פנטזיות מיניות ש-הוג-ש-מו!!!

פנטזיות מיניות ש-הוג-ש-מו!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo23.gif

טוב... אז ככה! השרשור הזה מוקדש לפנטזיות מיניות שהוגשמו!!! חוץ מאשר בפורומי סקס לסוגיהם, רק לוחם ללא-רבב יהיה מסוגל לתאר בגילוי לב את הפנטזיות המיניות שלו - ועוד את אלה שהגשים! זה ידרוש נצחון אמיתי על האגו... אז קדימה, ספרו פנטזיה מינית אחת שהגשמתם... ובואו נעשה עסק: אם אתם מתביישים לספר את הפנטזיה המינית שעליה אתם חושבים, היכנסו לשרשור הזה בשם משתמש/ת שונה וגלו לנו, תחת שם המשתמש/ת השונה (שמעכשיו יוכל לשמש אתכם בתור דמותכם היוקשת) את האמת... וכל האמת... ורק את האמת... נראה אתכם! שלכם, בן

time to fly

New member
טוב, אני אפתח את השירשור בשיר כתבתי

בפורום אחר אני חושב שזה יתאים לפה
(היי, שני דברים בעת אחת!!! גם שירשור מפורומים אחרים וגם זימה משוחררת, פשוט נפלא וחסכוני
) ================================================================== לילה החדר חשוך את שוכבת על המיטה כפותה מחכה לגבר הזר שיכנס פנימה את רועדת אולי מקור אולי מהפחד שאוחז בך הדלת נפתחה היא נסגרה אחריה שקט מופתי באוויר את מנסה להבין אפוא הוא היכן הצעדים הבאים אלו שצריכים לבוא אחריו שקט יד יד קרה נוגעת בצווארך הפתיעה אותך כלכך לא היית מוכנה היד מכוסה בכפפה הפכה לאצבע שעוברת לאט לאט על גופך הנשי כלכך את מרגישה איך השמיכה יורדת מעל גופך לאט לאט חושפת פיסה אחר פיסה של גוף נשי מושלם שדיים מרהיבים בנוטים קצת הצידה אך עומדים וזקופים ואחר הבטן המדהימה נחשפה לה לאט לאט השמיכה יורדת ואת לא מרגישה שום יד עליך שום מגע שום קול שקט מוחלט דממה והשמיכה ממשיכה לרדת אגן ירכייך נחשף לו חושף איבר מין מגולח מושלם פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ את מכווצת שפתיים השמיכה נזרקת לרצפה ואת מרגישה את לשונו רטובה וחמה מנוגדת כלכך למגע הקר ממקודם נוגעת באיבר מינך בעדינות מושלמת כאילו ידעה מה הלחץ שאת רוצה מה החום שאת אוהבת איזה כיוון איזו תנועה מועדפת את מתחילה לנוע לאט לאט נאנקת מעונג פתאום על שדך מונחת חדו מעסה אותה יחד עם העינוג המושלם למטה את מתחילה להתלהב נכנסת לפנטזיה שבראשך את רואה מראות מרהיבים בתוך מוחך נסחפת לעולמות מושלמים הוא עדיין שם מגביר את הקצב יחד עם פיתולי גופך את נעה זזה לא מצליחה לעצור את מה שהתחיל את זורמת על שטיח קסמים באוויר מרחפת וסוערת את בשליטה מוחלטת והעצם לא בעצם נשלטת לא יכולה לעצור לשונו בתוכך נעה בתיאום מושלם עם תנועות גופך את זועקת מתפרצת כמו הר געש כל המתח שנעצר לו בפנים שהצטבר לו למטה עולה עכשיו למעלה את משתחררת נותנת לעצמך לא שולטת בעצמך את פשוט מרגישה שזה בא כמו בום אדיר פיצוץ מוחלט הנה השחרור בה הפיצוץ המרהיב והמענג הזה של אורגזמה מדהימה את עוצרת באוויר כמו לא מסוגלת להמשיך את פשוט שם והוא זז נעלם ברגע הנכון כמו תמיד הוא ידע הוא זרם איתך והלך כשהיה צריך את יורדת לאט לאט למטה מניחה את אגנך על הסדין המזיע כלכך מזיעתך זהו הוא הלך איננו אבל הוא תמיד אצלך בפנים עד הלילה הבא

