פנטזי תפוז NFC

Shachar Manor

New member
פנטזי תפוז NFC

ובכן אחרי עונה מפרכת ומלאת תהפוכות הגענו לשבוע האחרון... לגמר!
התצוגה של דנבר שבוע שעבר ערבבה את כל הקלפים, ושתי הקבוצות שהגיעו מהמקום הראשון והשני בעונה הסדירה הודחו.
בחצי הגמר הראשון הדובים מראשון (#1) בבעלות פאבל עם הקבוצה החזקה והמרשימה בליגה, רכבו כל העונה על פייטון מאנינג וקנושון מורנו, הפסידו לאדומי העור מרעננה (#4) בבעלותו של הראל, 163-161.5 כאשר לדובים לא פחות מ151 נקודות על הספסל!!
בחצי הגמר השני הנשרים מחיפה (#2) בבעלותו של אורי, סבלו מתצוגות נפל של דמריוס תומאס ואריק דקר, וכתוצאה מכך הפסידו ל"הסיסמא היא טאקו" (#3) בבעלותי (ותודה לג'סטין טאקר), 194.5-149.
ועכשיו נוצר מצב מוזר בו אל הגמר הגיעו שתי הקבוצות שעל הנייר פחות טובות.
*סתם אנקדוטה, קראתי השבוע שהשחקן שמופיע בהכי הרבה קבוצות שמתמודדות על התואר הוא ג'מאל צ'ארלס, אצלנו בליגה הוא לא עלה לפלייאוף.
הגמר הולך להיות צמוד וסופר מותח.
ההרכב של הראל כרגע נראה כך:
דרו בריז, מרשון לינץ', מאט פורטה, רשארד ג'נינגס, וינסנט ג'קסון, טורי סמית', ג'וליוס תומאס, קרלוס דנסבי, לאמאר יוסטון, ארל תומאס, סטפן גוסטקובסקי וההגנה של הצ'יפס.
ההרכב שלי נראה כך: קירק קוזינס, זאק סטייסי, כריס ג'ונסון, ג'וש גורדון, ברנדון מארשל, פייר גרסון, דלייני וולקר, קיקו אלונסו, רוברט קווין, בארי צ'רץ', ג'סטין טאקר וההגנה של הפנתרים.
אני כנראה אעלה את קולין קפרניק כיוון שאני מאמין שביום שני בערב מול אטלנטה במשחק האחרון בקנדלסטיק הניינרס הולכים לשים 50+ נקודות.
אני מתבאס להושיב את קינן אלן על הספסל כשהוא פוגש את הריידרז בבית.
דניס פיטה עלול לראות הרכב זה ממש זריקת מטבע.
כריס ג'ונסון כנראה ירד לספסל בשביל טודמן שאמור לפתוח על חשבון MJD, אם MJD יפתח אז כנראה דניס ג'ונסון יראה אצלי הרכב למרות שהוא פוגש את דנבר.

May the best man win! #ChampionshipSunday

RoyBehar

New member
תפוז IFL - סקירה לקראת הגמר

גם בליגת תפוז IFL היו חצאי גמר מאוד מעניינים.
אחד עם סקורים גבוהים מאוד והשני עם סקורים בינוניים משהו.

בחצי הגמר הראשון נפגשו מקומות 2 ו-3:

הדובים שעושים קסמים (מקום 2, מאזן 9-5) פגשו את דולפינים במקום האחרון (מקום 3, 8-6)
הדובים הגיעו עם מומנטום מצויין לפלייאוף, לאחר ניצחון על החמציצים בשבוע 14, שהבטיח את המקום השני, אבל גם עם 204 נקודות, לא היה להם סיכוי מול הPerfect Storm שנוצר בליינאפ של הדולפינים:
63 נקודות מג'מאל צ'ארלס, 50.5 מההגנה של סיאטל, 37 מדרו בריז (שנראה נורא ואיום במחצית הראשונה והפסיד את המשחק, אבל צבר נקודות פנטסי במחצית השניה) ו-26 של רשארד ג'נינגס, הספיקו בשביל ניצחון, למרות 52 נקודות של אלכס סמית מהעבר השני.
הדולפינים ניצחו את המשחק הזה בלי להעלות בועט (בחירה שגרמה לפחות לי לגרד את הראש בחוסר הבנה, כאשר הבועט ניק נובק של ס.ד צבר 9 נקודות על הספסל. משונה.
התוצאה הסופית 228.5-204
הדולפינים (שצריכים לשקול שינוי שמם בשנה הבאה, כי last place הם ממש לא היו השנה...) עולים לגמר.

בחצי הגמר הנוסף -
הגותהאם רוגס (הקבוצה שלי, מקום 1 עם 10-4) הגיעו במומנטום רע אחרי שני הפסדים רצופים במחזור 13 ו14 אבל שמרו על המקום הראשון בזכות פתיחת עונה חזקה.
מולם ניצבו אדומי העור מירושלים (מקום 4, 8-6) שהגיעו אחרי 2 ניצחונות מרשימים ביותר. ההפסד האחרון שלהם היה בשבוע 12, מול גותהאם.

