פנטזיה

soofgania

New member
פנטזיה../images/Emo152.gif

עם איזה מפורסם/ת הייתם רוצים להתנשק בליל הסילבסטר צרפו תמונה

נשיקת הסילבסטר אני רואה

יותר מידי מטרידה את מנוחתך האמת שאני לא חוגגת אבל מתביישת בשם אלה שכן עכשיו יבואו מתייפייפים עם העלק טיעון ש"אני חוגג את תחילת השנה האזרחית
..." מוזר כי לא ידוע לי על מנהג של יהודים שבתחילת שנה מתנשקים ועוד בשמו של הצורר הזה.... ואם להתעלם מהעובדה שזה מנהג גויים - בחגים יהודיים הגויים מתפרעים ומגבירים את הכוננות פי כמה אבל אנחנו לחגיגותייהם מצטרפים, זה בושה ואנחנו נראים פתטים סופגניה - מצטערת שזה בשרשור שלך אבל הוא ממילא לא פעיל וזה ישב לי

y e t i

New member
מה שהכי מדהים בתגובות שלך הוא..

שגם מתי שאת עושה מאמץ להראות חכמה את יוצאת מטומטמת לגמרי . ראשית, לא רק בחגים של היהודים "מגבירים כוננות", אלא גם בחגים שלהם ואפילו יותר משלנו. ושנית ,את לא צריכה לחגוג ולא צריכה להתבייש באלה שחוגגים , במדינת ישראל של היום כל אחד רשאי לחגוג איזה חג שירצה ,ואם יהודי יחליט שהוא רוצה לצום ברמאדן או ללכת לטבול את הבן שלו באיזה כנסייה במקום לעשות לו ברית מילה ונוח לו עם זה שיעשה את זה . תחיי את חייך עפ"י אמונתך ותני גם לחילוניים ולאלו שלא מאמינים לחיות , אחרי הכל איך שלא מסתכלים על זה ובניגוד למגזר שלך הם לפחות עושים את המוטל עליהם כחובה עבור המדינה, ולא חיים על חשבונם של אחרים .

אם יהודי יחליט שהוא הולך

לצום ברמאדן או לטבול את הבן שלו אז כן אני אתבייש בזה באותה מידה שאני אתבייש בשביל יהודי שהולך לחגוג חג בשם של צורר בלי קשר למגזר שלי. טימטום אתה קורא לזה? אני קוראת לזה אכפתיות

y e t i

New member
תתעסקי בעניינים שלך בחגים שלך ובאמונה שלך.

ותני לכל בן אדם שיחגוג ויאמין במה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה , זה לא הופך אדם כזה לפחות יהודי ממך וזה בטוח . אם פותחת האשכול מדברת על נשיקה בסילבסטר , שתתנשק עם מי שהיא שרוצה אפילו עם בע"ח אם זה מה שיעשה לה טוב .

דווקא בגלל שזה לא הופך

את מי שחוגג ללא פחות יהודי ממני אכפת לי! מי ישמע בגלל שהגבתי על זה אז היא לא תתנשק, אחרי הכל כל אחד עושה מה שהוא מחליט, מותר להביע דיעה.

זכוכיות

New member
מוזר, איך זה שכל ההסטוריונים לא מצאו אפילו

הוכחה קטנה שסילבסטר היה הצורר האנטישמי שעשו ממנו כאן, אבל השטות הזאת ממשיכה לרוץ.

זיגזג

New member
../images/Emo93.gif באמת תיכננתי לנשנש לה את הגבות...

עכשיו אחרי שביאסת אותי.. אני אצטרך, בלב שלם, לנשנש לה את הציצים

y e t i

New member
לא שזה יקרה

אבל זאת : אני מאוהב בה עוד מתקופת התיכון שרק התחילה בתור נערת גלגל המזל .

y e t i

New member
פייר ..?

ראיתי אותה פעם , היא הרבה יותר שחומה מאיך שהיא ניראת בתמונות או בתקשורת . עושים אותה בהירה עד חיוורת , עוד יחשבו שהיא חולה במשהו , זה לא בסדר .

למעלה