פנטזיות

Surrealistical

New member
פנטזיות

הפורום קצת מת לאחרונה, בואו ננסה לעורר אותו עם שרשור פנטזיות. שכול אחד\ת יכתוב פנטזיה שאף פעם לא מימש או משהו שלא ניסה כבר הרבה זמן והיה רוצה לנסות שוב.

sharpantie

New member
תראי מה זה....

אף אחד לא נענה לאתגר עד עכשיו. כנראה שסקס זה לא מה שהיה פעם......
פעם היית צריך להשקיע, לחפש, לחזר, היום יש סקס בכל פינה ותחת כל עץ.

Surrealistical

New member
אולי אני זקנה מידי

ואחרי תקופת הטינדר, אבל נראה לי שגם עד עכשיו צריך להשקיע בשביל להשיג סקס. ובכלל, לדעתי הסקס הכי טוב זה סקס בעל משמעות, ואת זה קשה להשיג טינדר או לא.

Sharoman

New member
טינדר היא תסמונת ולא גורם

בעבר סקס היה נחשב למשהו שעושים עם בן/ת זוג קבועים, אבל עם המצאת הגלולה ועם תרבות שבה הנגישות לפורנו ולסצנות סקס בטלויזיה ובסרטים פשוטה מאי פעם שהביאה את הדורות הצעירים לתחושת נינוחות עם תרבות המין, היום את באמת יכולה להשיג סקס כמעט בכל מקום ובכל זמן.
במיוחד כשמספר האנשים בעולם (ובארץ) ממשיך לגדול.
סקס בעל משמעות תמיד היה וכנראה שגם תמיד יהיה קשה להשגה....

Sharoman

New member
2 עיקריות

הראשונה היא כמובן גם הותיקה ביותר ומי יודע אם אי פעם אצליח להגשימה - להיות ה"בשר" בכריך של שתי נשים.
או במילים אחרות, לחדור לאחת בזמן שאני נחדר ע"י השניה.

הפנטזיה השניה היא שמישהי תרכב על הפנים שלי ותשפריץ עלי (כמעט קרה אבל לבחורה היו עכבות...).

בגלל תקופת היובש הסופר דופר ארוכה שלי אני אסתפק במשהו בסיסי
מציצה מבחורה צעירה ..
(והמהדרין יוסיפו שהיא צריכה להיות ג'ינג'ית עם חזה גדול
)

בכל זאת נעלבתי בשם אחיותי המקשישות שנס ליחן ולא זכו לקטגוריה

אלא רק לקמטים.

אם כבר מדברים, מה זה הגיל של צעירה עבורך כרגע?

מאחר והיא שאלה על פנטזיה אז צעירה = 18-22
אבל במציאות מרוב שאני במצב של צורך נפשי עמוק לפורקן מיני שלא כולל שלישיה עם יד ימין ויד שמאל אז גם אם איזה קשישה בת 98 בלי שיניים תבוא למצוץ לי אני לא אגיד לא

&nbsp
אני לא בנוי לסטוצים ולא מסוגל להכניס את הראש שלי למוד של מערכת יחסים כרגע וזונות זה לא חוקי ככה ש ...

taylor0011

New member
חסר פנטזיות?

מישהי מהעבודה (ויש אחת כזאת), נשואה, סקסית, חכמה, פרועה - אבל נאמנה.... לסגור את הדלת בחדר ולהנות :)

Surrealistical

New member
הפנטזיה שלי היא

שכחלק ממשחקי שליטה הבן זוג יקשור אותי ויחליט שעושים רק סקס אנאלי תקופה מסויימת. בנוסף הוא לא יאפשר לי לגמור, אבל ידאג לחרמן אותי כל פעם מחדש ע"י פורפליי ארוך.

Sharoman

New member
אם זאת פנטזיה שלא מומשה אני לא מבין למה הוא עדיין מחכה

למעלה