פניה להורים לילדים לקויי שמיעה

רוזיטה

New member
פניה להורים לילדים לקויי שמיעה

אני אמא לילד בן 8.5 לקוי שמיעה, לומד בכיתה רגילה והייתי רוצה לשוחח, לשתף, ולשמוע עוד הורים שמתמודדים עם לבטים וקשיים דומים. לתגובות [email protected] איריס

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

שלום לך. אני צעירה- בת 14 וחירשת... אמת לא נראה לי שיש כאן הורים...לא משנה. את תוכלי להיות כאן מתי שאת רוצה. אנחנו נעזור לך כאן כל מיני בעיות שיש לך או שאת רוצה לדעת על לקוי השמיע.

רוזיטה

New member
../images/Emo39.gif

עיניים חומות שלום לך, אני שמחה שנענית לקריאתי. אין לי כל נסיון בשיחות באינטרנט למרות גילי המופלג",ואני מחפשת פורום מתאים, כלומר כזה שבו אוכל לשמוע עוד הורים שלהם בעית שמיעה בבית. האם יש לך במקרה מושג בענין זה? הבן שלי אינו חרש אך הוא כבד שמיעה ויש לו שני מכשירים . תודה לך על הנכונות אצפה לתגובתך

cca

New member
היי רוזיטה

אני תלמידה חירשת ואני אומרת שמאוד טוב לי עם זה את צריכה לתת הרבה סבלנות לבנך, תלמדי שפת סימנים כדי שתוכלו לתקשר... אני בת להורים חירשים אין לנו בעיה... חוץ מבעיה אחת שאנו לא יכולים להתקשר למקרי חירום אני אומרת שלפעמים מפנים עורף לחירשים, אך אל תוותרי ותילחמי עד שיתתנו הכל לבנך

רק להיות סבלני קצת עם לקוי השמיע...

אני גאה בעצמי שנאי חירשת...לא מפריע לי. הוריי חירשיםגם. אז...אל תדאג בקשר לבן שלך. הוא יהיה בסדר- רק תתמכי בו. תעזרי לו...

LordNor

New member
זה פורום לבני נוער ולא למבוגרים..

אך אם את רוצה לדבר על נושאים כמו שציינת... את יכולה להיכנס לאתר של שומעים ברשת או לפורום ב-IOL... אבל יש בנינו כאלה שלומדים בכיתה רגילה (כמוני) נוכל לשתף אותך בבעיות...

המרחפת

New member
רוזיטה!

כמו שאמרו לך, זהו פורום שהמשתתפים בו הם נוער לקוי שמיעה- את מוזמנת לשוחח איתנו ולראות את זה מנקודת המבט של ילדך. צירפתי לינקים לפורומים נוספים של חרשים- הגיל של המשתתפים יהיה יותר קרוב לגילך, ומספר מהמשתתפים הם הורים לילדים (שומעים או חרשים). ד"א- יש קבוצות תמיכה בדיוק בנושא שביקשת: לבטים של הורים לילדים לקויי שמיעה- הקשיים, ההתלבטויות, ההתמודדויות. ההורים שלי השתתפו בשתי סדנאות כאלו, ואומרים שעזר להם מאד להכיר הורים נוספים לילדים לק"ש. הסדנאות מועברות על ידי עובדות סוציאליות שהתמחו בנושא, ונערכות בשמ"ע ת"א. את יכולה לפקסס למספר 03-5712017 ולבקש פרטים על הסדנה הקרובה, או בטלפון 03-5715656. בפורומים שצירפתי את הלינק אליהם יוכלו גם לתת לך פרטים למי לפנות במידה ואינך גרה במרכז. כמו כן, ישנו אתר שומעים ברשת (והצ´אט הקיים בו). אני מקווה שהמידע הנ"ל יעזור לי. באיחולי הצלחה, עדי וחברי הפורום.

למעלה