deep ocean

New member
הממממ זה שיר שאני מאד אוהבת

ובגלל שהוא נכתב בהשראתי חלקית, אז הבנתם כבר את הפנטזיה שלי. המממממ לשכב ולהרגיש אותו מענג אותי עם לשונו ללא יכולת לזוז רק להתענג מהתחושות המטרפות שעוטפות אותי טוב זאת אחת מהפנטזיות יש עוד דברים שאני אוהבת...נשאיר אותם להמשך.

time to fly

New member
אני רוצה יחס!!!

יחס יחס יחס ואני תשומי למה לא? בא לי
יחססססססססססססססססססססססססססססססססססס

eliii

New member
אם הייתי יודע שתבקש.....בנתיים

כבר השתמשתי בפנטזיות בתור בד ל"קליעה למטרה".........סוררי...אני צלף לא רע

טוב, אני אהיה אמיץ...

פנטזיה מינית מביכה במיוחד מבחינתי היא זו שבה מישהי משתינה לי ישר לתוך הפה. המחשבה על כך גירתה אותי עוד הרבה לפני הפעם הראשונה שלי (בגיל 17). בסביבות גיל 20 בערך, הגשמתי אותה... ולגביכם, אל תשכחו: אתם לא חייבים להיות אמיצים כמוני... אתם יכולים להיכנס לכאן בשם משתמש שונה, כפי שתיארתי בהודעת הפתיחה של השרשור הזה... ולכל מי שקשה לו עם ההודעה הזאת (אחלה) - אתם מוזמנים לקרוא שוב את ההודעה הפותחת של השרשור הזה ולקבל פרופורציות / אומץ / הבנה / סובלנות... כרצונכם, הכל בהתאם למה שחסר לכם כרגע, למקרא ההודעה. שלכם באהבה בן

יופי אבל........

...לא ציינת איך היה, אם זה היה כמו בפנטזיה, יותר, פחות טוב? גלית

תגידי, אני נראה לך סופרמן או משהו?!

שמעת כבר על המלה "מבוכה"?? יופי, כי זה מה שאני מרגיש עכשיו... אני מת מפחד, משקשק לי פה מול המחשב... אמא´לה! אם כבר משחקים אמת או חובה, אז שעוד אנשים ישתתפו! למשל... את! כן, את!!! אההה!! תפסתי אותך!!!! נו, אני מחכה...
שלך באהבה בן

מממממממממהההה????????

היתה לי פנטזיה כשהייתי בת 24 לנסות עם בחורה...הגשמתי אותה עם חברה לסבית שלי, שבעקבות האירוע התאהבה בי קשות...ונכנסתי לצרות צרורות... זה היה לפני 7 שנים, שבהן הייתי במערכת מונוגמית לגמרי עם מי שהפך לבעלי וכרגע לאקס שלי. בחזרה ל ח ו פ ש ! ! ! גלית- שם בדוי

