פניה גלויה לגב' גרמן

פניה גלויה לגב' גרמן

אל גב' יעל גרמן גברתי ראש העיריה מאחר שאינך מגיבה לפניות ומכתבים אליך אנו מפנים הודעה זו באמצעות האינטרנט פנינו אליך מספר פעמים בקשר לדרך רחבה שהעיריה בונה בתוך גינה ציבורית בצמוד לביתנו. לפני כשנה נסללה שם דרך רחבה לרכבים וכתוצאה מהתנגדויות הסבה העיריה את הדרך ל"שביל רחב" פרטי בתוך הגינה. המעשה פסול לכל הדעות ובטח שאיננו מתיישר עם הסיסמאות שלך על מינהל תקין והגינות ניסינו פעמים רבות להגיע להסדר מניח את הדעת עם מר משה פדלון מנהל "שפע" בעיריה אבל כל ההבטחות שלו לא קויימו. בימים אלו נשלמת בניית הדרך הפרטית בתוך הגינה בצמוד לביתנו שלא בהתאם לסיכומים איתנו ותוך זילזול מופגן חבל שאת מתעקשת לבזבז כספי ציבור כדי להעשיר בעל בית מסויים תוך כדי פגיעה בדיירים האחרים בסביבה אנחנו לא נעבור בשתיקה על מעשה פגום זה ועל הזילזול שלך ושל מר פדלון מאחר שלא עמדתם בהבטחות אנו דורשים לבטל את הדרך הפסולה נפנה לכל גורם ציבורי שיכול לסייע ולבית המשפט מבקש שלא תהיה תגובה באמצעות הילדים המיחצ'נים אותך כאן

Salem

New member
אל תדאג

תומכיה של גרמן טוענים שלא היה ולא נברא. המקרה שלך לא קיים. מצטער.

קיים וקיים

הנה תמונה שצולמה לפני רבע שעה רואים את הפועלים משלימים את ריצוף הדרך הפרטית במקור נסללה דרך ברוחב של יותר מארבע מטר (ממש אוטוסטרדה) אבל כאמור הוסבה לשביל קצת יותר רזה.

ומזווית אחרת

הגינה משופעת בשבילים אבל שביל זה יש לו רק מטרה אחת - יציאה שניה פרטית למיוחס. ניתן לראות את הפתח. מישהו אמר לי כי סלילת דרך כזו עולה כ 30,000$. על חשבון משלם המיסים. תשאלו את גרמן למה ומדוע איננה עונה לפניות בנושא ומתעקשת על בניית הדרך. למה אגף שיפור פני העיר מתאמץ כל כך לפנק את המיוחס? יש הרבה שאלות ללא מענה. אנא בלי תגובת יחצניה.

חשוב לציין

כי החומה שבתמונה היא של ביתנו. קנינו בית שגובל בגינה ויום אחד אנו מגלים כי השכן הפנימי סולל כביש בצמוד לביתנו. מאוחר יותר גילינו כי ראש העיריה תומכת ב"זכותו" של הדייר לדרך פרטית ליציאה שפתח לתוך הגינה. הסכם עם מנהל שפע על דרך צרה ולא פרטית שתשתלב בנוף הגינה הופרה על ידו ברגל גסה.

Salem

New member
לא יכול להיות

אצל גרמן אין מחדלים. הכל תקין
אגב, הידעת שמתנהלים מעל 8000 תיקים משפטיים בין העירייה לתושבים
מסתבר שגרמן אוהבת לתבוע תושבים.

גרמן תובעת???

הרי היא צריכה לשרת את הציבור ולא להילחם נגדו זה אולי מסביר את היחס שלה אלינו. עם אלפי משפטים מאיפה יש לה זמן לעוד נודניק? לפני שנה נתנה כביש אז מה? ממש כסף קטן - 4 מטר על ארבעים. לזה אתם קוראים כביש? היא כבר לא זוכרת את זה. למה הנודניק (אני) מבלבל את המוח.

Tami me

New member
ממש ביזבוז זמן לפנות אליה

אשת לב הברזל לא תשנה דעתה - עקשנות, התעלמות וזילזול זה הסמל המסחרי שלה. גם משפטים לא מפחידים אותה. היא לא מרגישה טוב אם לא מקבלת 20 איומים על הבוקר. זה נותן לה אקשיין, יש לה מבחר עורכי דין (במימון הארנונה שלנו) וזה מנפח את התקציב - דבר טוב לכשעצמו. הישועה תבוא אם הגברת תוחלף באוקטובר. במקרה כזה תוכלו לדרוש ולקבל בחינה מחודשת של הפרשה. אם לא תוחלף - חבל על הזמן. קיבלתי כאן עוד שני קווי אופי לרשימה שאני מרכזת: מנהלת אינסוף מאבקים משפטיים נגד התושבים אם תתחבב עליה תוכל לזכות גם אתה בדרך פרטית על חשבון העיריה גם אני מבקשת - אנא בלי זיבולים של היחצנים

