פנטזיות שאתם לא מרגישים נוח איתן

dare devil ית

New member
פנטזיות שאתם לא מרגישים נוח איתן

שאלה לי- יש לכן\ם פנטזיות (שברור שלא תגשימו אף פעם) שאצם העובדה שהן מגרות אותכן גורמת לכן להרגיש לא בסדר?

למשל פנטזית אונס- בפנטזיה שלי אי רוצה לחוות אונס (ברור שלא במציעות, יש הבדל גדול (מאד!!!) בין פנטזית אונס ואונס אמיתי) ואין לי בעיה עם זה.
אבל גם הצד ההפוך מגרה אותי, (ושוב אין לי שום שמץ של כוונה לממש את זה- גם כי אין לי זיין, ובעיקר כי יש הבדל ענקי בין פנטזיה למציאות- בבקשה שאף אחד לא יחשוב שוודיוי כזה נותן צל צילו של לגיטימציה לאלימות מינית) ואני אני מרגישה אשמה וחוסר נוחות מזה, אפילו עד לרמה של חוסר לגיטמציה אצמית להנות מהפנטזיה הזאת.

gilflover

New member
ברור

למשל פנטזיית ה-SHEMALE.... כי אני לא מסוג האנשים שבחיים ישתמשו בשירותיה של זונה. אני נגד ניצול בני אדם למטרות מין וארגיש שאני מבזה אותה. אבל אין דרך לאדם רגיל, זטרייט שמבקש רק חוויה מינית אפשרות לסקס עם טרנסית שאינה זונה. אז כנראה שלעולם לא אממש את הפנטזיה.
ויש עוד ועוד...

gilflover

New member
יש הרבה כמונו

שמסתתרים ולא מוכנים להודות בפומבי
אבל עמוק בלב ומתחת לבטן, מגרה אותנו בטירוף אישה יפה, רכה ונשית עם זין.
למה?
יש לזה המון הסברים פסיכולוגיים.
זה לא חשוב.
החשוב הוא שזה מטריף ומגרה!!!!

gilflover

New member
fכל מה שעושים עם אישה "רגילה" במין

עם התוספת המיוחדת שיש לחוויה עם טרנסית, שמעבר לשדיים ושפתיים וכל השאר יש לה גם זין... למצוץ אותו, ללטף אותו, להרגיש אותו גדל ותופח בכף היד, בפה...
הכל...

כן....

כן, גם אותי מושך במיוחד עניין הזין... אשה עם זין זה מדליק

הזין הוא בכלל דבר מדליק שהייתי רוצה לבחון מקרוב. את שלי בחנתי כמובן אבל זה לא אותו דבר. תמיד התעניינתי. בצבא היה לי קשה מאוד להסתיר את המבטים

ואז אני חושב, מה זה משנה בעצם למי הזין מחובר?

gilflover

New member
יש הבדל למי הזין מחובר

כי אני נמשך לרכות, לחן ליופי ולחלקות הנשית.
אם הזין מחובר לגבר, שעיר, שרירי, גברי - זה לא מושך אותי.
אבל אם הזין מחובר לדמות נשית, רכה, חלקה, עם שדיים רכים, עם נשיות ורכות... זה מגרה מאד.
זה הבדל תפישתי.

אני מבין אותך

מרגיש כמוך...
עקרונית אין לי שום בעיה עפ גברים סתם לא נמשך אליהם...
אבל טרנסיות, נורא מדליקות אותי ונורא מעניינות איתי...
מודה שאפילו סתם הייתי שמח לאיזה שיחה פשוטה וידידות עם אחת ללא מין

gilflover

New member
פעם, בצעירותי

כשחייתי במעונות האוניברסיטה, הייתה לי ידיה טרנסית שהכרתי ברשת (בתחילת הפורומים
)
דיברנו המון ונהיינו ידידים ממש טובים.
פעם היא הגיעה אליי למעונות ונשארה לישון.
כל כך רציתי לגעת בה, לעבור לפסים מיניים...
אבל לא העזתי.
בכל זאת, ידיה.

עד היום אני מצטער.
אולי?!

gilflover

New member
אני ממש לא מפנטז על "להיחדר"...

