פנטזייה נוטפת נוזלי כוס...

פנטזייה נוטפת נוזלי כוס...

אני נשארתי בבה``ס מאוחר לעשות עבודה בגיאוגרפיה ולא עמדתי בפיתוי ונכנסתי לאתר סקס במחשב. בהתחלה אני סתם מסתכלת על התמונות ומדמיינת את הבחורות יורדות לי ומענגות אותי אבל מהר מאוד הצורך ללטף את עצמי מפעם בי ובלי לחשוב אני מתחילה לעשות זאת. אני שומעת ידיד שלי, ארז, שעומד בקצה השני של החדר אומר ``היי לין מה קורה?`` ואני מתיישרת ומפסיקה ללטף את עצמי ומהר נכנסת לאתר הבית בחזרה,תוך כדי ``הכל בסדר`` קצת רועד. אני מניחה שהוא לא ראה כלום. ``מה אתה עושה פה בשעה כזאת?`` ניסיתי לברר והוא הסביר שהוא בדיוק עמד ללכת אבל... ``אפשר לעשות שנייה משהו במחשב?`` ואני מסכימה וזזה. לפני שאני מספיקה לעצור אותו הוא לוחץ BACK באייקונים שבראש המסך ותמונה של כוס ענקי פתוח לרווחה ורטוב עם ויברטור בתוכו מתלה לעיניו והוא מחייך בתוכחה. ``ידעתי!`` הוא אומר ומביט בי. אני נבוכה והלחיים שלי אדומות. הוא קם ומלטף את פני. ``היי, זה בסדר - כולנו בני אדם, נכון?`` אני מהנהנת וידו מחליקה מלחיי לשד שלי. אני מופתעת ולא יודעת כיצד להגיב כאשר היא מחליקה מתחת לחולצה שלי והוא מתחיל ללטף לי את הפטמה באצבעותיו החמות. אני רק משפילה את מבטי, מפחדת שאם אגיד מילה הוא יפסיק. הוא בא מאחורי, מכניס יד למכנסי ומלטף אותי מעל לתחתונים. הוא חש את הרטיבות ממקודם ולוחש לי ``מממ זונה קטנה ורטובה שכמוך אני אראה לך מה זה``. אני לא נבהלת אלא מחייכת וארז תופס אותי ומוליך אותי חזרה ליד המחשב. הוא מפשיט אותי ומושיב אותי מול המחשב. הוא נכנס לאיזה אתר עם סקס ביזארי ואומר לי לפסק רגליים. אני שמה כל רגל מצידו האחר של מסך המחשב ומרגישה את הרטיבות שלי נוטפת על כסא הפלסטיק. ארז מסביר לי שאנחנו הולכים לשחק משחק. באתר הזה יש דוגמנית שקוראים לה לין גם כן, וצילמו אותה בכל מיני תנוחות. אני צריכה להגיד בכל תמונה מה היא עושה אבל להגיד את זה כאילו זה אני, בזמן שהוא יושב מאחורי ודוחף לי אצבעות לכוס. הוא מעלה את התמונה הראשונה. ``היא...אני דוחפת גזר לכוס שלי.`` אני אומרת בבישנות וארז מחייך. ``איך, ככה?`` ודוחף לתוכי אצבע בעוצמה רבה. ``כככן...`` אני אומרת בקול נרעד חדור עונג... האם להמשיך את הסיפור?

שוטי, אחותי, יש לך את זה...יש לך את האישור שלי להמשיך. רק תשתדלי שלא יופיעו שם תמונות של הדוגמנית מאוננת עם חתול. יש לי לב חלש.

batman

New member
התחלה מצויינת

ממתין עם זין עומד לשמוע את ההמשך

באגי

New member
את באמת זונה קטנה. במובן הצחוק

היתי מוכן להכיר אותך בדחיפות.

SkyEye

New member
פנטזיה נוטפת

בטח שלהמשיך, ובינתיים עד ששאר חלקי הסיפור יפורסמו, מה כתובת האתר שצפית בו ;-) ??

למעלה