פנטזיה להיות אישה

בן שחף

New member
פנטזיה להיות אישה

כתבתי כתבתי... וההודעה לא פורסמה, ואבדה לנצח. אנסה בקצרה שוב: אני בן 26 ויש לי את הפנטזיה הזאת כבר 9 שנים, אבל אני חושב, שזה בעיקר משיכה לעצמי, נרקיסיסטית, ולכן אני רוצה להימנע מלהימשך לכיוון הזה. האם זו תופעה מוכרת וידועה? אני נמשך לנשים, ואני חושב, שהפנטזיה להיות אישה, נובעת בהרבה מכאן - רק במקום שהאישה תהיה שם, אחרת, היא הופכת להיות גופי, עצמי. זה מתבטא במיוחד בפנטזיות מיניות, וכן כאשר פעם בכמה חודשים עד שנה בערך, אני מרגיש צורך להסיר את שיער הגוף (כדי להיות "חלק ופאסיבי" עם גברים), ואז אני מרגיש את הגוף שלי יותר, כאילו אני אישה, ומאוד מתגרה. האם יכול להיות שההתרגשות העצומה (והלא רצויה, לדעתי) מגופי נובעת מכך שאני לא רגיל לראות בו נשי? האם יש דברים שאני עוד צריך לבדוק לדעתכם? לגבי מה כן בשבילי - אני רואה את עצמי בקשר עם גבר (עד עכשיו התנסיתי רק בסטוצ´ים עם גברים ומעט קשרים קצרים עם נשים). כשאני נוגע בגבר, אני מרגיש שהפנטזיה להיות אישה די שוכחת, ומה שחשוב לי זה המשיכה אליו. אני מרגיש טוב עם מה שאני, בלי צורך להשתנות, אפילו לא להסיר שיער ובלי משיכה מינית עצמית. אשמח לקרוא את תגובותיכם תודה וחיוך שחף (השם הנשי שלי :)

Freeda

New member
אין תשובות אינסטנט

היי שחף אין תשובות אינסטנט, אין אפילו תשובות הנכונות לטווח ארוך. אבל לפחות שאלת את השאלות הנכונות, וגם לא את כולן. הדרך לגילוי תשובות רציניות מתחילה, כרגיל, בלימוד רציני ואינטנסיבי של נושא הטרנסג´נדריות - תתחילי בסקר ותתחילי בקריאת החומר שתמצאי, בעיקר של קבוצות התמיכה. חומר בעברית מצוי ב - http://www.geocities.com/ts_il המשיכה העצמית לדמות הנשית שבך היא אחד השלבים ההתחלתיים בטרנסג´נדריות, שלב שלעיתים חולף/נמוג, לעיתים מתקבע, לעיתים מתפתח הלאה. לעיתים לא קיים כלל. רק הזמן יגיד מה יקרה איתך, ספק אם יש דרך לנבא ולמען האמת זה גם לא חשוב. העיקר - להרגיש שהכל לגיטימי, כשר למהדרין (רצוי כמובן מין בטוח) ומה שיהיה יהיה - ושיהיה כיף. למען הסקרנות האינטלקטואלית - לימדי, לימדי, לימדי. חיוכים לומדים FREEDA

בן שחף

New member
תודה רבה לך

היי Freeda, אני מאמצת את עצותייך ומודה לך על ההשקעה לכתוב לי אותן וכן על חביבותך. שחף

למעלה