פנטזיה או מציאות

panica12

New member
פנטזיה או מציאות

אני בת 32. לפני כשנה הכרתי מישהו, חבר של החבר'ה שאני מתראה איתם, ויוצא לי לפגוש אותו במפגשים חברתיים. לאט לאט גיליתי שאני נמשכת אליו ומעוניינת בו. אבל לא אמרתי לו דבר מכמה סיבות: 1. הוא חבר קרוב במעגל של החברים (גם לא סיפרתי את זה לאף אחד כי רציתי להימנע מריכולים דיבורים וכו); 2. לא הרגשתי שיש עניין מצידו מה שגרם לי להרבה חשש לפנות אליו; 3. די נדלקתי עליו, ואני לא מרגישה שאני מאוד מאוד מכירה אותו. הוא מעניין אותי.. מה שקרה שבדימיוני כבר בניתי לי מערכת מדומיינת לחלוטין שלי ושלו, של האופי שלו, שלנו ביחד. התאהבתי ביצירה שלי שלא בהכרח קשורה למציאות. וזה מבלבל אותי. אני חוששת שאני שמה משקל כבד מידי לכל אינטארקציה בינינו, מנתחת אותה ביתר ומנסה להבין מה זה אומר עובורי\כלפי. מה שיותר מפחיד אותי אותי לגשת אליו שמא אני פתאום "אפול" עליו משום מקום. כי כל מה שקורה, קורה רק בראשי.
עכשיו הבנתי שהוא התחיל לצאת עם מישהי.. וזה מרגיש לי שאם שני אעשה משהו, כלומר אחשוף בפניו את ריגשותי האמיתיים זה מעין התנהגות אימפולסיבית נואשת.. וגם באיזשהו מקום לא מוסרית.. כי בכל זאת הוא בחור טוב, וחלק מהחבר'ה וגם ידיד.
דימיון או מציאות... התרסקות הפנטזיות... לשחרר? להגיד לו משהו?

רואה 6 6

New member
ברור שאת לא אמורה להגיד לו דבר

במצב הנוכחי עליך לאכול את זה עם עצמך ואם אפשר,לצאת קצת מהשלולית החברתית ולפרוץ לאופקים חדשים. יקל עליך ליהיות בלתי תלויה בהם.

(אף פעם לא הבנתי את הדחף הזה לחשוף רגשות כלפי מישהו שלא נוצרה איתו שום מערכת אישית ,אחד על אחד. מה יעשה הברנש המסכן שמפילים עליו חשקים כאלה? גם אם זו אחת שהוא מכיר,קודם קצת קפה ביחד,קצת בלויים,קצת טלפונים וצ'טים לתוך החשכה ואז אפשר אולי להגיד משהו.אף פעם אל תפלי על מישהו ותגידי לו דברים כאלה).

panica12

New member
כן, דיברתי איתו.

היו שיחות, לא פעם ולא פעמיים. התארחתי אצלו והוא אצלי. והיו לא מעט מפגשים חברתיים. אבל אין קשר רציף. זה נכון.

p0st

New member
אין לך שום דבר להגיד לו

הוא יוצא עם מישהי, תניחי לו.

הייתה לך הזדנות לדבר איתו להגיד לו מה שאת מרגישה, בחרת לא לעשות את זה. כרגע אין מה לעשות עם זה, וממש אין סיבה להתערב בחיים שלהם ולנסות לערער אותם.
מיותר, ורק יגרום להם להסתכל עלייך עקום (ובצדק).

המציאות היא

שלא עשית כלום חוץ מלפנטז.
חבל.
תשאלי את עצמך למה קל לך יותר לנהל מערכות יחסים מפונטזות בראשך מאשר מערכת יחסים אמיתית?

שלום

נסי לפנות אליו, לפתח אתו שיחות מעניינות על חייכם, וכך לקרב את הקשר אתו לאט. היי טובה אליו מתוך אהבה, ואז החברים לא יצטרכו לכעוס עליך שיצרת אתו קשר.

