סינתיה לנון
New member
פנטזיה וירטואלית ../images/Emo70.gif
אוקיי, אנשים יקרים, זה הזמן לפתוח כאן אשכול קצת פחות בריטי, כלומר פחות "רציני וכבד" במהותו. כוונתי היא לאשכול מיוחד, שידבר על חלומותינו בהקשר לביטלס ורמת הנכונות שלנו להגשימן. (מייד יתבהר הערפל של הכיוון אליו אני חותרת). אני מכריזה בזאת על פתיחת האשכול
: "מה הייתי מוכן לעשות, על מנת לראות הופעה אמיתית של הביטלס (בשלמותם ומקרוב מאוד) או לחלופין, מה הייתי נותן כדי לשבת בתוך אולפן הקלטות של הביטלס בעת שהם מקליטים בו את אחד מאלבומיהם המהוללים." כוונתי היא כמובן לצפייה משורה ראשונה במופע (עד כדי שמיעת הנקישות שעושות נעליו של ג'ורג' על הבמה), ולישיבה קרובה ביותר אליהם תוך כדי הקלטות, (עד כדי שמיעת "ההסנפות" של ג'ון בפזמון של "Girl"...) רק בשביל הדוגמה, לי למשל יש ידיד טוב, שכדי לראות הופעה של הביטלס, היה חותך אשך...!! זו הקרבה!!! ועכשיו תורכם: מה *אתם* הייתם מוכנים לעשות, עד כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? *תנו דרור למחשבותיכם, עורב למשאלותיכם ואנקורי לדמיונכם* קדימה!!!!
אוקיי, אנשים יקרים, זה הזמן לפתוח כאן אשכול קצת פחות בריטי, כלומר פחות "רציני וכבד" במהותו. כוונתי היא לאשכול מיוחד, שידבר על חלומותינו בהקשר לביטלס ורמת הנכונות שלנו להגשימן. (מייד יתבהר הערפל של הכיוון אליו אני חותרת). אני מכריזה בזאת על פתיחת האשכול