או- קיי, או-קיי, או-קיי, הבנתי, יפה

את בהחלט ראויה לתשובה!!! אז ככה... מה זה עשה לי? כיף אדייייר! אני זוכר שבפעם הראשונה לא העזתי ממש הרבה... רק כמה טיפות... וזה היה מדהים, איך הן חלחלו לתוכי... לא האמנתי שאני מגשים את זה הלכה למעשה. הרגע הזה שהכוס שלה היה מעל הפה שלי בהמתנה לפיפי שייצא... וואו! זה היה מדהים, שחבל על הזמן! וכשזה קרה, לא נגעלתי... הופתעתי מעצמי. פשוט אשכרה הגשמתי את הפטנזיה הלא הגיונית והבלתי אפשרית הזאת! אני זוכר שהייתי עם מדים של צבא. זה היה ברמת-גן ואני צעדתי לביתי שבתל-אביב ברגל... לילה... שיכור מאושר ומהתחושה של החיים והחידוש והעוצמה שפיעמה בי. עוד פנטזיה שהוגשמה, עוד דמיון שהפך למציאות, עוד מחשבה שהפכה לאמת. זה כל כך כיף שעוברת בי מחשבה או דמיון או פנטזיה (בכל נושא שהוא) - והופס, זה הופך לאמת! למציאות! כך זה קרה גם עם פורום "דרך הלוחמים"... זה היה כל כך פתאומי... תכתובת די עצלה של אי-מיילים פה, אי-מיילים שם - ויום בהיר אחד - ואופס, נטע מהנהלת הפורומים מזמנת אותי לפגישה ממשית. אני מגיע - ואופס - יוצא משם עם פורום חדש. אני מגיע הביתה, מפעיל את המערכת ואופס - הפורום החדש עולה לאוויר. תוך כמה שעות מרגע שחשבתי שזה ממש הולך להתגשם ועד לרגע שבו הפורום הזה היה חי ונושם על מסך המחשב שלי ושל עוד הרבה אנשים... מדהים!! וזה כאן!! וזה קיים!! האם גם אל הקשב השלישי אני אגיע באותה צורה??? שלך באהבה בן

deep ocean

New member
:)))))))))) חמוד

אחלה!!! אחלה שמימשת את זה! :)))) ואיזה יופי על הכנות מעולה שסיפרת את זה! אז פעם הבאה שאני באה אליך לשתות הרבה לפני?

deep ocean...... ../images/Emo3.gif ???

והפרופו השתיה, אז הינה שיר שכתבתי... אהבה אחרת ידיך פורטות על מיתי נפשי המיומנת אכזבות ואתה, דמותך כצללית מסוגרת כקליפה אדם זר - אהוב שחזר בליבי ידיך בלתי נראות חודרות מסעירות את גופי לאנחות או...מה גדולה הכמהה מישתוקקת למגע מילותיך הקולחות בי מים גדולים והנפש נותרת צמאה נוכח מיקלטך הטהור. גלית- שם בדוי

המממ... לא, בינתיים לא, אבל אני

אודיע לך אם זה ישתנה... פשוט, די רוויתי (תרתי משמע
) מהפנטזיה הזאת... היתה תקופה שממש חזרתי על הגשמתה שוב ושוב, בכל פעם יותר לעומק ובצורה יותר שלמה... זה היה מדהים! אבל זה נגמר (שוב - תרתי משמע...) שלך באהבה בן נ.ב. האמת? עכשיו כשאני כותב על זה וחושב על זה, זה מתחיל לחזור אלי... החשק לזה, אני מתכוון... אז... Hold your thought... ונראה...

eliii

New member
טוב...מישהי הרי עשתה את זה איתך.לא?

אז זה כנראה לא כל כך גרוע

גיאגיא7

New member
יש לי יש לי

אחת הפנטזיות שלי היתה שיהיה לי קבל, כלומר שאנשים יראו אותי מזדיין ויתגרו מזה. הגשמתי את זה לפני שבוע וחצי.

deep ocean

New member
די!!!!!!!!!!!!!!! באמת?

האמת שגם לי היתה איזה פנטזיה כזאת שמישהו יסתכל עלי שוכבת עם מישהו אחר, אבל היא נעלמה. לא ברור. אולי היא תחזור בזמן המתאים לה.....

deep ocean

New member
די!!!!!!!!!!!!!!! באמת?

האמת שגם לי היתה איזה פנטזיה כזאת שמישהו יסתכל עלי שוכבת עם מישהו אחר, אבל היא נעלמה. לא ברור. אולי היא תחזור בזמן המתאים לה.....

deep ocean

New member
וואלה? :))

מגניב ביותר! היתה לי גם פעם את אותה הפנטזיה אבל היא נעלמה אולי היא תחזור...

למעלה