פניה לבנות

סיגלו

New member
פניה לבנות

ברצוני לשמוע מבנות בעלות תגובה שחלתית ירודה אצלי בממוצע 3 זקיקים על הצלחתן על פרוטוקולים שקיבלו לשיפור התוצאה ובכלל מילות חיזוק מבנות עם ניסיון של בעיה דומה אני מתקרבת לגיל 35 ואני מרגישה שהמעבר מיאוש לתקווה כבר ממש מתיש אותי אודה להתיחסותכם

ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

כרגע אני יכולה להציע רק מילות חיזוק, ולהגיד שעם 3 זקיקים בהחלט אפשר לנצח. אפשר לנצח גם רק עם אחד. צריך לשמור על אופטימיות ואמונה שמתישהו זה יקרה. זה קשה, לפעמים נדמה שבכלל בלתי אפשרי והכאב מאיים להטביע. אבל בשביל להצליח חייבים להתמיד ולהאמין בעצמך וביכולתך. למה כוונתך ב"תגובה שחלתית ירודה"? אם תוכלי לתת קצת יותר פרטים לגבי הטיפול שאת מקבלת ואם את יודעת מה הסיבה לאי הפריון, נוכל אולי לסייע קצת יותר.
מרב

ענבל40

New member
תגובה ירודה

הי, אני מצטרפת לשאלות - מהו הפרוטוקול שבעקבותיו היתה לך תגובה שחלתית ירודה? האם בטיפולי IVF או אחרים? אני בת 40 ועם השנים בטיפולים ( 3 שנים) עלה מספר האמפולות שאני מקבלת (כיום 7 אמפולות ליום). בדרך כלל יש לי בין 1 ל4 עוברים בטיפול, כאשר כל טיפול הוא סיפור בפני עצמו. הדברים והתגובות כלכך שונים בין אחת לשניה ולפי ניסיוני השיטה היא ניסוי וטעיה עד שמגיעים למינון ולתרופות המתאימות. אשמח לפרט יותר ולשמוע ממך יותר.

סיגלו

New member
פניה לבנות

תודה על ההתיחסות הכה מהירה שלכן מבחינת הרקע לכל הטיפולים הסיפור החל בבעיה של וריקוצלה אשר טופלה עי צינתור ואפשר לומר שרק החודש כחמישה חודשים לאחר הצינתור חל שיפור עצום מבחינת כמות ותנועה זרע במקביל התחלתי בטיפולי פוריות תחילה הזרעות שלא הצליחו ומעבר לטיפולי IVF אז החלה הבעיה הנוספת והפעם אצלי התגובה לטיפולים התחלתי בגונל F והתגובה היתה 2 בציות בלבד ולכן לא ניגשתי ל IVF ובפעם השניה קיבלתי שילוב של איקקלומין 3 פעמים ביום 5 ימים ומנוגון 3 אמפו וצטרוטייד (האם מישהי קיבלה זאת )והתגובה היתה 3 זקיקים בלבד שהופרו לעובריםץ הדאגה הרבה אצלי נובעת מהעובדה שהרופא אמר לי שפרוטוקול זה הוא הפצצה של הורמונים וכל שניתן הוא פשוט לחזור עליו וכמובן חוזר ומציין בפני שאין מספיק חומרי גלם מצד שני כל הבדיקות תקינות אני שומעת בחדר ההמתנה לרופא המון סיפורים עם סוף טוב כאלו עם סימות של חצוצרות כאלו ללא ביוץ ובעיות שונות של חוסר איזון הורמונלי אך לא יצא לי להחליף מילה עם בנות עם תגובה כמו שלי ולכן חשבתי שאמצע חיזוק ועידוד מנשים מהפורום שעברו או עוברות מה שאני חווה ומרגישה או ששמעו מאחרות על סיפורי הצלחה עם בתיות בודדות ולאחר כמה טיפולים נקלטו מצטערת על כל הפירוט שאולי מייגע אך הרופאים לא סבלניים כל כך ובטח לא חשים ומפתחים את אותה אמפטיה שיכולה להיות לבחורה שעוברת הדברים על בשרה אודה להתיחסותכן חברות לא ממש מצליחות להבין בפרט שאני מוקפת בחברות בהריון תודה ׁ

