פניה לאחינו הקומוניסטים

khisha

New member
פניה לאחינו הקומוניסטים

אני יודע שאתם מציצים כאן כל יום. אז תגידו שלום ומה שלומכם.
נוצר לי רושם שאתם בזים לנו
או שישנו פחד להיות מסולקים בגלל עבירה על תקנון הקומונה?

vered73

New member
קישה, היחידים עם שורשים קומוניסטים כאן אלו

אתה ואני. (בעצם אולי גם רז אחרי שפעם הוא ענה לחתימה ברוסית שהיתה לי כאן.) מה זה השטויות האלו? ואני חשבתי לתומי שאתה מחפש מי שיביא לך את הג'ל הרוסי.

khisha

New member
NICE TRY

הכוונה הייתה לא לשורוש אלא לעצם העניין. מאז שנפתחה קומונה שוויונית ודמוקרטית נוצרה כאן שתיקה רועמת. אפילו של אלה שהעיפו אותם. אהבהתי את המעייסא חלויימעס על זה שהיא נועדה לנושא ספציפי בלבד. אהא. מה שמעניין שבשיחות פרטיות הכל נראה שונה. אכן קומוניזם במיטבו.

vered73

New member
בולשיט. אגב, לא ידעתי שמישהו נחסם

כאן. מה שבטוח, זה שלא לענין שאתה מנסה להפוך את הפורום היחיד הנורמלי שנותר כאן בענין אוטיזם לתאום של 612.

khisha

New member
Lets' cut the bullshit and show the money

כאן אף אחד לא נחסם. אני דיברתי על חברי קומונה שנזרקן משם אבל לא חזרו לכאן. במילא חוץ ממני, מך, יעקב, והנהלת הפורום אין פה כלב שמעיז לכתוב. כולם מילאו פה מים ולוחצים F5 . אה. כן. יש כאלה שבאים לשאול משהוא מדי פעם.

vered73

New member
זו עצלות של החורף... טוב, תסתכל על

החצי המלא - לפחות הם מרפרשים חחחחחח אני גם מבואסת מדלות ההשתתפות. חסר לי השיתוף גם על הילדים, מה קורה איתם. אחרי הכל אנחנו פה במטרה לקדם. ואין לי מושג פרט לשיחות אישיות עם הורים מחוץ לפורום על הילדים שלהם. אתה יודע למה הכוונה - פרמטרים של התקדמות, שיפור, פתרון בעיות. אם אקח לדוגמא את ההודעה שלך על הצילום לפורים, נראה לך סביר שאני אשאל אותך שם אם אתה נותן ויטמין A או CLO? יאכלו אותי חיה. אבל אם תשאל כאן, אולי אולי אולי יתעוררו כאן הדובים משנתם. טוב, חייבת לרוץ לפגישה. (הנה, עוד מבריזנית...)

JacobSk

New member
ורד מה זה ג'ל הרוסי?את מתכבנת אנטרוס ג'ל או

משהו חדש שאני לא מקיר?

vered73

New member
אנטרוס ג'ל. אני מקווה שבעוד שבועיים תהיה לי

שפופרת נסיון של הג'ל במתכונתו החדשה, ואז אוכל לספר לכם אם אכן המרקם שופר דיו כדי לשכנע את הילדים להכניס את זה לפה איכשהו. (באסה שאי אפשר להוסיף את זה לאוכל, היינו מוסיפים מיץ פטל וסוגרים ענין)

JacobSk

New member
יש פורמולה חדשה של המוצר? בבחיענת מרכם זה

יותר ידדותית לאומת מה שיש עכשיו? מעניין מאוד

vered73

New member
יעקב, אתה צריך לבדוק B12 וחומצות

אמינו
[במחקר מטעם אונ' חיפה נמצא כי מחסור משפיע על הזזכרון לרעה] הן נתתי לינקים לפני שבועיים או משהו כזה לאתר שלהם, ואחרי שאתה בוחר משמאל את הג'ל מבין המוצרים, אתה רואה למטה כשאתה גולל את הדף את התמונה וההסבר שזה מוצר מחודש. אני חושבת שהמוצר עכשיו גם יותר זול, לפי תרגום שעשינו מרובל>$>שקל. מישהו שאני מכירה נוסע בשבוע הבא והוא יעשה מאמץ לבדוק עבורי.

JacobSk

New member
אוי את צודקת איך פיספסתי את זה

אני גם אזמין שפורפרת אחת לניסוי קליני

razgalili

New member
הקשר שלי לרוסיה הוא שלושה דורות אחורה

השתמשתי בתוכנות תירגום כדי להבין את החתימה שלך ברוסית. GEEK POWER

vered73

New member
A-HA!!! עכשיו גילינו את הסוד. טוב,

משום שאני לא מספיק גיקית לחשוב על כך צעד קדימה, פשוט מחקתי אותה וגנבתי לתמי את החתימה שלה חחחחח
יחד עם שיר של אילנית. לפחות על פניו אולי אולי יחשבו שאני לא ג'ינג'ית עצבנית. תגיד רז, האם אליכם בארהב הגיעו פלאות הג'ל הרוסי או שזה נשאר בגזרת אסיה בלבד?

razgalili

New member
לא, הג'ל הזה טרם הגיע

אם זה עובד אני חושב שזה רעיון מעולה. הייתי רוצה לנסות את זה. יש למישהו עוד חומר בנושא?

JacobSk

New member
רז הגיל הזה עובד ממש טוב

אני משתמש בו כבר שנה וחצי.עכשיו אבדוק פורמולה חדשה שלו

למעלה