חצישלישרבע
New member
פנטזיות לגבי דירה/בית ../images/Emo29.gif
ב MTV ישנה תכנית שנקראת MTV CRIBS, ובה מיני זמרים מדגימים לראווה את ביתם, עליו שילמו הון תועפות. הבתים בד"כ מעוצבים בראוותנות (שיש וזהבים בשפע), ועם כל מיני צעצועים וגאדג'טים יקרים. תמיד יש מערכת קולנוע ביתי וסטריאו מופרעת לגמרי, ומיני רכבים מצועצעים ובוהקים בחניה. מה שעולה לי בראשש כל פעם שאני נתקלת בתכנית כזו, זה עד כמה המקום לא נראה, או משדר הרגשה של, בית
. כלומר, יש שם חללים גדולים מאוד, וסוג של פאר, אבל בגלל שהכל נראה קצת לא אמיתי, של מן משהו שיש פשוט כי יש לך הכסף, זה לא משדר איזו נינוחות טבעית של בית. מצד שני, זה כנראה חלום שמתגשם אם האנשים הללו בוחרים להשקיע את מיטב כספם במעון מהסוג הזה. אז השאלה שלי היא, אם כשאתם חושבים על דירה עתידית או בית עתידי, איך אתם מדמיינים שהוא יהיה
האם הייתם רוצים (ולא משנה כרגע עד כמה זה נראה אפשרי) שהוא יהיה מאוד מאוד מפואר?
איזה מן מקום הייתם רוצים שהוא יהיה?
ובאמת אם היו מוסרות המגבלות, כיצד היה ביתכם נראה בסוף?
ב MTV ישנה תכנית שנקראת MTV CRIBS, ובה מיני זמרים מדגימים לראווה את ביתם, עליו שילמו הון תועפות. הבתים בד"כ מעוצבים בראוותנות (שיש וזהבים בשפע), ועם כל מיני צעצועים וגאדג'טים יקרים. תמיד יש מערכת קולנוע ביתי וסטריאו מופרעת לגמרי, ומיני רכבים מצועצעים ובוהקים בחניה. מה שעולה לי בראשש כל פעם שאני נתקלת בתכנית כזו, זה עד כמה המקום לא נראה, או משדר הרגשה של, בית