אפרת**

New member
סיגלו

הפרוט לא מייגע. ואת לא צריכה להתנצל. מה שכן כדאי לשרשר (כלומר להוסיף להושעה הקודמת...
) הסיפורי הצלחה יש לא מעט גם לזוגות שלנשים יש להן מעט בייציות או גברים שלהם יש מעט מאד זרע. לי יצא לשמוע סיפור הצלחה של מישהי שלבן זוגה היתה בעיית זרע קשה - עד כדי שהיו צריכים לעשות ביופסיה מהאשך. הוציאו ממש זרעונים בודדים לה שאבו בייצית אחת ויש להם היום ילדה. אז נכון שזה לא סיפור מייצג אבל אני שואבת מסיפורים מהסוג הזה הרבה עידוד.

נועם@בת

New member
שבוע טוב אחות לצרה

גם אני שייכת לקטגוריית המגיבות העלובות
לשאיבה הראשונה הגעתי עם 7 זקיקים יפיפיים שבתוכם התגלתה רק ביצית אחת
אחר כך היו 7 ביציות ושלושה עוברים, ועם הזמן מספר הביציות ירד. בחמש הטיפולים הוחזרו לי 1-3 עוברים בכל פעם, תמיד עוברים מושלמים, ותמיד בטא שלילית
כדי לנסות ולהתמודד עם זה עשיתי עכשיו הפסקה ארוכה של 9 חודשים לצורך טיפול הומאופתי, וכאשר אחזור לטיפול, אני מתכוונת לבקש מהרופא את הפרוטוקול שאת הצעת. איקקלומין פרגונל+גונל (אני לא מגיבה טוב לגונל בלבד) וצטרוטייד. תכננתי את הפרוטוקול הזה על סמך דברים שקראתי ושמעתי, ואני שמחה לשמוע שזה פרוטוקול מקובל. אני גם מעדיפה את הדיכוי בסטרוטייד כי יש לו הכי פחות תופעות לואי. אם כי לפי דברי הרופא שלי הוא פחות מומלץ למי שמגיבה חלש. אני מקווה מאוד שהטיפול ההומאופתי שעברתי יעשה משהו לגוף שלי, וישכנע אותו לייצר קצת יותר ביציות, או לפחות לקלוט את העוברים המושלמים שלי. אני בת 42 ולא אוכל למשוך עוד הרבה שנים בנסיונות
מה שכן, אני קוראת כאן על הרבה נשים שמגיבות הרבה יותר טוב, אבל בסופו של דבר מחזירים להם 3 עוברים והיתר לא נמצאים ראויים להקפאה. כך שאני עם 2-3 עוברים שלי לא מרגישה שהטיפול שלי הניב הרבה פחות. שיהיה בהצלחה סיגלו ואני מכירה ילד מתוק אחד- הבן של גילגיל שנוצר מעובר אחד שהוחזר. ותאמיני לי שהוא ילד לא פחות מוצלח מילדים אחרים
נועם

סיגלו

New member
טיפולים הומופאטים

ברצוני לדעת איזה טיפולים הומופאטים את עוברת והיכן הומלץ לי לפנות לרפואה הסינית אשר לה התמחות ספציפית בפריון אך איני יודעת למי לפנות האם שמעת ואת יכולה להמליץ תודה

