פנטום נעדר

moriaa

New member
פנטום נעדר

אני בת דודה של דן - פנטום ידוע לנו כי הוא נפגע אולם לא ידוע לנו מה מצבו הוא עדיין בגדר נעדר אני יודעת שדן הירבה לשוחח בפורום זה לכן ראיתי חובה לספר לכם כי הוא נעדר ואין לנו משפחתו בארץ שמץ של מושג על מצבו אני מבטיחה לעדכן במקרא ויהיו לנו פרטים

The seventh sin

New member
אני לא מאמין ..... פנטום .... ../images/Emo7.gif

כל כך כואב לי עכשיו .....אני עצוב ... אני מקווה שהוא בסדר .... אני וכל חברי הפורום מחזיקים לכם אצבעות .... מקווים מאד שתיצרו קשר איתו במהרה ... אנא צרי קשר איתנו והודיעי לנו מה מצבו ... ואם תדברו איתו ...אנא מסרי לו את אהבתנו ותמיכתנו ... החטא השביעי (שמקווה מאד שהכל בסדר ....)

pachanga

New member
אוי.... אוי......./images/Emo10.gif

פ....פנטום.... הוא בטח יהיה בסדר כי אמרו לכולם להתפנות בטח הלך להתחבא אפה שהוא ...... או הלך הביתה יהיה בסדר אני מאמינה כן .... יהיה בסדר
תעדכני אותנו מה קורה בבקשהההההההההההההה

moriaa

New member
חדשות לא טובות

הצלחנו לאתר עובד של דן-פנטום והוא אמר שהוא ראה את דן נפגע במהלך הפינויי כאשר הבנינים קרסו והוא חושב שדן נהרג לא נתנו לו לחזור אליו ולבדוק מה קורה עם דן כך שעדיין הכל במעורפל

The seventh sin

New member
אוי לא....... אני לא מאמין.... ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif

אני מתפלל שהכל בסדר איתו ... כולנו איתכם ..תומכים ומעודדים ... מקווה מאד שהכל יהיה בסדר ... בעזרת השם ... החטא השביעי ...

pachanga

New member
אמן!!!!!!

אלוהים בבקשה נכון שיש המון ואלפי הרוגים אבל אני מרגישה שאת פנטום אני מכירה ממש מקרוב!!!!! בבקשה אני רוצה לדעת ששלומו בסדר, הוא צריך לבוא לארץ לחגוג את החג בבית!!!!!! להמרות שהיה לו הרבה עבודה, אימו הלחיצה אותו שיחזור הביתה לחג, ומסכנה האמא לא יודעת מה איתו כעת
אנא אלוהים תשמע לתפילתה של פאצ´נגה
אוי כואב לי
לא הצלחתי לישון כל הלילה
לא הייתי בלילה לבד כי פחדתי להיות לבד
למה זה קורה לנו למה???????

moriaa

New member
דן-פנטום שלנו................

אני מצטערת שלא עידכנתי אותכם אבל הייתי בסערת רגשות דן נמצא חי הוא נפגע קלות מהתרסקות הבניין והצליח בשניה האחרונה לקפוץ לתוך כוך של חנות וכך ניצלו חייו אדם אחד שהיה איתו לא הצליח לברוח ונהרג דן כרגע נמצא בבית חולים ומתאושש,אני שוחחתי איתו אישית וספרתי לו גם על התפילות שלכם בפורום והוא ביקש להודיע שהוא עוד יחזור רק עוד קצת סבלנות העיקר את הלפטופ שלו הוא הצליח להציל אני אהיה אתכם בהמשך בקשר

The seventh sin

New member
ברוך השם ......נרגעתי ...... ../images/Emo58.gif

מקווה מאד שיצור קשר מהר איתנו .... החטא השביעי

pachanga

New member
אני מודה לך מאוד!!!!!

ואת מוזמנת שהכל ירגע להיות עימנו כאן בפורום

למעלה