Berethor

New member
כרגע זה רק פנטזיה

אם זה יהפוך מציאות תלוי בשניכם, בנוסף גם תלוי גם במה שמיינת עליו בפנטזיות כי יש סיכוי טוב שהוא לא באמת ככה במציאות. אני מבין את הקושי להגיד לו, ואני מבין גם 'תהימור' שאת לוקחת בנושא אם הוא מצידו לא מעוניין, אבל את צריכה לחשוב אם שווה לך לעשות את זה או לא. נואש? כל מי שבצד שמתחיל יכול לחשב לנואש, בלי קשר למינו לדעתי. אבל אם לא תעשי כלום סביר להניח שכלום לא ישתנה, וזה לא שבטוח שאם כן תעשי משהו ישתנה. לגבי הבחורה שהוא יוצא איתה, לדעתי זה הדבר שיכול להרוס לך תסיכוים איתו לחלוטין, אני אישית הייתי מאבד עניין בבחורה אם היא הולכת עם מישהו אחר, אפילו אם אחר כך תיפרד ממנו ומביא נכונות. אז יש פה תדילמה של אם את רוצה להתערב לפני שהקשר שלו עם הבחורה מתפתח או לוותר על זה, או שאת מאלו שזה לא מפריע להם ואז אין לך בעיה לחכות שיפרד ממנה.

panica12

New member
אם

אם היית יוצא עם מישהיא, לא הרבה זמן. התחלה של משהו. ומישהיא אחרת הייתה באה ומביעה התעניינות. איך היית רואה את זה?

Berethor

New member
היא כתבה "התחיל לצאת עם מישהי"

אם זה ממש בהתחלה זה לא משנה הרבה, אם הם כבר הרבה זמן ביחד וכבר בקשר רציני זה יותר בעיה בשבילה, אז נשאלת גם השאלה באיזה שלב הם וכמה יש לזה סיכוי. מה שבטוח הזמן פה משחק לרעתה, אז או שהיא צריכה להזדרז או שעדיף לה לוותר לגמרי, כי גם אם תחכה שיפרד ממנה, מה שכמובן גם דבר שהוא מוסרי לעשות, אבל יש לזה מחיר גם כמובן, אני לא חושב שהעניין שלה בו ישמר אם במשך תקופה הזאת הוא היה עם אחרת, במיוחד שהיא הכירה אותו בתור רווק, והוא כביכול העדיף מישהי אחרת(אפילו אם כמעט והוא לא מודע עליה).

טבעי וחשוב לאהוב הרבה אנשים

ולכן יוצרים כל-מיני קשרים. אשתדל לשמור על הקשרים החשובים לי, ואתאים כל קשר שלי למידת העניין שבי.

Lior7879

New member
נועד לכשלון

ולו רק בגלל העובדה שהפנטזיה שלך היא מושלמת - כי זו פנטזיה.
לעולם גם אם ירצה, הוא לא יוכל לעמוד בציפיות שלך...

לכן זה מתכון בטוח לאכזבה.

בהנחה שאת מחליטה בכל זאת לעשות צעד, ובניגוד לאחרים אני לא רואה שום סיבה מדוע שלא תגשי אליו ותאמרי לו שאת נמשכת אליו.. למה מתייחסים לזה כאל הטלת פצצה? מי ישמע..

אכלת ואכלת ואכלת,

תכף יהיה לך כאב בטן.

מציעה לך לרדת מהעניין איתו, ו"למצוא" גבר שהאינטראקציה איתו תרגיש לך הדדית.

Hermineh

New member
כאישה, יש לך דרכים להביע עניין בגבר

בלי להגיד לו ישירות איך את מרגישה כלפיו.
את תופסת את מבטו אפילו מהקצה השני של החדר ומעפעפת לו, חיוך קטן ומסיטה את המבט ממנו. לפעמים צריך לעשות את זה פעם פעמיים עד שהוא בטוח.
אם הוא נגש אליך או יוצר קשר אחרי זה, אז הוא מעוניין. ואם הוא לא נגש אליך אז הוא כנראה לא מעוניין וזהו. לא מציקים יותר. אם הוא לא מעוניין אין לך מה לגשת אליו.
פעם הבאה שתראי אותו תתנהגי כרגיל כאילו הוא אחד מהחבר'ה שאין לך שום עניין בו.

ivgy1980

New member
תייצרי אינטרקציה אישית איתו.

כי בינתיים את חיה בסרט.

למעלה