פנטזיה כחולה!!!

DIZEL X

New member
פנטזיה כחולה!!!

עוטפת עצמה בהילה כחולה לא מעיזה רק מפנטזת את תשוקתה ... לעצמה היא שומרת מלטפת ערותה... וסתם מדמיינת... ביד הפנויה מדפיסה....וגומרת.... לכן גבירתי הנאווה למרות שאת כחולה! ! ! עשי גם עגבים על באמת-עם גברים נכון-העגבים אפילו הגברים לא תמיד מספקים... לא ממושמעים גומרים רק לעצמם... אז מה... אז תותרי... אותי לא תנסי?.? אולי למרות... אגשים לך חלומות.... אולי לא את כולם... אני בסך הכל ... רק ...אדם לא סוס..חמור...היפופוטם.... איתי תוכלי...אולי...להגשים פיטוז אחד אפילו שניים ולהדפיס תוכלי בשתי ידיים!!!!!!!!!

shoteret

New member
לפעמים הפנטזיה עדיפה..........

לפעמים הפנטזיה עדיפה על המציאות העגומה על שברון הלב ועל כאב על שקרים ואכזבות אין סופיות. לפעמים סתם כדאי לחלום לדמיין לשעה קלה וההרגשה כה טובה אז תגיד לי מה רע בפנטזיה נפלאה? נוריתי

DIZEL X

New member
נוריתי...טוב לחלום!!!!!!

טוב לפנטז אפשר גם לענטז טוב חלום רטוב טוב לאונן.... אפשר גם לגוון ומידי פעם לטעום על באמת את הטעם הטעם האמיתי לא תמיד הוא חלומי לפעמים הוא סתם פיכס לא גורם לפיק ברכיים בפנטזיה-לא כמו בחיים את שולטת על המבצעים את שןלטת בחלומות מפקדת על כל העצבעות בוחרת אצבע-אפילו שתיים ובוחרת את היין אז נותנת לו פקודות את כוון החדירות ממשיכה לך שעתיים נהנית עד השמיים בלי הפסקות בלי הצורך לגרות את הגבר עוד ועוד שירצה בך פעמיים ושלוש גם אם תדעי ללא פקודות ובקשות בידיים עדינות ושפתיים רגישות לשון רכה ומס שפתיים תשלוט בגבר ולא פקודה אפילו פקודותיים יהיה שפוט-על הברכיים יספק מלא תאותך וימלא את חלומך. נ.ב. יש נשים(גם גברים כנראה) שאוהבים רק את עצמם ושונים שבן הזוג יראה אותם בשיא תשוקתם כשהם זועקים,נוהמים, מוציאים קולות מוזרים בשיא הכיף-כשהם גומרים ובגלל זה הם מרוכזים בשליטה בעצמם-במקום בריגושים ואחר כך ממורמרים על הגברים על אלוהים ועל מלאך הריגושים....

shoteret

New member
עוד לא יצא לנו להכיר נכון?

אולי תספר לי משהו על עצמך כי אותי סיקרנת ואת הודעתך ממש אהבתי כתיבתך נהדרת נוריתי

DIZEL X

New member
כל מה שתרצי!!!!!!!

כל שתבקשי רק תקבלי רק יש בעיה כתובת הE-MAILשלך מופיעה בHOTMAIL כתובת לא מוכרת BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

ואני

לפעמים רק מפנטזת לפעמים גם מנסה בוררת מן העיסה מאהב אחד, שמשהו לי עשה חוגגים ואז נסע ושוב, לו מחכה (נתפס הדג בחכה) ושוב ישוב אלי לענג ולענות על משאלותיי ואני, מסופקת, מחייכת חולמת שפתיי מנגבת על הפעם הבאה, עליו אני עוגבת

DIZEL X

New member
הוא לא ישוב!!!!!

כי כנראה מצא אולי כבר לא רצה חבל לך להמתין מיצאי לך בינתיים אחד למשגליים אולי עם בוא היום תגשימי החלום אבל בינתיים לספק היצררים אפשר אפילו שניים אחד לבוקר אחד לצהריים

למעלה