פנטיום II לעריכת וידאו דיגיטלי

popo128

New member
פנטיום II לעריכת וידאו דיגיטלי

הי אני זקוק לעצות בנושא הבא יש לי מחשב פנטיום 2 450MHZ עם 196MB זכרון, וHD פנוי של 6GB. צרכי מסתכנים בהמרת וידאו ממצלמת הDV שלי, לפרומט אחר (נגיד VCD). ההתלבטות הנוכחית שלי, האם להשקיע 300-500 ש"ח בכרטיס FIREWIRE ? אם אגיע למסקנה כי נתוני המחשב יספיקו לעריכה בסיסית זאת אלך על זה. הנחות נוספות: נניח שזמן העבוד הוא משני (כלומר, אין בעיה לתת למחשב להמי כל הלילה למשל). כמו כן, איזה תוכנה מומלצת לנתונים חלשים כמו שלי ?

preacher

New member
מצטער, המחשב לא יספיק

זמן העיבוד עוד מילא, אבל ההרד דיסק שלך לא יספיק ליותר משתיים שלוש דקות של סרט! בנוסף קשה לי להאמין שתרצה לעשות המרה ישירה בלי שום עריכה.

shai955

New member
יהיה לך קשה

בשביל לערוך סרט בעריכה בסיסית צריך להיות לך הרבה יותר מקום בשביל לאחסן את החומר שלך. אני לא יודע כמה אתה תצליח לערוך אפילו עם החומר יהיה על המחשב שלך מכיוון שעם יש הרבה חומר למחשב יהיה מעוד קשה לעבוד. בנוסף אתה גם צריך תוכנה, אני לא יודע איזה תוכנה את רוצה להשתמש כי אתה רוצה עריכה בסיסית. עם אתה רוצה עריכה הרבה יותר מקצועית אז אתה יכול להשתמש עם התוכנה פרימיר - זוהי תוכנה מקצועית מאוד(עפ לא שמעתה אליה), לי אישית יש אותה.

leocat

New member
כרטיס FIREWIRE בסיסי

יספיק לצרכים שלך. ובדרך-כלל הם מגיעים עם תוכנת עריכה בסיסית או לפחות תוכנת דגימה, אשר יתאים לצריכך. אבל תתצרך עוד כונן קשיח נפרד במהירות 7200rpm, ושיהי לפחות 20G (מספיק לכמעט שעתיים).

netmag

New member
חוץ מהרד דיסק ,זה מספיק

יש לי בדיוק אותו מחשב(אפילו 196MB זיכרון :),אתה יכול לקנות כרטיס FIREWIRE פשוט ב 150 ש"ח ו H.D. 20G ב 400 ש"ח וזה יספיק

למעלה