פניה לאתי ולבנות עם ניסיון..

יעלי2

New member
פניה לאתי ולבנות עם ניסיון..

בנושא תסרוקת ניסיון: לאחר עיון נרחב בקטלוגים בהם התרשמתי ממבחר תסרוקות, החלטתי על כיוון (אסוף אם זה משנה). כשלוש תסרוקות שפורסמו על ידי ספרים שונים מצאו חן בעיני במיוחד. אחד מהם מסטודיו ז´אק דסאנז´. היום צלצלתי לדסאנז´ (בלי שפניתי קודם לברר מחירים אצל אף אחד אחר). נאמר לי שהם מבצעים חבילה, דהיינו התאמת תסרוקת ללא תסרוקת ניסיון. איפור ביום האירוע ולק במחיר של 1200 ש"ח. היות ואני מעונינת לברר לגבי איפור במקום אחר ועם הציפורניים אני מסודרת בסכום נמוך להפליא, התעקשתי לקבל מחיר לתסרוקת בלבד והוא עומד על 900 ש"ח. אנא יידעו אותי אם זה סביר, אם יש טעם ללחוץ (במידה ומישהי עשתה אצלו תסרוקת) ומה האופציות הטובות למקום מומלץ לתסרוקת. נ.ב. אני מאזור המרכז. בתודה מראש

*שיר

New member
בעיני זה יקר בטירוף!!! ../images/Emo31.gif

כל הספרים עם הפוזה לוקחים מחירים שערורייתיים כאלה. ספר רגיל ייקח ממך משהו בסביות ה- 400 שקל (שגם זה מוגזם בעיני, אבל לא משנה) דרך אגב, מחיר ממוצע לאיפור הוא 100$, דהיינו כ- 420 שקל.

הילית*

New member
ללא תסרוקת נסיון אמיתית זה-

יקר בטירוף. דעתי בנושא: א. אני נגד קטלוגים כי מה שמוצא חן בעיניך בקטלוג אולי לא מתאים לך. אני הלכתי על משהו שלא מופיע בקטלוג (רוב התמונות בקטלוגים הן עם שיער אסוף ואני רציתי פזור)ולכן לכי על מה שאת אוהבת ומרגישה ולכי למישהו שמבין בהתאמה למבנה הפנים וגם לכי עם מישהו שאת סומכת עליו (אצלי זו היתה אמא שלי...) ב. חובה תסרוקת נסיון. זה שווה כל אגורה. אני שילמתי 300 ש"ח לנסיון ועוד 300 ש"ח לתסרוקת ביום החתונה וזה היה שווה, למרות שביום החתונה עשיתי משהו אחר. כך יכולתי לדעת בדיוק מה יצא לי ואיך אפשר לשפר ג. אל תלכי רחוק מדי מהמקום בו את מתאפרת ומסתרקת אחרת יום החתונה הופך ליום של ריצות וזה פחות כייף. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות לך.

oc101

New member
lior green 350$

for make up & hair dressing he barely do brides mostly fashion production . very professional , and coming to your place that way I don´t have to dill with too persons .... hatzehira

ציפורוש

New member
אני עשיתי אסוף בחתונה, משהו מאוד

יפ ואלגנטי, ושבי חזק- 150 ש"ח על התסרוקת, וקיבלתי בזמנו גם תסרוקת נסיון בחינם... המקום, סלון לורטה, הוא המקום שאתי אלבכרי לקחה אותי אליו, והם עשו עבודה ממש טובה, ובאמת ממומלץ.. והמחיר...

הילית*

New member
שלום חמודה... איך ההרגשה?

התסרוקת שלך הייתה מדהימה וממש מתאימה לך...

em_d

New member
ציפורוש, מה שם החנות של הטבעות

החנות בנתניה שקנית משם את הטבעות?

ציפורוש

New member
אני אשאל את עמי, אני לא זוכרת,

אבל יש איזור בשוק של נתניה, של חנויות תכשיטים, ובאחת מהן גם קיבלתי את התכשיטים לאירוסין שהם מהממים בפני עצמם- את השרשרת והעגילים רואים בתמונות של אתי.. ואם את מעוניינת, אני אשאל, אבל את יכולה להיכנס לבד ולראות מה יפה, ולדעתי ההפרשים בין חנות לחנות לא יהיו גדולים..

J-סיקה

New member
לדעתי זה לא ממש הגיוני !!!

חברה שלי שגם היא הסתרקה אצלי לפני חצי שנה מאוד אהבה את הרעיון למרות שלא ראתה תסרוקת נסיון ובאותו יום גילתה שהיה שם פס יצור (כן כן ממש ככה) בלי שום ייחוד לכלה כולם נראו אותו דבר !!!! לא מומלץ

על מי את מדברת? לא הבנתי לאיזה

הודעה זה קשור.. כי אם את מתכוונת למקום שציפורוש הסתרקה בו - זה לא מדוייק. באותו היום במספרה, אני הייתי שם ודאגתי שהם יקבלו שירות של IVP ... ובכלל מה שקשור בכלות המטופלות על ידי או כלות מהפורום שזקוקות לעזרתי, אין מצב כזה שהן נכנסות לשטנס ופס ייצור. עם כל הצניעות דארלינג, לאתי אלבכרי יש טעם מצויין. היא לא יכולה להרשות לעצמה שכל הכלות תיראנה אותו הדבר. אחרי הכל, היא תחת עינם הפקוחה של כולם.

למעלה