פנטזיה מאתגרת מאוד - אשמח לדעתכם/ן

Doron52fun

New member
אני גרוש בן 52 , לאחרונה מציפות אותי מחשבות על איך לממש פנטזיה של משחק בסרטוני סקס...יש אתרים בחו"ל שמחפשים "זקנים" כמוני לסקס עם צעירות.עייפתי מהיכרויות עם בנות גילי..
הבעיה :
איך להיחשף ככה ? תארו לכם מישהו רואה ומכיר..שלא לדבר על הילדים שלי..אשמח לתגובות/רעיונות.תודה רבה

דקל נור*

Well-known member
למה שלא תתחיל מהפקות חובבים? אולי פורנהאב יפרסמו. למען ילדיך, ממליצה לא בפנים גלויות.
אגב, למה עייפת מנשים בגילך? היכן הבעיה ?

Doron52fun

New member
היי , מה זה הפקות חובבים ?.. (אתר פורנהב אני מודה שמכיר..)הבעיה כמובן לא בנשים הגרושות , אלא בסיפור החוזר : פגישות ופגישות ולבסוף היכרות , לפתח קשר , להפסיק את הקשר מאוחר יותר בגלל הילדים שלה שלא מתלהבים מהסיפור או סתם שנמאס לי או לה וחוזר חלילה... מבחינת ריגוש ופנטזיה , לעשות סקס עם בחורות צעירות זה כייף...במציאות שלנו או "הרגילה" איזה בחורה תסתכל עלי בכלל...אבל מה שאני מפנטז זה פרוייקט שלם , האם בכלל יקבלו אותי , האם בגלל שאני מישראל יש דרך לצלם בכלל ,איזה בטחון רפואי יש במפגשים שם...ואם כן מקבלים האם אפשר ללא פנים ועוד מלא שאלות...

Juliette_

New member
אני דווקא חושבת שזה רעיון נהדר!
לאחר שחקרת יותר לעומק ומצאת אילו סרטונים אתה רוצה לעלות לרשת אני ממליצה לפתוח עמוד באתרי פורנו ולעלות לשם סרטונים, לראות איך אתה מתחבר לזה ואיך אתה מרגיש, ואחרי זמן מה אם אתה מרגיש בטוח בעצמך ואתה רוצה להפוך את זה לקריירה בצד תיצור קשר ותשלח מועמדות לחברות פורנו ואם הם מוצאים בך פוטנציאל הם יבחרו בך. (בלי ציפיות, זו עבודה קשה).
אני יותר חושבת שלמצוא בת זוג צעירה עם אותם פנטזיות וקינקים זו האפשרות הכי טובה, אתם יכולים ביחד לעלות סרטונים לאתרי פורנו או אפילו לפתוח עמוד OnlyFans ביחד (שם רק אנשים שרוצים לראות אתכם מוכנים לשלם על זה) .
וחוץ מזה אתה עושה את זה עם מישהי שאתה סומך עליה ואוהב, אתם מחליטים ביחד מה לעשות ואיך, אתם עושים את זה בשביל הכיף ונהנים תוך כדי.

אבל לפני הכל, הצעד הראשון הוא לחשוב על זה . ברגע שאתה מחליט שאתה הולך על זה ואתה סגור עם עצמך אי אפשר לחזור אחורה, הכל נשמר באינטרנט, הסרטונים והתמונות...לכל העולם יש אפשרות לראות אותך. זה יכול להיות הילדים שלך, המשפחה, שכנים החברים.
כן, יש אפשרות לכסות פנים אבל לא הייתי סומכת על זה... (למרות שאני חושבת שזה מרגש אם מישהו שאני מכירה יצפה בי.)

למעלה