המחשבה על גבר ש"מזיין" אותי בתחת לא מגרה אותי.
להיפך.
אני גם לא מעוניין לחדור לגבר מאחור.
אני סבור שזין הוא איבר יפהפה, מגרה ומדליק.
גברים כגברים לא מגרים אותי. חוץ מזין שום דבר לא מושך בגבר בעיניי.
אז אם מדובר באישה עם זין, זה הופך את זה למגרה עבורי, כי יש שם את כל מה שאני אוהב - גוף נשי עם זין גברי.
לא אמרתי שהכל פשוט בחיים

יש לי פנטזיה (לא חוקי..) ולפעמים אני מרגיש לא בנוח
עם המחשבות האלו ..
למזלי אני מספיק חזק בשביל לא להעז לממש אותן

Sharoman

New member
פנטייזת קוקולד

אני מרגיש לא רע בכלל עם הפנטזיה הזאת, אבל החלק שיותר קשה לי איתו מערב פורד בי במרמות שונות.
עד קשה לי להגיד שהתקרבתי למימוש הפנטזיה הספציפית הזאת יותר מידי אבל מצד שני, עם השותפה הנכונה זה ללא ספק סביר שיקרה והחשש שלי הוא בעיקר מהתגליות הפוטנציאליות שחוויה כזאת עשויה להראות לי על עצמי.
ימים יגידו....

לפני כמה זמן דיברתי על זה עם מישהו בצאט

הוא שאל אותי אם לאשתי יש מישהו. אמרתי שאני לא יודע, אבל אם יש אני מפרגן לה. ואז הוא שאל אותי נניח שיש, היית רוצה לראות אותם? לא ידעתי לענות, אני עדיין לא יודע

seymore butts

New member
יש לי יותר מאחת כזו

אם כי הבנתי שאני לא יוצא דופן באף פנטזיה שלי...

למה את מתכוונת ב"הצד ההפוך מגרה אותי" ? מגרה אותך לאנוס גבר? תיאורטית זה אפשרי גם אם אין לך זין, אם כי כמובן לאור מצב הביקוש וההיצע בשוק לא ממש מעשי.

Aיש

New member
סקס במקום פומבי ממש

אנחנו אוהבים מאוד סקס במקומות פומביים (אם כי בזמן האחרון זה כבר לא ממש קורה...) המחשבה על זה שניתפס מגרה. אבל יש לי פנטזיה על מקום פומבי באמת, רכבת תחתית, ברכה ציבורית, דברים כאלה. שוב אף-פעם לא אממש, אבל קיימת.
&nbsp
לגבי כל הפנטזיות האלה, ובמיוחד במקרה של הפנטזיה שלך, כמו שאומץ זה לא העדר פחד, אלא היכולת לפעול בדרך הנכונה אל-אף הפחד, להיות אדם ערכי ומתורבת לא אומר שאין לך ייצרים, איך נקרא לזה, "חייתיים", לפעמים אלימים, אלא היכולת שלך להתנהג בצורה מתורבת אל-אף הייצרים הללו.
&nbsp
אני חושב שאין שום בעיה עם אדם שהמחשבות האלו עוברות בראשו רק עם אדם שלא מסוגל לשלוט במחשבות הללו. אני שונא את המשפט "אל תחשוב על זה אפילו", מפינות חשוכות, הסתרה ותסכול באות רוב הצרות בעולם הזה.
&nbsp
כדי לתת דוגמא רעה מאוד, פדופיל יפנטז על ילדים בין אם הוא יגיד את זה וימצא דרך לפרוק את הייצרים בדרך הגיונית ולגיטימית או לא. זה שהוא לא יודה בפני עצמו אם גורם מקצועי שיש לו את הפנטזיות האלא לא יגרום לו לא לחשוב עליהן. הסטיגמה שפנטזיה "לא בריאה" (וזו מכיוון שלדעתי הפנטזיה עצמה היא לא דבר רע או טוב, המימוש שלה זה משהו אחר) מדביקה לאדם גורמת לו הרבה פעמים לא להתמודד עם זה ולהבין שיש דרכים אחרות, פרט להדחקה. כמובן שבכל זה איני מקל באחריות של אותם אנשים עצמם למעשיהם, אבל הבעיה שאת מתארת אמיתית לחלוטין.

למעלה