פנטזיה וירטואלית

פנטזיה וירטואלית ../images/Emo70.gif

אוקיי, אנשים יקרים, זה הזמן לפתוח כאן אשכול קצת פחות בריטי, כלומר פחות "רציני וכבד" במהותו. כוונתי היא לאשכול מיוחד, שידבר על חלומותינו בהקשר לביטלס ורמת הנכונות שלנו להגשימן. (מייד יתבהר הערפל של הכיוון אליו אני חותרת). אני מכריזה בזאת על פתיחת האשכול
: "מה הייתי מוכן לעשות, על מנת לראות הופעה אמיתית של הביטלס (בשלמותם ומקרוב מאוד) או לחלופין, מה הייתי נותן כדי לשבת בתוך אולפן הקלטות של הביטלס בעת שהם מקליטים בו את אחד מאלבומיהם המהוללים." כוונתי היא כמובן לצפייה משורה ראשונה במופע (עד כדי שמיעת הנקישות שעושות נעליו של ג'ורג' על הבמה), ולישיבה קרובה ביותר אליהם תוך כדי הקלטות, (עד כדי שמיעת "ההסנפות" של ג'ון בפזמון של "Girl"...) רק בשביל הדוגמה, לי למשל יש ידיד טוב, שכדי לראות הופעה של הביטלס, היה חותך אשך...!! זו הקרבה!!! ועכשיו תורכם: מה *אתם* הייתם מוכנים לעשות, עד כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? *תנו דרור למחשבותיכם, עורב למשאלותיכם ואנקורי לדמיונכם* קדימה!!!!

Another Girl

New member
אנקורי לדמיונכם ../images/Emo6.gif

סינתיה אני מתה על הטירוף שלך
ובכן,זו שאלה שיש להגות בה רבות...מה הייתי מוכנה לתת בשביל שזה יקרה?... אני מניחה שהייתי אומרת שהייתי מוכנה לוותר על ניהול הפורום בשביל נוכחות באולפן ההקלטות שלהם בזמן אמת, אבל נראה לי שזה לא נראה כהקרבה גדולה דיה
(מה זה לעומת אשך?...
) אז אגיד שהייתי מוכנה להתגבר על הפחדנות האיומה שלי, לטוס מעל לונדון ולצנוח מגובה עשרות אלפי רגל ישר לתוך האולפן
וזו באמת הקרבה גדולה למדי...

חח...

בתיה זה לא טירוף, אני שבה ומדגישה, שזו פשוט דעתי, שהיא כידוע- די משובשת. וגם אני מתה עליך. (כינורות ברקע...
)

הרבה..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

אני לא כל כך טובה בהקרבה עצמית - אבל מה לא עושים בשביל הביטלס.. הייתי מוכנה לנשק את כל הערסים בכיתה שלי (ותאמינו, זו הקרבה גדולה מאד!) ואפילו הייתי עושה עונש - בשביל לשמוע ולראות אותם שרים בזמןם אמת למשך שעתיים, הייתי מוכנה לא לשמוע ביטלס במשך חצי שנה. (אני בטח אתעלף)

גרמה

New member
שאלה טובה...

הייתי מוכן לעשות יותר מידי דברים...זה אומר שאני זונת ביטלס?..:) נראה לי שמעטים הדברים שלא הייתי מוכן לעשות... הייתי אוכל תינוק.

מה?

רק שלושה אנשים מוכנים להקריב משהו, כדי לפגוש את הביטלס מנגנים? *בושה וחרפה* לפורום! ראו הקפצה זו, כהזמנות שנייה.

i love lucy

New member
אני הייתי מוכנה...

לחשוף לעולם את התכנית שלי ושל מקה להשתלט על העולם בעזרת כפיות מטבח!!!!!
ת.מ שולט!!!!!! מוהאהאהאהאהאהאהא!!!!! (אגב איפה הוא?!) טוב לא חשוב מוהאהאהאהאהאה!!! *הערה לקורא המתחיל: אני על אקמול!!!

למעלה