פנטזיה של חברה שלי..........

יאנה

New member
פנטזיה של חברה שלי..........

יצא לי לדבר עם חברה שלי על הפנטזיות שלנו, כרגע לא אספר על הפנטזיות שלי.אז ככה............................. לחברה הטובה שלי יש ידיד שהוא בעל חנות(לא משנה כרגע מה מוחרים שם), ויוצא שכל פעם שהיא מגיע לשם כמעט ואין אנשים, אז הם יושבים שותים קפה עד שהחנות מתרוקנת והם מדברים על כל נושא, בין היתר גם על סקס. הפנטזיה שלה להישאר איתו עד שלא יהיה אף אחד בחנות ככה לקרת הסגירה ולהזדיין איתו עד שלא ישאר להם כוח לזוז.............. מה שהיא שאלה אותי, איך לעשות את זה? היא יודעת שהוא נמשך אליה והוא רק חושד. מה אני עונה לה? תעזרו לי!!!!!!!!

lital28

New member
קלי קלות...

הדבר הכי קל בעולם זה לפתות גבר. שתחליט מה היא רוצה מעצמה ושתזרום...

יאנה

New member
lital28..........

אמרתי לה את זה, היא רוצה, אבל לא יודעת איך להתחיל.........

יאנה

New member
גרפילד.....................

כן, אני בטוחה במאה אחוז.............. אני לצריכה לחשוב הרבה, אני יודעת בדיוק מה ואיך לעשות......... פשוט אני לא כ``כ טובה בלתת עצות B-)

גרפילד

New member
היי יאנה

יצא לי לקרוא כמה וכמה דברים שלך ואת נשמעת ממש בסדר. רןצה לספר קצת על עצמך במקום על אחרים? הייתי מאוד רוצה לשמוע עלייך,אני מאמין שגם האחרים פה היו רוצים. מקווה לשמוע ממך בקרוב.

יאנה

New member
גרפילד...........

קודם כל תודה על המחמאה :cool: בקרוב אכתוב גם על עצמי,תהיה בטוח אני לא מאכזבת, כרגיל ;-)

גרפילד

New member
היי יאנה

בקשר למחמאה, תמיד בשמחה. ומצפה בקוצר רוח לשמוע עלייך.

נימפו

New member
תגובה.

אני חושב שפנטזיות זה דבר מדהים. וחבל שלא ניתן לממש את כולם אבל במקרה של חברה שלך היא חיבת ליזרום איתו.זאת פנטזיה

למעלה