פנטזיית סוף שבוע

פנטזיית סוף שבוע

(לכל הגברים תנגבו את הריר, זו לא פנטזיה כזו..) אם ברגע זה ממש הייתם יכולים להיות בכל מקום בעולם, להיות כל אדם שתרצו, לעשות כל דבר שעולה על רוחכם... איפה הייתם? מי הייתם? ומה הייתם עושים?

LCA

New member
../images/Emo41.gif

אני הייתי רוצה להיות נסיכה באיזשהו מקום אקזוטי... הייתי ללכת לחקור שבטים נידחים בעולם...

niva99

New member
פנטזיית סופ'ש.

להיות בפראג הלילית על גדות הנר הוולטה על גשר קארל.לשמוע את קול הפעמונים. להביט בהשתקפויות ובריצודי האורות בתוך המים. לעבור על פני הפסלים שלאורכן של הגשר. להביט בברבורים השטים באיטיות סביב. לספוג את האוירה הזרה /הקסומה ו............. להתגעגע הביתה.

niva99

New member
המלצה

סעי כשלא קר. יש שם בובות מריונטות נפלאות. חובה עליך לבקר בתיאטרון השחור-חוויה חוויתית ביותר. סימטאות הזהב,השעון האסטרונומי,הרובע היהודי.

Vdrums

New member
עיר קסומה..... ../images/Emo13.gif

נסעתי לשם בלי תיכנון מוקדם ליומיים ונשארתי חמישה ימים...

niva99

New member
אז זה אתה היית../images/Emo13.gif

עכשיו נזכרתי... על אילו מקומות באירופה היית ממליץ (בתור סוכן נסיעות מתלמד?) במאמר מוסגר-הייתה לי אפשרות לטוס הקיץ לאוסטריה. והייתי צריכה לקבל החלטה מעכשיו לעכשיו. החלטתי על וינה כי שם נמצא הריכוז של הגנים,המוזיאונים וכו', אבל לבסוף קיבלתי "רגליים קרות"-כי לא הספיק לי הזמן להכין שיעורי בית.וחבל סתם לנסוע לא מוכנה.(למרות כדאיות העיסקה).

Vdrums

New member
בתור מתלמד -

השיעור שהיה לי על סקנדינביה היה מעולה. נשמע מומלץ ביותר, זה עולם אחר משאר אירופה. אבל אם רוצים לדאוג לכיס, אז מדינות מזרח אירופה שעדיין לא נפלו בשבי היורו, מוזיאונים, נופים, ארכיטקטורה, אוכל טוב. בתור נוסע - איטליה מהממת, פראג שובה לבבות, הולנד גם לבליינים (אמסטרדם) וגם למחפשי שקט וגבינות (המון איזורים כפריים, פארקי שעשועים), לונדון לאנשים עירוניים.

niva99

New member
תודה- קניתי!!!

סקנדינביה,(פראג ואיטליה -סימנתי בV למרות שאיטליה הייתי מוכנה לשוב אליה בלי סוף). אמסטרדם ודרום צרפת (חבל פרובאנס דרדון).

את התאטרון השחור בהחלט ראיתי

הייתי שם 3 ימים, אבל זה היה לפני 9 שנים בערך ואני כל כך רוצה לחזור לשם היום

LCA

New member
גם וגם ../images/Emo8.gif

להיות נסיכה אפריקאית שיוצאת לחקור שבטים נידחים בעולם

רונייאן

New member
אני נמצאת באוסטרליה הרחוקה

עושה את קניות עם הטנדר הישן והענק, פוגשת בדרך חברים,קונה תקליטים בערב לאור ירח ונרות עם מוסיקה ברקע וכוס יין אדום שוכבת על הערסל,מעשנת להנאתי .. בבוקר [נסחפתי אהה?
מעמיסים את הכלבים,אורזים צידה לדרך ויוצאים לפארק ,שוחים במים הקרירים [צריך להזהר מתנינים] ישנים שנת צוהריים בטבע ואחה"צ מקנחים בהופעה טובה.

niva99

New member
פנטזיה נוספת. (יש לי מפץ מהן)

המקום:נואיבה. זמן:דימדומים. מנגד משתקפים להם הרי עקבה וצובעים את ים סוף בגווני אדום בילתי אפשריים. הכל רגוע ושקט ורק בריזה חרישית פורעת את שמלת הכותנה הלבנה והשיער. אין דאגות-הזמן איבד כל משמעות... אין אתמול ,אין מחר-קיים רק הרגע הזה.

shakar

New member
יפה מאד

אהבתי מאד את תיאור תחושת הזמן. זה בדיוק מה קורה כשממש נהנים מהמקום האוירה והרגע, יפה מאד.

shakar

New member
איזה כיף

הלוואי עלי תמשיכי לעשות חיים כל עוד את יכולה

מוותק

New member
להיות בלונדון עם החבר

(שאין לי).... להאכיל סנאים ולקרוא ספרים על הדשא בגרין פארק....

Vdrums

New member
להיות עם הבחורה הזאת שאני עוד

לא פגשתי. לא משנה איפה... מספיק ממש עכשיו בשניה הזאת בחוף הים.

דנה551

New member
להיות פייה עם שרביט קסמים

שבעזרתה אוכל להגשים משאלות של ילדים שזקוקים להם. ילדים שנמצאים אי שם וקשה להם אם זה בגלל שהם גדלים בבית לא בית, או בגלל שלהוריהם אין יכולות מסוימות להעניק להם, או ילדים שחולים ורק פיה תוכל להעלות חיוך על פניהם. אולי זה נשמע "פלצני" אבל דברים כאלו גורמים לי להרגיש מסופקת בחיים

למעלה