פנטזיה

גיאשימס

New member
פנטזיה

היי מנסה להקים קבוצה של רקדנים חובבים למסיבות רווקות ולנשים אם יש רקדנים שמוכנים להצטרף בשמחה הרעיון הוא לממש פנטזיה שלי ולא ממש הצד המסחרי של הענין אני נשוי וזה מבחינתי שבירה של מעגל השגרה הפניה רק לרציניים גיא

מפנטז יקר.....

כנראה טעית בכתובת !!! יש פורום הקרוי "פנטזיות". תוכל למצוא אותו ברשימת הפורומים של "תפוז". שם תוכל לקרוא לפנטז ולפנטז כאוות נפשך, וגם תוכל להשתמש בסבון......

חחח......

אני כאילו נשפכת שעה על המקלדת מרוב צחוק!

למירי בעקבות המפנטז

מירי היקרה קודם כל לא יפה להעליב, אני מבין שישנה ביקורת - אבל צריך להציב גבולות. במידה והתבדחת, לפחות היית צריכה לכתוב באיזה סבון.

מבלי להעליב

אצבעוני, בקר טוב ! ממש לא התכוונתי להעליב את המפנטז. רציתי רק לרמוז לו בקריצה שזה פורום רציני, ולא פורום של פנטזיות. ובקשר לסבון : איני מומחית לסבונים, מצידי שישתמש ב"נקה 7" או אפילו ב"שמפו לתינוקות", רק לא בסבון כביסה !!!!!

למירי בעקבות המפנטז

מירי היקרה מוצא חן בעיני צורת התבטאותך בכל תגובותיך, אבל לא יפה להעליב, אני מבין שישנה ביקורת - אבל צריך להציב גבולות. נראה שהוא ישיג את מבוקשו ואולי יצליח לארגן משהו בדומה למאות החבורות שכבר קיימות, כנראה שתהייה לו תחרות קשה. אם רצית להכניס לפורום קצת הומור ובדיחות דעת, בנוסף היית צריכה להמליץ למפנטז לאיזה סבון התכוונת.

למעלה