דווקא הפעם הצלחתי לשרוד את היום הגרוע של הברונקוס, כשפייטון בכל זאת עשה 32 נקודות, מורנו אמנם איכזב עם 7, אבל 26 נקודות של דמארקו מוריי ו29 של פייר גארסון חיפו עליו.
אדומי העור סבלו מ-4 בלבד של אריק דקר ובעיקר מההשבתה המוחלטת של התקפת הסיינטס שהשאירה את ג'ימי גראהם עם 3 נקודות בלבד.
30 נקודות מההגנה של קנזס סיטי ו28 של קאם ניוטון לא הספיקו כדי לנצח את המפגש, כאשר בסיומו של יום ראשון ההפרש היה 5 נקודות לטובת גותהאם, עם שחקן אחד שלא שיחק.
12 הנקודות של מגטרון במאנדיי נייט חתמו את המפגש עם תוצאה סופית של 176-159.5 לרוגס.

והיום - הגמר הגדול!
האלופה המגנה על התואר - גותהאם רוגס (שלי) תנסה לזכות בתואר שני רצוף כשמנגד הדולפינים, קבוצת האספנשן שלנו, שנה ראשונה בליגה (ואם אני לא טועה, בפנטסי בכלל - כבוד!)
הליינאפים כרגע:
דולפינים:
הדולפינים החליטו כן להעלות בועט השבוע (ניק נובק), אבל חוץ ממנו נראה שהם הולכים על הנוסחא שעבדה בשבוע שעבר:
דרוס בריז, ג'מאל צ'ארלס, פרנק גור, ראשאד ג'נינגס, אנדריי ג'ונסון, מייק וואלאס, גרג אולסן (כנראה אבד האמון בג'ימי גראהם בעקבות הנפל בשבוע שעבר), דמקו ריינס, קאלאייס קמפבל, ברי צ'ארץ' וההגנה של סיאטל.

בגותהאם - שינויים לרוב:
פייטון מאנינג (כמובן), מורנו (עוד לא אבדה תקוותנו), דמארקו מוריי, קלווין ג'ונסון (כרגע בפלקס, אבל מסומן כQ ולכן שתי אופציות לחילוף על הספסל: גרג ג'נינגס שמשחק ב20:00, וסטיבן רידלי כבקאפ שני במידה ורק ב11 אגלה מה גורלו של מגטרון - שניהם פיקאפים מהווייברס לטובת הגיבוי הספיציפי הזה), וינסנט ג'קסון, פייר גארסון, דלייני ווקר (עוד פיקאפ מהוויברס, בעקבות ההיעדרות של ג'ורדן קמרון), וון מילר, ג'ראד אלן ודיאנג'לו הול, רובי גולד וההגנה עדיין בסימן שאלה: מתלבט קשות בין ההגנה של הבראונס מול ג'ינו סמית' והג'טס או ההגנה של הליונס מול איליי 'אני זורק רק לקבוצה השניה' מאנינג והג'איינטס.

הפרוג'קשן של אי אס פי אן מנבא 9 נקודות הפרש לטובתי, אבל עם אחרי התצוגה המדהימה של הדולפינים בשבוע שעבר, אני מאוד מודאג. מתפלל שמגטרון ישחק, שפייטון ומורנו יחזרו לעצמם מול מה שנשאר מההגנה של יוסטון, ושמוריי וגארסון ימשיכו את המומנטום החיובי.

רוצה לאחל בהצלחה לאמיר בגמר הראשון שלו. הולך להיות לנו ערב מאוד מעניין לדעתי.
May the best team win

eran113

New member
חצי גמר תפוז IFL

דבר ראשון ברכות לשני המתמודדים שעלו לגמר.
האמת היא שהתמודדות מול הדולפינים בשבוע שעבר באמת הייתה הזויה. זה היה נראה כאילו כל שחקן שלו (או לפחות רובם) נותן תצוגת שיא.
האמת היא שגם השחקנים שלי (אלכס סמית', לייסי ומספר שחקני הגנה) נתנו תצוגות יפות + + אבל כאמור זה לא הספיק.
בנוגע לבועט שלו הוא דווקא פנה אליי במייל ואמר שהיה באג או משהו כזה שהבועט לא נכנס להרכב וביקש את אישורי בכדי שהקומישנר של הליגה (כאילו אתה) יכניס אותו להרכב בדיאבד. כמובן שהסכמתי, אבל הוא לא היה צריך את זה בכל מקרה.

אם לסכם את העונה אני אישית מאוד נהנתי ועשיתי שיעורי בית, בכך ששמעתי פודקאסטים של פנטסי וקראתי מאמרים, שבהחלט עזרו לי להבין את המשחק יותר טוב.
למרות בחירת דראפט גרועה בשיבוב הראשון בדמות של ספילר ופציעה של שחקן מרכזי (רנדל קוב) הייתה לי עונה טובה מאוד וברגע שמגיעים למשחק החצי גמר
הכל יכול לקרות במשחק אחד. אם היו שואלים אותי לפני אם אני חותם על 204 נק' בחצי גמר הייתי לוקח את זה בשתי ידיים.

בהצלחה לשני הפיינליסטים!!!