נועם@בת

New member
אני מטופלת אצל הומאופתית

בחיפה- בכרמל. הרעיון בטיפול ההומאופתי שלה הוא לא טיפול בבעית הפוריות- אלא איתור החסימות שיש אצלי שגורמות או לפחות מחמירות את בעית הפוריות שלי. לפני שבעה חודשים בערך הייתי אצלה בפעם הראשונה. ישבתי אצלה שעתיים ושפכתי את הלב. הייתי המומה מהנכונות שלי לשבת ליד אדם שאני לא מכירה ולשים את כל התיק כולו על השולחן בלי להסתיר שום דבר. המסקנה שלנו מהשיחה היתה שיש לי מעצורים שנובעים מדברים שעברתי בילדות, ומהקשר להורים. מעצורים שבאים לידי ביטוי גם בהרבה תחומים אחרים בחיים בהם אני עוצרת את עצמי ברגע האחרון ולא "הולכת על זה" בדברים שאני יכולה להצליח. היא רשמה לי תרופה- 10-15 כדורונים זעירים (כמו סוכריות קישוט לעוגה) אותם לקחתי בפעם אחת. התגובה להם לא היתה קלה. במשך שלושה שבועות חוויתי את כל הסימפטומים הלא נעימים של הטיפולים- חולשה, עייפות, טשטשוש, בעיות זכרון, כאבי בטן, נפיחות בשחלות. ממש כאילו אני בעיצומו של טיפול. בנתיים נתבקשתי לרשום את מה שעובר עלי, ולכתוב מה שאני זוכרת מהחלומות שלי. שכן הטיפול נוגע בתת מודע שלך. והתת מודע צף ועולה בחלומות. תאמיני לי- מעט החלומות שרשמתי (אני מתעצלת לקום ולרשום מיד, ואחר כך שוכחת) יכולים למלא ספר פסיכולוגיה עב כרס
אחרי חודשיים בערך ביקרתי אצלה שוב לשיחה. ואחרי חצי שנה שוב- הפעם קיבלתי תרופה נוספת. שוב כדורנים זעירים. הפעם אני לא יכולה להצביע על תופעות לואי מיוחדות. אבל במבט לאחור על חצי השנה שעברה- אני בפירוש יכולה לראות שינויים מהותיים בתגובות שלי, באופי שלי. הוחלט שאתן לתרופה השניה עוד 3 חודשים לפעול, שכן ההורמונים דופקים את הגוף כל כך קשה, שאין טעם לתת אותם במקביל לתרופות ההומאופתיות. בעוד חודשיים בערך אני אחזור לטיפולים ואראה עם משהו בתגובות הגוף שלי השתנה. דבר אחד לא הצלחתי עדיין לשקם וזה פגיעה קשה בזכרון ובריכוז. הבוסרלין פשוט דפק לי את המוח, וגם היום אחרי חצי שנה של הפסקה עדיין לא חזרתי לעצמי. אני משכנעת את עצמי שזה הפיך, ושאמצא את הדרך להשתקם- אבל יש לי עוד הרבה מה לתקן שם. נועם

נוג

New member
לסיגלו

הי, אני לצערי, מנסיוני לא יכולה לעודד ולספר על יבולים מוצלחים, כי לא תמיד שיש אצלי תגובה. אבל אני בהחלט יודעת שיש בנות עם יובלים מוצלחים. תדפדפי בפורום ותגלי סיפורים של הצלחות בגידול זקיקים חמודים. את יודעת לפעמים צרכים רק זקיק אחד שיתבייץ לביצית חמודה יפגש עם זרע גברי ונחוש שיפרה אותה ויחד ינחתו ישתרש על רירית בריאה וחמימה.ונוצר פלא. הרבה בהצלחה ואל יאוש נוג

סיגלו

New member
תודה לנוג

תודה על העידוד לא יאומן איך שבנות כדוגמתך מוצאות את הכח לעודד האחרות התיאור ´´הסיפורי ציורי ´´ על חיזורו של הזרע אחר הביצית והפריתה רק מזכיר לי באיזה עולם של מושגים אנו חיות שכל כך הרבה אחרים לא מודעים כלל לקיומו אני מרגישה כאילו סיימתי כבר שנה ראשונה ברפואה וכבר מסוגלת להרות שעה שלמה על תחום הפריון והשלכותיו וככל שאני למדה יותר אני מרגישה שהמון דברים הם בגדר סימן שאלה אחד גדול ונסתר מאיתנו שיהיה בהצלחה לכולנו

למעלה