פנומנום (או היורש: ארה"ב)

maya567

New member
פנומנום (או היורש: ארה"ב)

מישהו רואה? אין ספוילרים פה - כי לא ממש ראיתי את כל הפרק. ראיתי רק את הקטע עם אהוד שגב (הכרתי את אחיו, נמרוד שגב ז"ל, מהעבודה). בסה"כ התוכנית די העתק של היורש, כולל הסלבז סוג ז' (רוס המתמחה של ג'יי לנו, קרמן אלקטרה וכד'). אורי גלר מקבל שם הרבה כבוד, ונראה שהוא ירד במשקל. הוא נראה אנורקס...

amitooshacham

New member
דווקא אני מוריד

למרות שלא ראיתי את היורש. תתן לו צ'אנס הוא קוסם מהלב..

willo

New member
../images/Emo58.gif אז אחרי שניסיתי ותחלתי לראות

הבנתי שצדקתי. הקטע הכי טוב היה הפתיח כשהראו איך יורדים על אורי גלר. התוכנית עצמה הייתה פשוט ביזארת (מזכירה את הסוריל לייף). כמו שכתבתי גם בארץ לא אהבתי ולכן לא אתעקש לראות (גם ככה אין לי זמן לראות את כל מה שאני רוצה).

Boran

New member
../images/Emo58.gif פנומנון 101

דוקא נחמד. יותר נחמד מהיורש. זה טוב ששמו על הפרק הגבלות של טלוויזיה אמריקאית (כמו סדר מאורגן, ו- 43 דקות לפרק), ולא עושים מה בראש שלהם כמו בארץ. בקשר לפרק עצמו: אהוד שגב חזר, אני באמת לא מבין את הקטע... בטח אורי גלר שידל את ההפקה לקבל אותו. אורי גלר נראה לי קצת משוחד בקטע שלו. ראו שלאהוד שגב יש בעיות עם האנגלית, וחבל, כי הוא היה יכול לעשות מופע יותר טוב. הבחור עם המלכודת דובים - היה ממש מעט קסם והרבה שואו מסביב. מה הקטע, שהוא ניחש שזה ג'ף גולדבלום ושהמלכודת לא הכאיבה לו? וגם מה הקטע שהוא מראה לכולם שמלכודת מסויימת מנפצת עיפרון, ואז זורק אותה אחורה ומוציא מלכודת אחרת? הקטע לא אמור להיות שהוא מוכיח שהמלכודת שבה הוא משתמש יכולה לנפץ עיפרון? הקסם של אורי גלר מול הקהל היה כ"כ מצחיק! זה בדיוק החיקוי שלו, רק באנגלית. וואן... טו... טרי! וואן מור טיים! איי אם פרוג'קטינג יו!
אני לא יודע מה השופטים רצו מהאחרון שהופיע עם המספר טלפון, הוא היה אחד הטובים. אמרו ששבוע הבא 2 ילכו הביתה. הכוונה 2 מה-4 שהופיעו? כי זה לא משו... הייתי משאיר את שגב ואת ערן עם האקדחי מסמרים או את שגב ואת הרביעי שהופיע עם המספר טלפון. שורה תחתונה - יותר מוצלח מהיורש, וגם זה שיש שני שופטים מוריד את התחושה שהיתה בארץ שאורי גלר עושה מה בראש שלו. אני אמשיך לראות.

maya567

New member
לא ממש ספוילר, אבל שיהיה ../images/Emo58.gif

אוי זה אדיר!!! בהתחלה לא ראיתי את זה, כי הסתכלתי רק על אהוד שגב. זה אשכרה החיקוי!!! כולל הכוכב והגל
איפה אסי כהן איפה?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

וון איי גט טו טרי... איי וויל שאוט!!! כולל הזווית המוזרה עם הגוף למצלמה רק חיכיתי שהוא יגיד שהסמלים פותחו ע"י פרופסור צ'קר מאוניברסיטת שקר כלשהו מצד שני, הוא המציא לזה שם עם אותיות לא ברורות באנגלית שזה יישמע מתוחכם (ESP סימבולז???) אז זה מתקזז

למעלה