פניה לגולשי הפורום תושבי אשדוד

פניה לגולשי הפורום תושבי אשדוד

גולשים יקרים שלום רב מועדון ניצולי שואה מאשדוד מחפס מקום קבוע . נא לקרוא הודע מצורפת מראש תודה הגב כול עוד אין לנו מועדון קבוע אין אפשרות להרשם העמותה יש ,זה אחד התנאים שלהם בכבוד רב סבא אריה

לא יאומן שאין מקום עבורכם

האם ניסיתם לפנות ל"עמך"?. בבקשה סבא אריה ספר לנו מה קורה עם עניין מועדון לניצולי שואה באשדוד בהמשך!

ענת שלום לך

שתי העמותות אותן התנאים ברגע שיהיה לנו מקום קבוע לא תיהיה ביעה ולמרות הלחץ שלנו ז"א הרכזת והגיסבר אצל ראש העיר אין התייחסות " IOK " הבטחות על הקרח מה שכתוב כאן נכתב על דעת של כול החברים בכבוד רב סבא אריה

tammy123

New member
חשיבה בנושא המועדון

אם אתה רוצה להקים מועדון בעזרת המימסד , אתה צריך להראות למימסד למה זה חשוב שיהיה עוד מועדון, מה המיוחד במועדון שלך ולמה אתה לא יכול להשתלב במועדונים הקיימים. למה זה חשוב שיהיה מועדון של ניצולי שואה , למה אתם לא יכולים להשתלב במועדוני הקשישישם הקיימים, ולבקש שם לפעם בשבוע פינה לעצמכם? נסה לשכנע אותי כי אני לא בטוחה שאתה צודק בבקשה שלך לגבי מתנדבים, יש הרבה צורות של התנדבות , אג הרווחה בעיריה מחזיק את כל רשימות וארגוני המתנדבים הקיימים, כם לביטוח לאומי מחלקת הזקנה שלהם מחזיקה רשימות ומתנדבים חלק גדול מהמתנדבים פועלים דרך המרכזים הקהילתים ומועדוני הקשישים, אם תצליחו להתברג למקומות האלו , תזכו בבמתנדבים ושאלה אחרונה, אתם רוצים להקים עמותה חוקית ורשומה? עמותה רשומה זו עמותה שצריכה תקנון, ועד וועדת ביקורת, עומדת בביקורת ציבורית ובביקורת של רשם העמותות בהתנהלות הניהולית והכספית, צריך פעם בשנה לפחות לעשות אסיפת חברים ובחירות, תאמין לי זה כאב ראש בלאגן ומרשם בדוק ללחץ דם והתקפת לב בכולופן בהצלחה

מה שמשמח אותי שכאן לפחות ........

יש התייחסות לנושא בניגוד מוחלט לפורום אשדוד גם בתפוז שם פרסמתי אותה הדבר עד רגע זה כלום למרות שלפני שלושה שובעות פרסמתי פעם ראשונה מישהו הגיב IOK מוחלט קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

סבא אריה כל הכבוד על היוזמות שלך

אני מאמין שבסוף תצליחו. אם היה בחירות עכשיו בטח הייתם יכולים לגייס מפלגות לצורך עניין חשוב זה. בשם הפורום שלנו מאחל לכם בהצלחה.

למעלה