פניה גלויה אל הנהלת הפורום של תפוז

פניה גלויה אל הנהלת הפורום של תפוז

אני אם שכולה, ומצאתי כאן מקום חם ותומך. מצאתי כאן אנשים שעברו אובדן כמוני וגם אחר, וגם למדתי מהם גוונים שונים של אובדן. אך לצערי, נמצאת פה דמות וירטואלית הקוראת לעצמה "עזרה@ראשונה", שמדבר על עצמו בגוף שלישי, שעושה את כל המאמצים להרוס את הפורום. האיש הזה מסתובב בפורומים שונים ובכינויים שונים, ובכל פורום הוא זורע הרס. כל פליטי ה אי. או. אל. מכירים אותו ואין צורך להרחיב. הרי למה הדבר דומה. יושבת לה משפחה אחרי אסון נורא של אובדן היקר לה מכל, ביתה פתוח בשבעה וכל הרוצה להכנס נכנס. והינה יכנס מישהו בכוונת זדון, ויישתלח כלפיהם. לא מספיק האובדן שהם צריכים להתמודד איתו? לא מספיקים הכאבים, התחושות הקשות, אזלת הכוחות שעוברים עליהם? אני פונה אל הנהלת פורום התפוז לחסום את כניסתו של אותו "עזרה@ראשונה" וכל כינוי אחר שבו הוא משתמש על מנת שנוכל להמשיך לבכות על היקרים לנו בחופשיות וללא מורא. מחכה לתגובתכם. הלן...אמא של אמיר.

בר-אור

New member
אודה ולא אבוש.

משעות לפני הצהריים המאוחרות, מוצא אני עצמי יושב וקורא את ההודעות של השבועיים האחרונים, מאז ביקרתי פה לאחרונה, ופשוט לא מאמין - כיצד הגיעו הדברים עד הלום? גם אני טעמתי מנחת מקלדתו של עזרה ראשונה, בתגובה לאחת מהודעותי, שנתפרשה אצלכם כביקורת מזיקה. איני יכול שלא להיזכר בתגובותיכם הנלהבות, המלוות ציחקוקים לתגובתו אלי. מאד קסם לכם כאשר יצא נגדי "לתבוע את עלבונכם". אך כאחד שרודף צדק, לא השארתיו ללא מענה. עניתי לו, והוכחתי לו שאחרי הכל - העובדות עליהן הצבעתי - נכונות. מתוך כך שלא המשיך את הויכוח, אני מסיק שיש בו, בעזרה הראשונה, מידה של צדק גם כן. ומדוע אני מעלה זאת כאן? מהסיבה הפשוטה, שאיני מבין כיצד אינכם רואים, שבכל ההמולה הזאת שנוצרה כאן, למעשה בא האיש לתבוע את עלבונו, מתוך שהוא חושב, ובצדק, שבכל ההודעות עליהן הוא הצביע, נתבצע נגדו למעשה מה שנקרא "רצח אופי". אתם כותבים בפורום פתוח לכל. לא כל מי שנכנס לכאן מכיר את הדמויות הפועלות. אילו הייתי נכנס לכאן לפני שבוע בפעם הראשונה, היה מתקבל עלי הרושם שאכן "זוועה מהלכת לכם על הפורום". אך אני - לא מהעצלנים הנני. נכנסתי דרך מנוע החיפוש לבדוק את ה"עזרה" הזה, וגיליתי לתדהמתי שהאיש הזה היה אחד מעמודי התווך של הפורום. עזר, תמך, צחק, התלוצץ, הגן על כבודכם בשעת הצורך ולפעמים גם עקץ - והכל בדרכו שלו. אינני מכיר את האיש, ולא את עברו הוירטואלי, אך מהעובדות - לא ניתן לברוח.אני מסכים שיש לו מילים חדות, ולא תמיד קל להתמודד מולו. אבל בין הקושי להתמודד, ובין להשתמש ב"תואר" השכול על מנת לנגח בו- המרחק הוא גדול. סלחי לי, גברת הלן, אבל השימוש בדוגמא של דלת פתוחה ב"שיבעה", גרם לצרימה איומה באזניי, מה עוד שהבנתי מהדברים, שאותו עזרה ראשונה, שאת מציגה כאן כ"אורח לא רצוי", חי בינכם כבר שנתיים. פשוט לא מבין איך אינכם רואים דברים כל כך פשוטים. ואולי אינכם אמיצים מספיק לבוא ולומר : "הנה ההוכחה למה שכתבתי", או לחילופין: "סליחה. טעינו" ? שבוע טוב שיהיה לכולכם, מאחד שלא תמיד יכול לשתוק.

הבהרה גם ממני

היו סמוכים ובטוחים, שלא אגרר למנהג נלוז של הופעה בעילום שם, או שימוש בשם אחר. אינני מתביישת או חוששת להביע את דברי בשמי שלי....נהפוך הוא, על כך גאוותי. רק מי שאמון ומיומן בהתחזות והכפשה, מסוגל לפתח חשדות שכאלה, מתוך היכרות עם שיטותיו עצמו. ואולי זה הזמן לבקש מכל מי שהפורום יקר בעיניו, לחדול לחלוטין להגיב, לכל הודעה (קטנה כגדולה), שנכתבת על ידי האיש שמפלל להריסת המקום....ולא להשתמש גם בדרכים עקיפות כגון: החלפת שמות וכינויים... גאה אני בפורום הזה משום שמכובד ואמיתי הוא, מכיוון שהאנשים בו אמיתיים.. וככה הייתי רוצה שיישאר. וחבל שככה שבת של חילול קודש..... מצטרפת לקריאתה של הלן למנהלי הפורומים, לשים קץ לעניין ומהר...

אני רוצה להציעה לכולכם

להכנס לחיפוש מתקדם, ושם לחפש לפי שם משתמש, תחת הכינוי "בר -אור".. בטוחה שלא תופתעו ממה שתמצאו שם... אני הייתי מצרפת את הכינוי הזה לרשימה ארוכה ארוכה של כינויים של דמות אחת ויחידה!

גריני

New member
ראשונה בתור למקהלת המעוודים

אני לא יודעת אם בקשתך אפשרית (טכנית), אבל מרגישה צורך עז להתייצב ראשונה בשורת ה"יקרים" וה"יקרות" ולהגיד לך ולכולם: כולכם יקרים ונפלאים! לא לוותר! לא להרים ידיים! יש כאן פינה באמת חמה ונהדרת! בואו ונחזק את הפינה הזו ונשמר אותה, כי אין הרבה מקומות בחיים בכלל ובאינטרנט בפרט, בהם יש כ"כ הרבה אהבה! אז אני רוצה לנצל הזדמנות זו, ולהגיד לך, הלן: את יקרה ונפלאה
וכך גם הכותבים האחרים: עדנה ואורי ותהילה ורחלי ואוזן רגישה ואחת מהצד ואמור וקבנט וכל האחרים (וסליחה שאני לא מציינת את כולם) ומעל כולם - מיכל בניהול הרגיש והאצילי של הפורום. אוהבת אתכם!

מיכל@בר

New member
הלן .....

ההודעה שלך הועברה להנהלת תפוז. אכן, חבל שפינה כזו שיכולה היתה לעזור ולתת כתף למספר לא קטן של אנשים, הפכה לביצה. אני מקווה מאד שכל האנשים אשר כותבים, קוראים, מגיבים ולא מגיבים, לא יתייאשו... לא בקלות נבנה פורום מהסוג הזה, לא בקלות הוא יהרס.

למעלה