Amir BA

New member
קצת על החצי גמר

כרגע לקראת סוף המשחקים הראשונים נראה שאני בדרך להפסד בגמר.

אבל לגבי החצי גמר - באמת היה לי שבוע מטורף שהכל התחבר בו. בכלל, הייתי די מרוצה מהקבוצה שלי השנה כשרק חוסר מזל מונע ממני מאזן טוב יותר משום שמבחינת ניקוד אני חושב שהייתי במקום ראשון או שני בליגה. פשוט בנוסף גם ספגתי הרבה אז המאזן היה די מאוזן.
את נובאק משום מה הוא לא שמר לי ושמתי לב רק אחרי המשחק. אומנם פניתי לערן שיאשר אבל יורם אמר לי שהקומיש של הליגה הוא roydenver אז פניתי אליו שיעשה את השינוי אבל הוא לא חזר אלי אז פשוט החזקתי אצבעות שזה לא ישנה זה אכן עבד.

לגבי הגמר - קודם כל אין לי את ג'ימי גראהם. יש לי את אולסון שפותח ואת גייטס שפתח מספר פעמים ואכזב. חוץ מזה ג'נינגס מהריידרס היה אחלה פיק אפ ובעמדת ה-WR השני אני כל העונה לא מצליח למצוא מישהו יציב כאשר כל פעם הריסיבר שאני שם על הספסל מבין וואלס, הרטליין ומישהו תורן מהוויברס עושה יותר נקודות ממי שהתחיל

נקודה אחרונה - זה ממש לא שנה ראשונה שלי, אני ותיק בפנטסי ומשחק כבר 6-7 שנים בליגות שונות כולל פה שנה שעברה, פשוט הייתי בליגה אחרת ומשום מה יורם העביר אותי בתחילת השנה לליגה הזאת.

RoyBehar

New member
כן התבלבלתי בעניין הTE

גראהם היה נגגדי בשבוע שעבר. עשיתי קצת סלט...

ויש הרבה בילבול פה ביני לבין roydenver...
ככה זה כשיש שני רועי ושנינו אוהדי הברונקוס. בכל אופן, אני הקומיש. הייתי מאשר את זה כמובן, אבל זה באמת לא משנה כבר...

clevelandrocks

New member
אמיר, אני עוד מתאושש מההפסד לך בליגת האקס...

בליגה של הפורום (tapuz IFL) היתה לי קבוצה טובה למדי, אבל לא היו לי ציפיות של ממש לעלות לגמר, כך שלא כל כך התאכזבתי.

RoyBehar

New member
וסליחה גם על הטעות השניה.

היו לנו שני שחקנים חדשים בליגה השנה - אתה ורועי (הרועי השלישי בפורום... בהחלט מבלבל). לא ידעתי שאתה פשוט עברת מליגה אחרת. משום חשבתי ששניכם חדשים.

philadelphia76

New member
בהצלחה לשני הפינאליסטים

בכל מקרה - יהיה לנו בתפוז NFC אלוף חדש ולראשונה!

שחר - עונה ראשונה בליגה, תפר אותנו בעונה הסדירה עם מאזן 5-9.
הראל - סיים את העונה הסדירה עם 6-8, בשנת 2010 הגיע למקום השני אחרי הפסד בגמר

כל הכבוד לשניים - ובהצלחה בגמר

Yo-man

New member
המצב בתפוז AFC

המאבק למקום הראשון נערך בין המקסיקנים השיכורים, משתתף שזו שנתו הראשונה בליגת הפנטזי של הפורום, לבין עכברושי רעננה, שנמצאים בליגה שלנו כבר שנים.

המקסיקנים הפתיעו את הסילונים של כפר סבא, וניצחו 246-204.5
60 נקודות מניק פולס ו-62 מג'מאל צ'ארלס עשו את ההבדל. 50 וחצי נקודות מהגנת סיאטל לא הזיקו...
הג'טס נפלו למרות שהיו להם 5 שחקנים עם יותר מ-25 נקודות (פייטון, לייסי, ג'נינגס, דז בריאנט ואדלמן). יום קשה.

העכברושים ניצחו את הפטריוטים מתל אביב 185-127.
ההבדל היה שחקנים שנמנמו המקום לשחק בצד של תל אביב: אנדרה ג'ונסון 2, ריי רייס 7, ספילר 8...

אז היום יש לנו ליין אפ מעניין:
המקסיקנים פותחים עם פולס, צ'ארלס, גור, בובי רייני, קינן אלאן, גרג ג'אנינגס, ג'ייסון וויטן, הגנת הסיהוקס ופארטר, הבועט של דנבר.
העכברושים עם סטאפורד, מרנארד, מורי, ד'שון ג'קסון, קלווין ג'ונסון, ג'וש גורדון, דניאל ווקר, הגנת הצ'יפס והבועט ניק פולק.

פוטנציאל ל-1000 נקודות בין 2 הקבוצות האלה.
שיהיה בהצלחה! ותודה לכולם על עונה נהדרת.

Yo-man

New member
ה-R של רעננה הטעה אותי

וגם התבלבלתי עם המולראטס...

למעלה