פנטזיות שזקוקות להגשמה

פנטזיות שזקוקות להגשמה

היי לכולם , לאחרונה נרשמתי לאתר www.xdate.co.il מבחר הגברים והנשים שם הוא מדהים יצרתי קשר עם כמה נשים וגברים אבל אני מעט מפחדת למרות שנרשמתי בדיוק בשביל זה (סקס ) אני מעט חסרת נסיון בתחום אולי משהן יוכל מעט להרגיע אותי . משהו אולי ניסה דברים כאלו אגב אני רשומה שם כ- סקסית אשמח לקבל את עזרתכם ניצה

מיטללל

New member
זה מזכיר לי..

שפעם חברה שלי דיברה בנט עם מישהו בערך שבועיים אבל באופן יומיומי. הם נהנו מהשיחה. החליפו תמונות. היא מאוד התלהבה. היא גם הייתה אחרי פרידה אז רצתה משו שירים את האגו. שניהם לא רצו משו רציני וקבעו להיפגש למטרת סקס... והיא הייתה רצינית. והם נפגשו. וזרמו קצת. ואחר כך היא נורא כעסה על עצמה. אבל היא הייתה בת 17 בערך. 1. סקסית.. שם מקורי
2. אני חושתב שלחפש סקס בנט זה רע ופתח להמון דברים רעים
מיטל

דעתי האישית...

סקס עם אנשים שמכירים באינטרנט הוא מסוכן. לא ניתן לדעת מי האדם, שלא נדבר חלילה על מחלות, סוטים וכדומה.

HyPeR SoNiC

New member
אני חייב להסכים איתך

ואני חייב גם להוסיף... למה לחפש סקס באינטרנט? זה עד כדי כך חסר לך?? ואת עוד אומרת שאת חסרת ניסיון.... לאן את ממהרת?

yardenj

New member
סקס באינטרנט זה רע

אתה יכול במקרה הטוב ללכלך את המחשב ובמקרה הרע להתחשמל.

אושר מ

New member
הממ

למצוא בחורים למטרות סקס אפשר בליב עיה שלא דרך האינטרנט... הבעיה היא למצוא חבר'ה למטרה רצינית:). אני לא מבינה למה לחפש סקס באינטרנט, אלא אם כן יצא לך לדבר עם מישהו שהדליק אותך, אבל לא לחפש מראש.. ובכל מקרה אם את בכל מקרה רוצה לעשות את זה, אני לא ידועת איך זה עובד, אבל אוליכ דאי לפגוש את הבחור קודם במקום נייטרלי וציבורי לראות שזה לא איזה סוטה?

למעלה