פנטזיות גם על שליטה וגם להיות נשלט

planet5000

New member
פנטזיות גם על שליטה וגם להיות נשלט

יש לי פנטזיות (חלקן מומש וחלקן לא) שכוללות גם אותי בתפקיד שולט וגם פנטזיות בהן אישה שולטת בי (בעיקר בעניין של קשירות, spank ועוד כמה דברים).
עד כמה זה נפוץ ? כלומר לרצות להיות ב 2 הצדדים?

dare devil ית

New member
מאד נפוץ

זה ניקרא SWITCH
אני חושבץ שאני סוג של סוויצרית בעצמי (לא שבשבנים האחרונות יש לי קשר ל BDSM)

planet5000

New member
שלום.תודה על תגובתך

מקווה שזה בסדר שאני פונה בפרטי אבל העדפתי לא לכתוב משהו ציבורי.
חשבתי לכתוב בפורום יחסי שליטה אבל ממה שהתרשמתי זה יותר פורום לדיונים על hardcore bdsm (?) וכמה שאני כן מתחבר ברמה מסוימת אני חשבתי יותר על שליטה (או הישלטות) בקטע הסקסי/ארוטי ופחות בהקשר של כאב קיצוני .
BTW-האם לדעתך גם נוצרים קשרים אישיים יותר בפורום (שלא ממש רוחש פעילות) או שזה יותר דיונים "אקדמיים"?
תודה ויום מקסים.

Sharoman

New member
הפורום מקבל את כולם

כך שאין שום בעיה להמשיך לכתוב ולשאול כאן.
במקביל, פורום יחסי שליטה לא מכוון לדיונים על hardcore bdsm בשום צורה אלא מאפשר לכל מצטרף חדש להכיר וללמוד את הנושאים השונים בעולם השליטה ולהצטרף לדיונים קיימים או לפתוח חדשים, לא משנה רמת ה BDSM עצמה.
היתרון שתקבל דווקא בפורום השני הוא שהוא מכיל חברים ותיקים בעולם השליטה שיוכלו לענות על השאלות שלך בצורה יותר מעמיקה ומפורטת ואפילו להציע לא מעט דוגמאות מהחיים האישיים של עצמם.

לגבי השאלות שלך, קודם כל סוויצ'רים או מתחלפים דיי נפוצים בקהילה, למרות שבדרך כלל תמיד תהיה העדפה לכיוון מסויים.
במקרה שלי לדגומא, אני אמנם מתחבר הרבה יותר לצד הנשלט אבל במקביל אני אוהב ליזום ולהוביל ולהיות אגרסיפי בזמן סקס והיו מקרים בהן שולטות נורא נהנו מהרעיון במקביל לאלו שזה יצר אצלן turn off רציני.

אני יכול להגיד לך שלמרות הקושי של השפה העברית להדביק פערים עולם השליטה עתיר מושגים שמתאימים הן לסוג השליטה והן לעוסקים בו.
אז נכון שתחומי ה BDSM ישנם סדיסטים ומזוכיסטים (ה S,M ב BDSM) אבל יחד איתם יש גם שליטה או משמעת שאליהם אתה כנראה מתחבר יותר.
אז עכשיו שאתה מודע להעפדה שלך תוכל לחפש בת זוג בעלת העדפה דומה.

קשרים אכן נוצרים ואף מתחזקים עם הזמן דרך עולם הוירטואליה, נכון לכרגע הפורומים כאן יחסית שוממים אבל עם כל מצטרף נוסף רמת העניין עולה ואין שום סיבה לא לפתח קשרים, מכל סוג, באמצעות הפורום.

למעלה