פנטזיות ופטישים מוזרים

gavriel530

New member
פנטזיות ופטישים מוזרים

לכל בן אדם כמעט קיימת איזו שריטה או במילים אחרות פטיש. פטיש לכפות רגליים זה דבר נפוץ ומוכר, אבל מה עם פטיש שבחורות לוחצות על הגז ברכב? לדעתכם זה מוזר לחשוב שזה סקסי כשמישהי לוחצת על הגז ברכב ולראות את האדים שיוצאים מן האגזוז?

Sharoman

New member
למה בדיוק אתה משווה את זה?

לא חסרים פטישים וסטיות מה"נורמה", אבל כל עוד הם לא מערבים פגיעה פיזית או רגשית באדם אחר או בעצמנו למי אנחנו חייבים דין וחשבון?
תזרום עם מה שטוב לך ותגיד תודה על כך שגילת שזה בכלל קיים כי יש כאלה שלעולם לא מגלים את שלהם ונותנים לשעמום להשתלט על חיי המין שלהם.
אם אתה מחפש כאן אנשים בראש דומה, לא בטוח שדווקא מכאן תבוא הישועה כי הרי מדובר באוכלוסיה דיי מצומצמת בהשוואה לכלל העולם.

gavriel530

New member
תודה על התשובה

כמובן שגם חיפשתי תשובות לשאלה שלי גם דרך אתרים שונים ומשונים מכל העולם. גלשתי בפורומים הייתי נוכח בבלוגים וגם בפייסבוק. השאלה האמיתית זו מה שאנשים מהארץ חושבים. מצאתי כי אנשים רנדומלים מאירופה או ארהב יכולים מאוד לזרום והם הרבה יותר פתוחים, וכמובן שמצאתי יותר אפילו ממה שחיפשתי. השאלה אם גם כאן בארץ אמצא משהו?

Sharoman

New member
בישראל יש באיזור ה 8 מיליון בני אדם

קשה לרכז את כולם לפורום אחד בתפוז רק בשביל לשאול אותם שאלה שלא משפיעה על החיים שלהם בשום צורה.
לצורך השוואה, בארה"ב יש 350 מיליון בני אדם, באירופא אין לי מושג כמה עשויים להיות משום שאירופה לא מאוחדת ובמקביל הפורומים או קבוצות הפייסבוק שלהם מכילים משתמשים שלא משתייכים לאירופה בשום צורה.
אם אתה מחפש מכנה משותף עם אנשים, לא הייתי בונה על זה בארץ מהסיבה הפשוטה שזה נשמע כמו פטיש דיי נדיר וכמות האנשים כאן יחסית קטנה.

זה כנראה פטיש נדיר יחסית

האם אתה תלוי בסיטואציה הזו כדי להגיע לסיפוק מיני? האם אתה יכול להתגרות מינית גם ללא ה״לחיצה על הגז״?
ממליצה לך לצאת עם מורה לנהיגה או נהגת מרוצים

gavriel530

New member
אין פה קשר לסיטואציה

מה זה תלוי בסיטואציה? אפשר גם בלי זה, אבל הקטע הוא שזה פטיש, זה סוג של שליטה לדעתי בעיקר אם אני נמצא מאחורי האגזוז.

למעלה