רק משפט

הסיפור נשמע מסריח וברור שנעשתה כאן עיסקה פסולה ביותר של הפקעת נכס ציבורי ושימוש בכספי ציבור שלא כשורה. לפנות לגברת ולהסביר ולהתחנן כנראה באמת ביזבוז זמן. היא תמשיך לצפצף ולספר לנו בפירסומיה על מינהל תקין. הפתרון היחיד להכניס את היד לכיס ולשכור עורך דין (אלו שודדים אבל לפעמים אין ברירה). בבית המשפט לא תוכל להתעלם ולזלזל. עורך הדין ישאל שאלות והגברת תהיה צריכה לתת תשובות ישירות - לא סיסמאות מלוקקות. בית המשפט יכול להכתיב לגברת אלוהים מה לעשות. זו האפשרות היחידה. חבל שתושבים צריכים להוציא כספים במלחמה נגד העיריה שצריכה לשרת אותם. לפעמים אין ברירה. דרך אגב - מה עם המתחרים האחרים לראשות העיר? אין להם דיעה בנידון? מה עם חברי מועצת העיר? לא מעניין אותם מה עושים בגינות? כולם חברים של אשת לב הברזל?

foufoune

New member
תפנה את בקשתך בנימוס לאתר של גרמן

ידיד יקר , באתר של גרמן יש לך אפשרות לשאול ולקבל תשובות. אני בטוחה שאם תשאל בנימוס ובכבוד המגיע לכל אדם , ובוודאי לראש העיר הנהדרת והמעולה שלנו , תקבל תשובה עינינית.

EmperorMollari

New member
תפסיק לעשות יחצנות לרשפי

זה גם לא תקין לדעתי שאתה מנהל פורום הרצליה כשברור שאתה תומך מובהק של מועמדת אחת (רשפי) ויכול למחוק הודעות שתומכות במועמדים אחרים. לכן, אני מחרים את פורום הרצליה, וקורא לכל השאר להחרים אותו ולכתוב אך ורק בפורום שלנו - פוליטיקה בשרון.

ביקשתי שיחצניה של גרמן לא יבואו

לשירשור זה לבלבל את המוח אנא חפשו מקום אחר לספר את המעשיות שלכם התמונות ששמתי כאן הם מהיום אנא - אינני מעוניין להיכנס לוויכוחי סרק עם חבורת המעריצים של גרמן ואני לא הילד הקטן שלך שתבקשי ממני לדבר עם מישהו בנימוס

EmperorMollari

New member
אני חוזר ואומר

התמונות שפורסמו כאן הן תמונות מהחורף. הפנייה שהתקבלה בעירייה טופלה, מוצבים במקום כיום מחסומים שמונעים שימוש בדרך הזו על-ידי כלי רכב. ישנו סכסוך שכנים בין המתגוררים במקום ואת הרפש זורקים על יעל גרמן. הכניסו את זה טוב טוב לראש: בבית המצולם לא מתגורר אף-אחד שקשור בעירייה.

Tami me

New member
צריך לחתל אותך כדי שלא תדבר שטויות

סלילת דרך לשימוש פרטי של בית מסויים בתוך גינה ציבורית (לא בשטח הבית) זה לא עניין של סיכסוך שכנים אלא בעיה של מינהל מאוד לא תקין (ויש שיגידו מסואב). תקרא תמיד את השטויות שאתה כותב לפני שאתה לוחץ אנטר. אתה לא צריך לדקלם כמו טמבל כל מה שמספרים לך. תקרא תמיד טוב מה שכותבים כאן לפני שאתה פולט את השטויות שלך או לך לספר מעשיות בפורום מיקי מאוז
מישהו אמר שגר שם מישהו מהעיריה? אתה פולט שטויות בטונות ומעייף אותנו.

ליימן

New member
צריך פתרון יצירתי למקרים כאלו

התמימים תמיד נדפקים במקום להתלונן ולהתקוטט חודשים עם פקידי עיריה היית לוקח אחד מהם (רצוי בכיר) ושם לו חבילה גדולה ביד. ככה הוא היה מייצג את האינטרסים שלך ומתקוטט במקומך. זה הרבה יותר יעיל. זה עובד לא רק בסרטים. שמעתי לא מעט סיפורים פיקנטיים.

אפשר להתגונן בהתעמרות פקידים

הסיפור ממש פיקנטי אבל נפוץ במחוזותינו שמענו כבר על בנו של ראש ממשלה שמוכר איים יוניים גם על מקורב למפלגת השלטון ששיחד ראשי עיריות ופקידי ממשלה בכירים כאן אנו שומעים על פקיד עירוני שנותן מתנות בצורה של חלקים בגינה ציבורית ואחר כך גם סולל עבורם דרכים - על חשבון הציבור גברת מינהל תקין מחפה עליו ואפילו פועלת להסתיר את הדרך מחר ימכור איים במרינה וגם אז היא תחפה עליו כי זו כנראה נורמה מקובלת אצל גברת מינהל תקין צריך לשים סוף לתופעות כאלו תלונות אליה - ביזבוז זמן בימינו יש כבר פתרון להתעמרות של גופי שלטון התנועה לאיכות השלטון כשהם יתחילו להתעניין מה קורה בעיריה זו מיד ייגמרו כל המכירת! וסלילת דרכים פרטיות כל פקיד שחושב שרכוש הציבור זה ירושה מהסבתא ילמד להיזהר http://www.mqg.org.il "קו הטוהר" פקס 02/5000076 שלח לשם את פרטי המעשה הם תבעו לאחרונה את שר המשטרה לא מפחדים מאיש

למעלה