אני דווקא חושבת שזה רעיון נהדר!
לאחר שחקרת יותר לעומק ומצאת אילו סרטונים אתה רוצה לעלות לרשת אני ממליצה לפתוח עמוד באתרי פורנו ולעלות לשם סרטונים, לראות איך אתה מתחבר לזה ואיך אתה מרגיש, ואחרי זמן מה אם אתה מרגיש בטוח בעצמך ואתה רוצה להפוך את זה לקריירה בצד תיצור קשר ותשלח מועמדות לחברות פורנו ואם הם מוצאים בך פוטנציאל הם יבחרו בך. (בלי ציפיות, זו עבודה קשה).
אני יותר חושבת שלמצוא בת זוג צעירה עם אותם פנטזיות וקינקים זו האפשרות הכי טובה, אתם יכולים ביחד לעלות סרטונים לאתרי פורנו או אפילו לפתוח עמוד OnlyFans ביחד (שם רק אנשים שרוצים לראות אתכם מוכנים לשלם על זה) .
וחוץ מזה אתה עושה את זה עם מישהי שאתה סומך עליה ואוהב, אתם מחליטים ביחד מה לעשות ואיך, אתם עושים את זה בשביל הכיף ונהנים תוך כדי.
אבל לפני הכל, הצעד הראשון הוא לחשוב על זה . ברגע שאתה מחליט שאתה הולך על זה ואתה סגור עם עצמך אי אפשר לחזור אחורה, הכל נשמר באינטרנט, הסרטונים והתמונות...לכל העולם יש אפשרות לראות אותך. זה יכול להיות הילדים שלך, המשפחה, שכנים החברים.
כן, יש אפשרות לכסות פנים אבל לא הייתי סומכת על זה... (למרות שאני חושבת שזה מרגש אם מישהו שאני מכירה יצפה בי.)