אחת והג´וק שלה, העיקר שמתאים לך מה שמתאים לך. שיהיה המון בהצלחה ואם יש חדש, לא לשכוח לבא ולעדכן אותנו כדי שנאמין שזה קורה
ה הפנטזיה New member 21/3/02 #5 אוקיי מובן ומקובל../images/Emo45.gif אשמח לעדכן אתכם בהתרחשויות. האמת, יש לציין הפניות רבות יחסית .
R ronilev3 New member 22/3/02 #7 תאור מפורט פנוי בן 28/172 - לומד מ.מחשב שנה II גר בדירה שכורה בב"ב שיער שחור, עיניים ירוקות ואת השאר תצטרכו לשאול באופן אישי.
תאור מפורט פנוי בן 28/172 - לומד מ.מחשב שנה II גר בדירה שכורה בב"ב שיער שחור, עיניים ירוקות ואת השאר תצטרכו לשאול באופן אישי.
ע עינת מירון New member 24/3/02 #9 מצטערת, אבל אי אפשר למלחא מאמר עם שלוש שורות קצרות כנס למאמרים, אולי תקבל רעיונות.. שיהיה