שבוע טוב אחות לצרה
גם אני שייכת לקטגוריית המגיבות העלובות
לשאיבה הראשונה הגעתי עם 7 זקיקים יפיפיים שבתוכם התגלתה רק ביצית אחת
אחר כך היו 7 ביציות ושלושה עוברים, ועם הזמן מספר הביציות ירד. בחמש הטיפולים הוחזרו לי 1-3 עוברים בכל פעם, תמיד עוברים מושלמים, ותמיד בטא שלילית
כדי לנסות ולהתמודד עם זה עשיתי עכשיו הפסקה ארוכה של 9 חודשים לצורך טיפול הומאופתי, וכאשר אחזור לטיפול, אני מתכוונת לבקש מהרופא את הפרוטוקול שאת הצעת. איקקלומין פרגונל+גונל (אני לא מגיבה טוב לגונל בלבד) וצטרוטייד. תכננתי את הפרוטוקול הזה על סמך דברים שקראתי ושמעתי, ואני שמחה לשמוע שזה פרוטוקול מקובל. אני גם מעדיפה את הדיכוי בסטרוטייד כי יש לו הכי פחות תופעות לואי. אם כי
לפי דברי הרופא שלי הוא פחות מומלץ למי שמגיבה חלש. אני מקווה מאוד שהטיפול ההומאופתי שעברתי יעשה משהו לגוף שלי, וישכנע אותו לייצר קצת יותר ביציות, או לפחות לקלוט את העוברים המושלמים שלי. אני בת 42 ולא אוכל למשוך עוד הרבה שנים בנסיונות
מה שכן, אני קוראת כאן על הרבה נשים שמגיבות הרבה יותר טוב, אבל בסופו של דבר מחזירים להם 3 עוברים והיתר לא נמצאים ראויים להקפאה. כך שאני עם 2-3 עוברים שלי לא מרגישה שהטיפול שלי הניב הרבה פחות. שיהיה בהצלחה סיגלו ואני מכירה ילד מתוק אחד- הבן של גילגיל שנוצר מעובר אחד שהוחזר. ותאמיני לי שהוא ילד לא פחות מוצלח מילדים אחרים
נועם