פנטזיה רטובה מוקדשת לשוטרת 27

פנטזיה רטובה מוקדשת לשוטרת 27

קודם כל לכולם - אני סטרייטית אבל פנטזיות זה תמיד נחמד... אני ואת נפגשות במסיבה. אנחנו מתחילות לדבר ושותות קצת. אנחנו טיפה שיכורות כשאנחנו מחליטות ללכת לשכשך בג`קוזי הגדול של מארגן המסיבה. בלי לחשוב אנחנו מתפשטות ונכנסות. המים חמים ונפלאים, הבועות עולות למעלה מכל הכיוונים, עוברות לי על הערווה ומדגדגות. אנחנו מסתכלות אחת על השנייה. יש לנו אותו מבט לוהט בעיניים - מבט שזועק לסיפוק, לאורגזמה... אנחנו מתחילות להתנשק בהתחלה לאט וברכות ואח``כ בעוצמה ובתשוקה בלתי נשלטת. השפתיים שלך רכות וחמות והלשון שלך כמו מחוברת לשלי, שתינו במאמץ נואש לחוש את כל הטעם שאפשר אחת מהשניה... את מפסיקה ומסתכלת עלי. עכשיו את מעלי. אני מרגישה את השדיים הרכים והיפים שלך כנגד שלי... אני רואה את מבט התשוקה בוער בעינים שלך... את מחייכת בסקסיות ומורידה את ראשך אל שדי...את מתחילה למצוץ את הפטמה שלי בעדינות בהתחלה, ואז בעוצמה - עד כדי כך שאני חושבת שעוד מעט תצליחי להוציא מהם חלב... את עוברת לפיטמה השנייה ומוצצת גם אותה עד ששתי הפיטמות שלי אדומות ורגישות. את מסמנת לי לעלות למעלה ולשבת על שפת הג`קוזי. את רוכנת מולי ומפשקת לי את הרגליים... את מתחילה לנשק שת השפתיים הנפוחות בצורה עדינה... פתאום את מעבירה לשון בחריץ הלח ואני מרגישה גל של התרגשות וגירוי עובר בכל גופי... את מתחילה לשחק עם הדגדגן שלי בלשון שלך... אני נאנחת... את מכריחה אותי להגיד בקול רם המילים מפורשות מה את עושה לי וכמה זה נעים לי ואני בקושי מצליחה בין אנחה לאנחה... את מביאה אותי לשיא ואני צורחת מעונג עם גל האורגזמה...את ממשיכה ונותנת לי עוד הרבה אורגזמות עד שאני מסופקת ועכשיו תורך... את יושבת עייפה בתוך הג`קוזי ברגליים פשוקות ונותנת לבועות לשחק בדגדגן הנפוח שלך... אני מתקרבת אליך ומחדירה לך אצבע לנרתיק... ואז עוד אחת... ועוד אחת... אני דוחפת את האצבעות שלי החוצה ופנימה לתוכך ויכולה להרגיש כמה את הדוקה וחמה...את נאנחת וקוראת בשמי... אני מכריחה אותך גם להגיד כמה את נהנית כשהאצבעות שלי בתוך הכוס הרטוב שלך מזיינות אותך...את גומרת במלוא העוצמה ופרץ של אורגזמה משתלט על כל גופף ומרעיד את כל אברייך... את רוצה עוד אבל את חייבת לנוח אז אני יושבת ומלטפת את שדייך עד שאת שוב מוכנה...אני ממשיכה להחדיר את אצבעותי לתוכך והנוזלים החמים שלך זורמים לתוך מי הג`קוזי ואת גומרת שוב ושוב... בסוף שתינו מתיבשות ומתלבשות ויורדות למגרש החנייה. במגרש החנייה אנחנו עומדות ובלי בושה מתמזמזות. בסוף אנשים מתחילים להגיע אז אנחנו מחליפות מספרי טלפון ונכנסות כל אחת למכונית שלה. ``בשבוע הבא ארוחת ערב אצלי...`` את אומרת כשאת חולפת לידי עם המכונית - ואני לא יכולה לחכות טוב שוטרת27, מקווה שאהבת ושיש לך ראש פתוח לפנטזיות כאלה. בתיאבון..

למעלה