"פנטום האופרה" מישהו יכול?

zViper

New member
"פנטום האופרה" מישהו יכול?

לאתר לי כמה שיותר גרסאות והוצאות לספר הנ"ל? בעברית ובאנגלית? תודה מראש, הצפע.

zViper

New member
זהו!?../images/Emo13.gif

אני מבין שכוונתך לספר: penguin readers 5 "PHANTOM OF THE OPERA / Gaston Leroux" ISBN 0582 50502X צודק בפרטים?
הצפע.

cobobi

New member
The Phantom of the Opera

יש כמובן תרגום אחד שיצא בשנת 1989 בהוצאת לדורי. לפי סטימצקי הספר אזל בהוצאה. ספר נוסף באנגלית יצא בשנת 1990 בהוצאת "A Bantam Book" הספר בכריכה רכה וזה ה ISBN-0-553-21376-8 בנוסף יצא ספר על הפנטום לפי המחזמר של "אנדריו לויד וובר" מוסבר שם על הסופר, על הסיפור ועל המחזמר יצא בכריכה קשה ורכה.

cobobi

New member
סתם סקרנות

למה אתה זקוק לכל האינפורמציה? בתור מי שאוהב (מאוד) את הסיפור אשמח לדעת במה מדובר.

zViper

New member
אוקי, עכשיו ידוע לי כיצד והיכן..../images/Emo13.gif

אז כך, יש לי שגעון ושמו הפנטום. היום אגב, רכשתי עוד ספר של הפנטום, כך שכרגע מסתכם לי אוסף הספרים של הנפטום ל-4: 1- THE COMPLETE PHANTOM OF THE OPERA על כך כתבת בהודעה קודמת, על המחזמר,הסופר המלחין ובית האופרה ועוד.. 2- בדיוק מה שרשמתי אני בהודעתי שלי, הספר הדק של הפנטום מבית ההוצאה של הpenguine 3- "פנטום האופרה" בהוצאת לדורי בכריכה עבה, משנת 1989(מה שרשמת שיצא כבר מהפצה) 4- הספר שהיום רכשתי לאחר הזמנה: "THE PHANTOM OF THE OPERA" ההוצאה המתורגמת המלאה לאנגלית, גם מבית PENGUINE. כמובן שבנוסף, יש לי עוד פסקולים של המחזמר הספציפי, אך זה כבר לא שייך לפורום הנ"ל כמובן
שבוע טוב, הצפע.

למעלה